nasilje fanta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

KrvaviAnus napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:se mi zdi da pr nas mož (slovenc), če bo TREZN, ne bo udaru žene, če se recimo ne bo strinjala z njim, ali hotela uveljavt svoje mnenje. ali pač?
:

sej to nima veze a je slovenc, bosanc,american karkol..
to se tud dogaja povsod. Pa tud če je slovenc pa je trezen zakaj je ze nebi udaru ?? A zdej pomen usi k smo slovenci pa smo trezni da ne bomo udarl svoje zene,dekleta.. Lej js ne podpiram nasilja sem proti temu. zenske nebi nikol udaru. To nima NOBENE veze katere narodnosti si, fora je u tem da takim osebam neki manjka u glavi

Jao NIA, zdej pa res že nabijaš ... To kar si napisala je res omejeno.. Sori da tko napišem; res te nimam namena žalit ali bit nesramna do tebe , ampak dej preber šeenkrat za sabo no.

Ne, Slovenc pa res ne! Bosanc pa za zihr... :roll: V naši lepi kokoški pa res ni nasilnežev; le naša dekleta in ženske se rade zaletavajo v kljuke... :roll:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

~NIA~ napisal/-a:slovenca res ne poznam nobenga da bi zarad take banalne udaru svojo žensko. se pa verjetno dogaja, ampak še vedno se mi zdi da je pr slovencih večkrat v igri alkohol.

To ni res. Moj ata (čistokrvni Slovenc) je enkrat klofnu mojo mamo (Slovenka lih tko), ker je ugovarjala njegovi mami,da nej mi pusti (sm bla 6 let) se igrat z vodo. Njegova mama (ženska, ki je sam drek mešala) se je lotla drt nanj. Mami je popustiu žiuc in se je lotla,da kaj jo bo konec zarad 2 litrov vode. Ati je (nevem točno zakaj) popustiu žiuc in je mamo klofnu. Trezen.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Feldman »

pač ko komu popusti živc ni tisto kar je v resnici in nardi stvari ki jih drgač nebi...se zgodi..
*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *MissTweety* »

...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:03, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

aa
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:29, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

aaa
*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *MissTweety* »

...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:04, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

aaa
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Feldman napisal/-a:pač ko komu popusti živc ni tisto kar je v resnici in nardi stvari ki jih drgač nebi...se zgodi..

Ne razumem dobro tvoje logike. V vsakem primeru ljudem popustijo živci, ko nekoga udarijo, začnejo pretep ipd ... Nisem slišala še za primer, kjer bi nekdo brez (po njegovem mnenju) konkretnega razloga udaril nekoga. Torej je to, da nekomu popusti živec po tevojem mnenju dovolj dober razlog za klofuto?

Sem se tudi sama že mnogokrat znašla v položaju, ko bi komu z veseljem primazala klofuto, pa je nisem. Vdihneš, se obrneš in grešš, se skregaš, poveš svoje mnenje, zameriš, karkoli ... Vsak se lahko brzda in reagira drugače, saj nismo živali. Najbolje, da nekateri še tukaj začnete nabijat o nagonih in potrebah kot to radi poudarjate v temi o seksu v bazenih.

Smešno mi je, da eni mislite, da nekomu lahko samo enkrat poči živec in nekoga udari. Ena klofuta, gor ali dol, s takim obnašanjem ljudje kažejo samo svojo neciviliziranost in nemoč in nobeden me ne bo prepričal, da se to lahko zgodi samo enkrat. Obstaja ogromno šans, da bo oseba delovala tako tudi naslednjič, ko se bo znašla v takem položaju in to se mi zdi popolnoma nesprejemljivo.

(Da ne bo pomote, obsojam klofute s strani žensk in moških. To da ženska udari moškega se mi zdi enako primitivno kot v primeru, da moški udari žensko.)
Feldman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Feldman »

Vidim da ne razumeš. Lej nism reko da je sprejemljivo da mož udari ženo. Pač js sm sam razložu kak je s tem ko ti popusti živc...eni se lahk kontrolirajo eni pač pač ne (pomoje je teh več). Pa vem kak je ko ti popusti sam če bi že mogu kaj udarit nebi blo to živo bitje...stoprocentno ne :) Sej mi je folk že tut stopo na žiuc pa sm z besedami spravo vn jezo oziroma enkrat sm nek kontejner bincnu. No nevem to je blo vrjetno zato ker poznam ta folk in mi ni useno če jih fašejo :) moje mnenje :o
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^^
Ne, saj razumem, kaj želiš povedati. Tudi ni cel moj post letel nate. Nisem nikjer napeljevala na to, da si ti nenormalen in da fizično obračunavaš z ljudmi, to kar si napisal, sem samo vzela za izhodišče mojega mnenja. :D

Sem samo hotela povedat, da se mi ne zdi normalno, da te bližnja oseba, partner oz. nekdo, ki naj bi ga imel rad, tako spravi ob živce, da ne moreš najti druge poti in je tvoj edini refleks klofuta. Komur se to dogaja in ne more brzdati svojih refleksov, je za moje pojme zrel za zdravljenje. :D Eno je da zaradi jeze razbiješ deset krožnikov, greš na balkon in se zdereš, strgaš knjigo, drugo je pa da nekomu primažeš klofuto.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Odgovori