Tek
- *zverinica*
- Kofetarica
jz lažje tečem zjutraj na tešče kot pa popoldan po kosilu...na morju mi je sploh idealno okol 7h zjutrej pred zajtrkom...sonce še ne svet v glavo, zrak je še dokaj svež, prešvicaš se sicer v nulo, ampak men je potem tolk fajn občutek, ko grem vsa skurjena pod tuš in potem v miru pozajtrkujem al pa spijem en kapučin 

shiva* napisal/-a:lorelaj napisal/-a:^^
Od kje pa to? Kolikor vem, vsi priporočajo laufanje na tešče, saj potem telo še cel dan kuri kalorije.
Meni slabo rata, če prej jem, kadar pa tečem na tešče imam pa super občutek in še cel dan se dobro počutim.
Vem, ko smo laufali zjutraj pa je eni moji sošolki vedno blo slabo, ker zjutraj ni nič jedla in je mogla ptem pojest kakšno čokoladico ali pa sok spit. Ena se je pa skoraj onesvestla.
To, da je ena skor skp zlezla (sicer močno dvomm, da sam zarad tega), še ne pomen, da slabost in nezavest grozita tut ostali večini.
In ja, aerobna vadba na tešče se priporoča (sploh zgodi dopoudne), jst jo prakticiram od nekdaj in še nikol ni šlo nč narobe (je pa res, da sm zlo uzdržljiva in "trpežna", komot delam na ful tut ob petih popoudne, čeprou sm pojedla sam zajtrk, medtem ko lahko mine od večjiga obroka tut par ur, pa moja fizična sposobnost ne bo dosegla prej omenjene).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
- *zverinica*
- Kofetarica
Jaz zdaj poleti tudi hodim zjutraj na tešče tečt vsak dan. Će grem krajšo razdaljo - 3 do 6 km (kar je od pon do pet), potem grem okoli 7h, 8h. Ob sobotah pa imam distanco - tedensko dam zraven od 1 do 2 km, pa grem že ob 6h zjutraj in ravno koncam do 8.ure, ko lepo proteine spijem in se raztegnem. Planiram 21-ko na lj. maratonu letos, potem ko sem v Radencih uspešno premagala 1o-ko.
Sicer pa, ni ga čez tek!

" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
- Cosmopolitanka
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
-
- Sramežljivka