vsekakor mi gre NAJBOLJ na žiuce, če se mi kdo v vrsti v štcuni/banki/kjerkoli že stojim v vrsti, nalima čist na vrat in ga prou čutm kako mi piha tiste smrkle v lase

Ob tem čist znorim in se ponavad začnem vrtet naokol in premikat, če se pa še ne bo umaknu pa znam tud povedat naj se odstrani pol metra stran kukr je pač ta linija diskretnosti!

Če so po tleh narisane črte, ponavad v bankah, znam preklet jasno zagrozit naj pogleda kje je črta in naj se umakne tja kamor se more in naj mi ne visi za vratom in buli v denarnco
Na žiuce mi gredo tud ldje v štcunah,ki si drznejo vozičke rint vame. Tud tuki ne morm ostat ravnodušna in znam hitr povedat kaj je prou in kaj ne!Ponavad pa že s pogledom nakažem da naj tist kup pleha odmakne stran od mene in naj me ne rine!
Drgač pa načeloma z ljudmi, ki so mi blizu (kolegi, kolegice,domači, fant) nimam problema če me trepljajo, pobožajo, itn...če je človek moj bližnji ima vse te pravice. če je pa to kr en s krnekje je pa druga štorija.tega pa ne maram, da se me kr en dotika..
To, da kdo brska po mojih stvareh mi ni panike.Za mami ko kej išče pa imam jst me ne moti če mi prešnoflja cel flet, ker vem da šnoflja ker neki išče.še nikol ni šnofljala kr tko, da bi vohljala za mano.Pa tud nč nism in ne skrivam, tko da me ne skrbi.Tud kolegice si po mili volji lahko same potegnejo iz predala maskaro al pa pulover iz omare.Tud hladilnik si lahko odpre in pije,papa če kej najde notr

to me sploh ne moti, ker sm domača in tud moje kolegice so domače.Če bi prišel pa krtko en an obisk in mi začel odpirat predale, bi pa vrjetno kej rekla.Ampak do zdej nism mela take izkušnje.
Aja pa mam še en banalen osebni prostor v katerem ne maram nikogar; ko kakam hočem bit sama in imet mir!

(čeprou tud tle kdaj nardim izjemo, če že res slučajno moram)