Glede sexy perila in *purple* v Playboyu se pa strinjam z vama zgorej

flesherka_ napisal/-a:jochie se strinjam. res da je vsakemu lahko sexi nekaj drugega. ampak res pa je, da vseeno obstaja večinsko mnenje. ženske iz naslovnic (moških revij) niso na naslovnici zato, ker so kolegice od urednikov, ampak ker poosebljajo stereotipno lepoto, ki po večini moških predstavlja, sexi telo (ne podhrajena) in sexi perilo, zapeljive oči, ustnice, make-up. mogoče se tvoj (purple) fant pač ne pali na sexi perilo, al pa mu ti nisi sexi v takem perilu=) in glede na to, da moške revije še vedno na naslovnice dajejo pomanjkljivo oblečene ženske v sexi perilu, dokazuje kakšno je večinsko mnenje. in mislim, da se neko grobo oceno oziroma večinsko mnenje interpretira iz tega kar je všeč večini. torej: sexi perilo.
McLarnovc napisal/-a:Shelve napisal/-a:Jaz si nikoli ne bi dopustila, da je mojemu fantu punca iz neke revije 100x bolj sexy
Si pa naivna ja....
g00fy_qa napisal/-a:Get a life. Prav neumno je brati komentarje o hvaljenju seksi perila, ki je must-have za punce, ki hočejo nekaj lepega narediti za svojega tipčka in ki skušajo poskrbeti, da bo res videl samo njih in ne punc iz revij.
Meni bi se zdelo prav ponižujoče zamenjati perilo, ki je všeč meni, za neko, ki bo njega razrajcalo (pozabimo na dejstvo, da njegovo vzburjenje nima praktično nič opraviti s tem, koliko seksi je moje perilo). Moje perilo je na meni ZARADI MENE in ne zaradi mojega fanta in vse, ki mislite obratno, se mi smilite.
g00fy_qa napisal/-a:Get a life. Prav neumno je brati komentarje o hvaljenju seksi perila, ki je must-have za punce, ki hočejo nekaj lepega narediti za svojega tipčka in ki skušajo poskrbeti, da bo res videl samo njih in ne punc iz revij.
Meni bi se zdelo prav ponižujoče zamenjati perilo, ki je všeč meni, za neko, ki bo njega razrajcalo (pozabimo na dejstvo, da njegovo vzburjenje nima praktično nič opraviti s tem, koliko seksi je moje perilo). Moje perilo je na meni ZARADI MENE in ne zaradi mojega fanta in vse, ki mislite obratno, se mi smilite.
Shelve napisal/-a:Predlagam, da tiste, ki nosite hello kitty, snoopye itd. vsak dan oz. vas fantje največkrat (predvsem med sexom) vidijo v takem perilu, zamenjate 1 večer te otroške, za neke nove, bolj sexi (ne, ni treba čipko, imaš sexy navadno perilo, gladko na otip itd.) in opazujete njegovo reakcijo, komentarje.. Ne gre se za to, da se ne sme nosit otroškega perila, ampak, da pazite, da fantu privoščite kdaj tudi kaj bolj sexy, ne pa da slepo verjamete, da jim je čisto vseeno, ker jim ni, samo nočejo vas silit, da nosite nekaj kar vam ne paše. Mogoče.
Vse preveč parov pade v neko rutino, kar ni fajn. Jaz si nikoli ne bi dopustila, da je mojemu fantu punca iz neke revije 100x bolj sexy, če lahko za isto ceno dobim malo lepše perilo, ki ni tako zelo dražje od otročjih. S tem pokažeš, da ti ni vseeno in držiš nivo privlačnosti.
*purple* napisal/-a:kr.ena in g00fy_qa svaka vama čast!In točno tko je in nč drgač.
dejstvo pa je da , verjemte da raj mene vid v maminih gatah raztrganih in požrtih od moljev s kilami preveč ja, kot pa take ženske z absolutno groznim karakterjem pa če nase obleče(te) diamantn spodnji periu..Nebi si zato delil življenja z mano toliko časa, right?Kaj pa nekatere?Še vedno ugotavljate kaj in kje je sreča al kako?Zgleda, da vam tud iber sexi perilo ne pomaga
![]()
![]()
skrtka kr.ena in goofy sta povedale bistvo in ni več kej dodat. Vi si pa še kr mislte svoje, japajade