Complicated napisal/-a:buubbika napisal/-a:Ehhhhh, šport je drugo! Valjda, da ne boš v japonkah laufal.:D
Pač tko mislim; jenas-ke, kratka majca pa allstarke/superstarke al pa clo une visoke. Ah, vse za lepoto...
To je men čist huda kombinacija. Ne vidm nobenga razloga zakaj ne bi smel poleti nosit all-stark?!
Anway..tuki use lepo debatirate o celulitu, sam če tko pogledaš kera ženska pa nima celuluta?! Dam glavo, da tuki nimajo use 'Victoria Secret Model' postave, tko da se mi zdi čist glupo izpostavljat kšno punco k je grozno oblečena+poudarit da je imela ne vem kok celulita.
Legice so men čist hude to sezono, če jih seveda znaš dobro kombinirat. Vse tiste legice+hotrke al pa legice+minič je NO GO!
Drugače men je ful grozno, če vidim mlado žensko NEUREJENO! Like jeans hlače k so ble aktualne v 90-ih, razvlečen pulover, lase spete v čop..BE MORE BORING!!! Vsaka ženska more dat na videz, ne glede na to al ma na računu 100€ al 1000€. Dons se da dobit dost pocen stvari, zato kakršni koli izgovori zarad splošne neurejenosti zame odpadejo.
Vsakršne koli bleščeče stvari (zlat pas, zlata torbica, srebrne superge..) To mi je tok grozno vidt, da se mi prou smilijo take ženske k grejo sred 30°C oblečt take stvari..![]()
![]()
Ne maram moških v lanenih hlačah, majicah..etc..to mi je tok grdo!
Pa še kej bi se našlo...
Jasno da ima več al manj vsaka ženska celulit, tudi jaz ga imam ampak zato ne nosim kratkih krilc. Tista, ki sem jo pa omenila zgoraj je imela pa res kratko krilo kar pa potem meni ne gre skp.