What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 30. Dec. 2009 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

pepelčica napisal/-a:Mojemu dragemu je všeč tako Hello Kitty kot ostali risani junaki :wink:
Res je žalostno, če tipa mine ker mu tvoje perilo ni všeč. Jz mislim da bi ga rajcalo tudi, če bi bla v tistih velikih granny panties :D
Meni je smešno, ko poslušam tašne stvari kot jih je Shelve napisala. Ok, lepo je če se potrudiš za fanta bla bla bla, ni pa niti približno nujno potrebno imet sexy perila, če hočeš seksat. Če pa pri komu je, pa je to zelo žalostno...

:respekt: najbolj ironično je pa to,da so tko prepričane v to da čipke nardijo nevemkaj pa ubistvu sploh ne razumem na podlagi česa. Ma jst sm lohk v bundi zadekana, pa bo rajc enak kot če sm naga. važna so dejanja, oseba, ne pa gate!Obstajamo pač ljudje, ki nam je vseeno kaj ima partner oblečeno in s čim pokriva svojo moškost.Moja idealna obleka, je adamova obleka.Nič! :P :) In če to težko verjamete potem vam pa bog pomagaj.in sori ampak zame to, da v new yorekrju za ene čipkaste gate odšteješ tri eure ne pomeni da si se potrudu za fanta.Kot tudi to, da v Palmersu sto evrou odšteješ ne.nekateri ljudje imamo pač an spolnost drugačen pogled in nam take stvari sploh niso važne.
In tako kot vi hello kitty ne marate, še niste slišale da deci čipk ne marajo?Mojemu pač niso ušeč po izgledu.Res težko težko da so kje kšne za katere reče da so ok.pa še funkcionalne niso če želiš oblečen sexat, ker ga vse drgne in reže :)
ampak ok, imejte prav sej vi itak veste kaj je našim moškim ušeč :lol:
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

Se kar strinjam s *purple*, samo da jaz nimam niti enega Hello Kitty modrca, ker vse kaj sem sprobala mi niso kul stali(so pa izredno kjut, morm rečt :D ), imam pa gatke-boksarice s tem motivom. Pač najrajši spim v boksaricah in so mi te izredno udobne. Do spolnosti pa ponavadi pri nama pride itak zvečer v postelji,lepo po tušu in normalno, da se pač oblečem bolj na easy. Drugače čez dan pa nosim modrce s čipko,podložene, nepodložene, brez čipke itd. in pa tangice. To pa zato, ker mi gre na živce, če nimam obečenega perila, ki je v kompletu(modrc+gatke enake barve in materijala), od Hello Kitty pa modrcov itak nimam. In moj fant to ve. Me itak vidi v takem bolj sexy perilu,kot tudi v bolj otročji verziji :lol: . Se še zaenkrat ni pritožil :D
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

Shelve napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:frendici je reku tip enkrat naj si umisli bolj sexy perilo od hello kitty :roll: sploh nvem zakaj je blo dobro kej takega izjavit glede na to da ko pride do tega da vidi njeno perilo, ostane perilo na njej natanko 5 sekund
in mislim da je tko tudi pr ostalih in dvomim da bo dau tip dosti na to kašno perilo nosiš

Morm pristavit lonček :D Glede teh 5 sekund.. dovolj je že 1 sekunda, da se tip napali in 1 sekunda, da ga mine vse skupaj. Večino, bolj sexy perilo (=vse kar ni hello kitty, itd.) hitro še DODATNO zrajca. Ko že vse omenjate, kako itak pride do bistva in kako so itak tko al tko zrajcani.. Sej vsak tip ve, kaj se nahaja pod gatkami, ampak, ko se ženska potrudi, tipe to dodatno zrajca. Vam je hello kitty cute, moški pač ne gledajo na to tako.

Osebno je zame NOT TO WEAR karkoli od hello kitty ipd., to nosita moji nečakinji (6 mesecev & 2 leti), nikoli pa tega ne bi oblekla, če bi vedela, da bova s fantom sexala. Sex ne bi smel bit samo "prit do bistva", ampak je pomembna še vsa predigra in za kaj takega je VSAKEM tipu všeč, da se ženska potrudi in vsaj za takrat odstrani otroške gate.

