What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
pokapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pokapika »

sicer nevem zakaj delite perilo na čipkasto, sexy, neudobno na eni strani in na udobno, shellokitttyposlikano na drugi strani. Če vam je v čipkah tako neudobno še vseeno obstaja udobno spodnje perilo neposlikano in nepočičkano, enobarvno, bombažno, ultraudobno. Sam treba je stopt še kdam drugam kot samo v H&M. Kao izgovor zakaj noste risane junake, drugo je neudobno, japajade.

Glede sexy perila in *purple* v Playboyu se pa strinjam z vama zgorej :D
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

flesherka_ napisal/-a:jochie se strinjam. res da je vsakemu lahko sexi nekaj drugega. ampak res pa je, da vseeno obstaja večinsko mnenje. ženske iz naslovnic (moških revij) niso na naslovnici zato, ker so kolegice od urednikov, ampak ker poosebljajo stereotipno lepoto, ki po večini moških predstavlja, sexi telo (ne podhrajena) in sexi perilo, zapeljive oči, ustnice, make-up. mogoče se tvoj (purple) fant pač ne pali na sexi perilo, al pa mu ti nisi sexi v takem perilu=) in glede na to, da moške revije še vedno na naslovnice dajejo pomanjkljivo oblečene ženske v sexi perilu, dokazuje kakšno je večinsko mnenje. in mislim, da se neko grobo oceno oziroma večinsko mnenje interpretira iz tega kar je všeč večini. torej: sexi perilo.

In kaj potem? Kaj mene briga večina. Še vedno ima lahko vsak svoj okus, res pa take revije spodbujajo začaran krog: prikazujejo isti tip lepote, mladi posledično le to vidijo in začnejo misliti, da je to edino sprejemljivo, vse ostalo pa je grdo in neseksi.

Diktatura večine. Ampak večina je vedno glupa ... (tu ne mislim le na določanje tega, kar je lepo - to je pretežno neškodljivo, če izvzamem motnje hranjenja in bankrot posameznika, ker kupuje preveč stvari, s pomočjo katerih naj bi izgledal lepši).
Diktatura večine poteka na vseh področjih. Zakaj so Slovenske novice najcenejši časopis z največjo naklado? Zakaj je nemogoče dobiti v slovenščini specializirano publikacijo s temami na nivoju? Zakaj se vedno bolj prevajajo krimiči, ljubiči in cenene fantazije, ne pa dobitniki literarnih nagrad?
Kaj je bilo prej - kura ali jajce? Se pogrošna literatura tiska zato, ker je povpraševanje ali nekomu ustreza, da ovce berejo le plehko fantazijo in ljubavne romančke, da pozabijo, da jih vsi nategujejo?

Jochie, kaj mene briga, kdo ima več šans priti na naslovnico kake plehke revije? Revije, ki bi jih jaz kupovala, bi imele na naslovnici osebo, ki je naredila nekaj zanimivega v svojem življenju (ne, to ne pomeni, da je spala s Čepinom ali nastopila v BB) - ne glede na to, kako ta oseba izgleda.

Back on topic (nisem mogla biti tiho :wink: )
Kaj je komu seksi glede perila je stvar okusa. Meni osebno je no-go: pisani modrci pod svetlo majico, čipke, ki se grbančijo pod ozkimi majicami, zadnji del modrca, ki sili nekam pod vrat, prozorne silikonske naramnice.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Predlagam, da tiste, ki nosite hello kitty, snoopye itd. vsak dan oz. vas fantje največkrat (predvsem med sexom) vidijo v takem perilu, zamenjate 1 večer te otroške, za neke nove, bolj sexi (ne, ni treba čipko, imaš sexy navadno perilo, gladko na otip itd.) in opazujete njegovo reakcijo, komentarje.. Ne gre se za to, da se ne sme nosit otroškega perila, ampak, da pazite, da fantu privoščite kdaj tudi kaj bolj sexy, ne pa da slepo verjamete, da jim je čisto vseeno, ker jim ni, samo nočejo vas silit, da nosite nekaj kar vam ne paše. Mogoče.

Vse preveč parov pade v neko rutino, kar ni fajn. Jaz si nikoli ne bi dopustila, da je mojemu fantu punca iz neke revije 100x bolj sexy, če lahko za isto ceno dobim malo lepše perilo, ki ni tako zelo dražje od otročjih. S tem pokažeš, da ti ni vseeno in držiš nivo privlačnosti.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Shelve napisal/-a:Jaz si nikoli ne bi dopustila, da je mojemu fantu punca iz neke revije 100x bolj sexy

Si pa naivna ja.... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Get a life. Prav neumno je brati komentarje o hvaljenju seksi perila, ki je must-have za punce, ki hočejo nekaj lepega narediti za svojega tipčka in ki skušajo poskrbeti, da bo res videl samo njih in ne punc iz revij.
Meni bi se zdelo prav ponižujoče zamenjati perilo, ki je všeč meni, za neko, ki bo njega razrajcalo (pozabimo na dejstvo, da njegovo vzburjenje nima praktično nič opraviti s tem, koliko seksi je moje perilo). Moje perilo je na meni ZARADI MENE in ne zaradi mojega fanta in vse, ki mislite obratno, se mi smilite.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