In DEJSTVO je, da, ko ima tip na razpolago 2 ženski, identični, ena oblečena v otroške gatke, druga v bolj sexy (in še vedno UDOBNE!), bo vedno drugo izbral. Think about it. To, da pa večinoma nosite te gatke kaže samo to, da sta s fantom že tako udomačena, da ne gledata več kako bo kdo oblečen, kar tudi ni dobro. Spice it up!

podpis! Bolš že neb mogla povedat!
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

pepelčica napisal/-a:Mojemu dragemu je všeč tako Hello Kitty kot ostali risani junaki :wink:
Res je žalostno, če tipa mine ker mu tvoje perilo ni všeč. Jz mislim da bi ga rajcalo tudi, če bi bla v tistih velikih granny panties :D
Meni je smešno, ko poslušam tašne stvari kot jih je Shelve napisala. Ok, lepo je če se potrudiš za fanta bla bla bla, ni pa niti približno nujno potrebno imet sexy perila, če hočeš seksat. Če pa pri komu je, pa je to zelo žalostno...

kdo pa je reku da tipa mine? :D fora je v tem, da so tipi vizualna bitja in *purple* sori ampak tvoj tvoje perilo že težko vidi sploh! midva sva skupej 3 leta pa sva kr udomačena, ampak grany pants pa ne pridejo v poštev, pa ne zarad njega pa da zj me pa ne sme vidt v čem k ni sexi ampak zato, ker mi zgleda grdo! men! In ne vem kaj je neudobnega na sexi perilu? Js se čist udobno počutm v tem, še bl k v navadnem?
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

v vsakem primeru moški opazijo žensko zunanjost in je sexy perilo bolj sexy kot pa granny pants pa spodnja majca. in tista, ki pravi, da njenemu tipu ni mar za perilo naj naredi sledeče:

-obleči vsakdanje perilo(ki po nobeni definiciji ni sexi)
-naprimer navadne sp. hlače in zartegnjeno kratko majico
-na hlačke na zadnji strani z vodenimi barvicami naredi rjav madež
-naj ti nekaj pomotoma pade na tla
-s hrbtom proti njemu to poberi na sexy način

me prav zanima če boš sexala tisto noč... pol pa samo še reči da izgled perila ne vpliva na moške. če vpliva negativno, lahko vpliva tudi pozitivno. sexi perilo rajca. zdaj pa če je to rdeče, čipkasto, črno, usnjeno, al pa hello kitty. to je odvisno od moškega. lahko pa ga rajca tudi da ma punca podrekane hlače...
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

Ok no o higieni najbrž ni potrebno debatirat. Da fant ne bo navdušen, če bo videl rjavi flek na gatah :tot: je najbrž jasno (upam vsaj).Lahko imaš tudi najbolj sexy perilo gor pa bo bljak, če bo umazano, tu se najbrž vse strinjamo. Jaz se recimo odločam za perilo v katerem se jaz počutim odlično in meni super izgleda, če pa je še njemu všeč, pa toliko boljše.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz za Mojga lahko komot potrdim,da bova seksala pa če sm u Hellou Kitty, u čipkah al pa u najbolj raztegnjenih gatah. Najin seks preprosto ne temelji na tem kaj mava oblečeno. In ne vem kko bi odreagirala, če bi mi reku,da ni napaljen, ker mam gatke s srčki oblečene. Slika Do zdej ni melo nikol glaune uloge kaj mava oblečeno. In zdi se mi,da ga nek flek na mojih hlačkah neb odbiu, ker enkrat je tko naneslo (nuja!),da sm si mogla tampon zamenjat kr u autu pa mu ni blo nič vija. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Če oblečete seksi perilo za vsak dan, kaj pa potem za posebne priložnosti? Še bolj seksi?

Tale debata tako nima smisla, vsakemu paše drugače. Treba je pač vzeti na znanje, da je nekaterim moškim všeč bolj športen in sproščen videz, kar po potrebi vključuje tudi tapoceni bombažne boksarce iz h&m, pa tudi če imajo gor snoopy ali hello kitty motiv. Sem se tudi sama kar precej časa spopadala z dejstvom, da seksi perilo (za katerega sem, mimogrede, odštela kar precej denarja) ni zapalilo nič bolj kot navadno spodnje perilo.

Vsake oči imajo svojega malarja.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Maya19
Kofetarica
Kofetarica

p!ka napisal/-a:Jz za Mojga lahko komot potrdim,da bova seksala pa če sm u Hellou Kitty, u čipkah al pa u najbolj raztegnjenih gatah. Najin seks preprosto ne temelji na tem kaj mava oblečeno. In ne vem kko bi odreagirala, če bi mi reku,da ni napaljen, ker mam gatke s srčki oblečene. Slika Do zdej ni melo nikol glaune uloge kaj mava oblečeno. In zdi se mi,da ga nek flek na mojih hlačkah neb odbiu, ker enkrat je tko naneslo (nuja!),da sm si mogla tampon zamenjat kr u autu pa mu ni blo nič vija. Slika

Govorila sem o fleku zaradi nehigiene(da imaš posrane gate ali da jih več dni ne zamenjaš itd.),ne pa o kar nekem fleku,da se razumemo,čeprav jaz tudi take z nekim flekom ne bi nosila. Pa dobro no...vsakemu svoje ja. Še vedno pa trdim, da je najboljše, da oblečete takšno perilo, ki je vam všeč in je vam udobno, ne pa da se ozirate na vaše fante.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Maychy napisal/-a:Če oblečete seksi perilo za vsak dan, kaj pa potem za posebne priložnosti? Še bolj seksi?
Super, jz bom pa tale stavek vzela iz konteksta in posplošila na temo: not to wear mi je pretirano urejen/fin/lep outfit za čez navaden delaven/šolski/whatever dan..ker kaj pa potem ostane za res fine priložnosti?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

fejki
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Maychy napisal/-a:Vsake oči imajo svojega malarja.

in to je dejstvo, ki ga marsktera ne razume :)
Kaj je sexi in kaj lepo je relativno,to že ptiči na veji čiukajo.Marskteri ženski so ušeč recimo mišičasti moški, nabildani, sfitnesirani...Men pa ne da mi ni ušeč, grdo mi je, grde so mi umetne mišice, grda mi je roka širša od glave :tot: Tko pa tud moški gledajo na stvari.Ni usakmu use seksi, kar je stereotipno sexi :wink:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

purple, res je, da je lepota relativna, ampak dejstvo je, da jaz nikoli ne bom prišel na naslovnico FHM, ti pa nikoli na naslovnico Playboya. Si se vprašala zakaj???

pa ne mi sedaj odgovorit, da to tebi ni v interesu priti na naslovnico...
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

Key1: sexi perilo=čipke, erotično, črno, usnjeno, rdeče
key2:sexi perilo NI:hello kitty, snoopy, pucca
(to je samo moje mnenje in razlaga potrebna za pravilno razumevanje posta)

jochie se strinjam. res da je vsakemu lahko sexi nekaj drugega. ampak res pa je, da vseeno obstaja večinsko mnenje. ženske iz naslovnic (moških revij) niso na naslovnici zato, ker so kolegice od urednikov, ampak ker poosebljajo stereotipno lepoto, ki po večini moških predstavlja, sexi telo (ne podhrajena) in sexi perilo, zapeljive oči, ustnice, make-up. mogoče se tvoj (purple) fant pač ne pali na sexi perilo, al pa mu ti nisi sexi v takem perilu=) in glede na to, da moške revije še vedno na naslovnice dajejo pomanjkljivo oblečene ženske v sexi perilu, dokazuje kakšno je večinsko mnenje. in mislim, da se neko grobo oceno oziroma večinsko mnenje interpretira iz tega kar je všeč večini. torej: sexi perilo.
Zaklenjeno