McLarnovc napisal/-a:
Shelve napisal/-a:Jaz si nikoli ne bi dopustila, da je mojemu fantu punca iz neke revije 100x bolj sexy

Si pa naivna ja.... :lol:

Niti ne :) Vem, da nisem kot one, nisem toliko sphotoshopirana :D Lahko pa telovadim, skrbim za svoje telo, hkrati pa zase in zanj oblečem ODRASLO perilo, ker vem, da si vsak želi punco, ki bo vsaj kdaj pa kdaj pokazala, da ve, da obstaja tudi kaj drugega kot hello kitty :D
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

g00fy_qa napisal/-a:Get a life. Prav neumno je brati komentarje o hvaljenju seksi perila, ki je must-have za punce, ki hočejo nekaj lepega narediti za svojega tipčka in ki skušajo poskrbeti, da bo res videl samo njih in ne punc iz revij.
Meni bi se zdelo prav ponižujoče zamenjati perilo, ki je všeč meni, za neko, ki bo njega razrajcalo (pozabimo na dejstvo, da njegovo vzburjenje nima praktično nič opraviti s tem, koliko seksi je moje perilo). Moje perilo je na meni ZARADI MENE in ne zaradi mojega fanta in vse, ki mislite obratno, se mi smilite.

:zustimm:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

g00fy_qa napisal/-a:Get a life. Prav neumno je brati komentarje o hvaljenju seksi perila, ki je must-have za punce, ki hočejo nekaj lepega narediti za svojega tipčka in ki skušajo poskrbeti, da bo res videl samo njih in ne punc iz revij.

Bravo. :) Sem se že spravljala nekaj podobnega napisat, pa si me prehitela. :)

Shelve, od kje pa tebi informacija, da si kot praviš VSAK želi punco, ki bo vsaj kdaj pa kdaj pokazala da ve, da obstaja tudi kaj drugega kot hello kitty? Malo težke besede, se ti ne zdi? :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kr.ena in g00fy_qa svaka vama čast! :respekt: In točno tko je in nč drgač.

dejstvo pa je da , verjemte da raj mene vid v maminih gatah raztrganih in požrtih od moljev s kilami preveč ja, kot pa take ženske z absolutno groznim karakterjem pa če nase obleče(te) diamantn spodnji periu..Nebi si zato delil življenja z mano toliko časa, right?Kaj pa nekatere?Še vedno ugotavljate kaj in kje je sreča al kako? :D Zgleda, da vam tud iber sexi perilo ne pomaga :P :lol:

skrtka kr.ena in goofy sta povedale bistvo in ni več kej dodat. Vi si pa še kr mislte svoje, japajade :D
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Shelve napisal/-a:Predlagam, da tiste, ki nosite hello kitty, snoopye itd. vsak dan oz. vas fantje največkrat (predvsem med sexom) vidijo v takem perilu, zamenjate 1 večer te otroške, za neke nove, bolj sexi (ne, ni treba čipko, imaš sexy navadno perilo, gladko na otip itd.) in opazujete njegovo reakcijo, komentarje.. Ne gre se za to, da se ne sme nosit otroškega perila, ampak, da pazite, da fantu privoščite kdaj tudi kaj bolj sexy, ne pa da slepo verjamete, da jim je čisto vseeno, ker jim ni, samo nočejo vas silit, da nosite nekaj kar vam ne paše. Mogoče.

Vse preveč parov pade v neko rutino, kar ni fajn. Jaz si nikoli ne bi dopustila, da je mojemu fantu punca iz neke revije 100x bolj sexy, če lahko za isto ceno dobim malo lepše perilo, ki ni tako zelo dražje od otročjih. S tem pokažeš, da ti ni vseeno in držiš nivo privlačnosti.

Meni se zdi žalostno to da se more ženska trudit da bo tip karseda srečn in se mu bo zdela 100x bolj sexy ku ženske na naslovnicah.. žalostno bi blo vlagat trud v to, ker tipu naj bi bla lastna punca ušeč in bi ga mogla uzburit ne glede na to al nosi hello kitty perilo, al sexy, al je ženska umetna ku vsaka druga na naslovnici al pa naravna.
Po možnosti to neumno tekmovanje in trud za bit na nivoju kot ženske z naslovnic (od kdaj so že ona ne višjem nivoju ku mi?) bi blo še brezveze, ker če se tipu zdi ženska na naslovnici bolj sexy, se mu bo tudi če si bom js zamenjala spodnjice. Vedno bojo tipi naudušeni nad takimi lepoticami z naslovnice (tko kot mi ženske nad lepimi igrauci/športniki/modeli), sej to je bistvo teh revij, čene bi že vse po vrsti propadle, če bi vsi tipi meli v glavi to da je itak partnerka najlepša (kot celota z osebnostjo vred) in posledično ne bi niti povohali teh revij.

Pač neumno je se trudit ker je vsakemu človeku zdrave pameti, ki ne vidi sam spodnjega perila in vrhunca že samo ob pogledu na spodnje perilo, jasno da ni vse v tem.

Če je tip navajen da ženska nosi samo udobna in navadna spodnja perila, logično da bo ves srečn (al pa tudi ne) če si bo ženska umisnla novo sexy spodnje perilo. Ker pač pride do spremembe. Sam če bi ženska nosila vsak dan sexy spodnje perilo, verjetno tipa po določenem času sploh ne bi več ganlo (tko ku nekatere ne gane da ma spodnjice na hello kitty al karkoli drugega, manj privlačnega).

In tiste k se tko zgražate nad neprivlačnimi spodnjicami in modrci, me res zanima kko se oblečete za posebne priložnosti
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

*purple* napisal/-a:kr.ena in g00fy_qa svaka vama čast! :respekt: In točno tko je in nč drgač.

dejstvo pa je da , verjemte da raj mene vid v maminih gatah raztrganih in požrtih od moljev s kilami preveč ja, kot pa take ženske z absolutno groznim karakterjem pa če nase obleče(te) diamantn spodnji periu..Nebi si zato delil življenja z mano toliko časa, right?Kaj pa nekatere?Še vedno ugotavljate kaj in kje je sreča al kako? :D Zgleda, da vam tud iber sexi perilo ne pomaga :P :lol:

skrtka kr.ena in goofy sta povedale bistvo in ni več kej dodat. Vi si pa še kr mislte svoje, japajade :D

kdo pa je reku da me nismo srečne, zalublnene, ljubljene, ne tečne in ne sitne (uporabnica sexi perila je sitna?)... *purple* nisi edina k ma tipa pa k ga ma dolg časa! Verjem pa da tud če ti reče da mu je vseen kašn spodn periu nosš, mu ni! 100% lj mam pa tolk moških prjatlou, tolk različnih okusou pa vsak prčakuje mau več k pa hello kitty! Sj ne pravm da ga je treba prepovedat al pa kej podobnga, sam ne ga pa nost kot tvoje najbolj sexi perilo!!! pismo moja 7 letna sestrca ma bl sexi spodne hlačke :cool: :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

n---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:18, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Vprašanje: če je otroško perilo tako zelo obupno (tiste, ki vam je), zakaj so potem tako strašno moderne otroške postave (ravne, ploh, brez oblin)?

Sicer pa, :flehan: na post od kr.ene
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Jaz pa ne štekam čist, zakaj nekatere razmišljate v to smer, da so otročje gate bolj udobne od "odraslih"... :lach: Jaz furam pravo udobje v svojem spodnjem perilu, pa ga niti slučajno ne izbiram na otroškem oddelku. :wink:
No, pač vsakemu svoje; jaz se v snoopy gatah ne počutim ženstveno; poleg tega sem sama sebi bolj všeč v pač normalnem kompletu modrčka in tangic, kot pa bi se v takšnih z muco kitty. Mam tud nekaj šaljivih spodnjih majc in gat s piščanci, ovcami, zajci itd itd; ampak jih uporabljam samo za spanje, ker enostavno mi ni do tega, da bi pod kavbojkami in oblekcami nosila ovčke :D ...

Fantu je všeč vse kar oblečem, ampak se mi zdi da imam takšno mero okusa, in da sem sposobna sama približno cenzurirat in izločit neprimerne, čudne cune.Tudi on ima nekaj osnovnega čuta za estetiko, in me še ni presenetu s kakimi ogromnimi gatami iz 1.svetovne vojne. Navsezadnje od človeka pričakujem, da se zna primerno oblečt pri tej starosti..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Sicer se strinjam, da je malo trapasto cele dneve skakat okrog v korzetu in samostoječih nogavicah tipu na ljubo, ampak imam pa določene pomisleke glede tega, da je moškim popolnoma ravno, kaj ima ženska na sebi. Zakaj potem potem recimo "klasično" spodnje perilo za poročno noč, ko ženska želi izgledati še posebej zapeljivo in privlačno, niso snoopy tangice in hello kitty modrc?

Preveč greste v skrajnosti (kar se itak zgodi z vsako temo). Tip ne bo punce pustil, ker nosi pisano in otročje spodnje perilo. Bo pa verjetno vseeno prijetno presenečen, če ga bo na postelji pričakala v čipkastem kompletu. Kar pa še ne pomeni, da ga bo takrat vzburil komplet perila sam po sebi, ampak pogled na njegovo punco v njem.
Tega, da bi bilo tipu na dolgi rok povsem vseeno, kaj imate oblečeno, pa ne verjamem, ker smo ljudje kljub vsemu vizualna bitja.
Zaklenjeno