Krema za sončenje

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Čeprou me še Australian Gold še zmer uznemirja, bom po usej verjetnosti spet uzela dobri stari Copperton, suho olje.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Js bi tut tale Australian Gold, sam ga nism nikjer uzrla. A sam js nism bla dost pozorna, al ga u teh obicnih drogerijah ala Muller, DM ipd. nimajo?
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

joj, NUJNO pomoč, prosim.

Danes me je mal sonce doblo. Sm čist rdeča po bedrcah. In me je mami nahecala, da se morm z jogurtom namazat. Zdaj sm se namazala, dokaj na tanko, večinoma se je ta jogurt že posušil na meni. In strahovito smrdim po kislem mleku. Kaj zdaj, grem pod tuš in se morm še 1x namazat al kak? Al je v teh 15min koža "ozdravljena"?
Ker se mi bo zmešalo, zajle naga tule sedim, cela od jogurta, smrdi vse, tla bom lahko šla gor umivat...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

^^ jez mislm da morš večkrat namazat, ker hladi in vllaži kožo. valda pejt pod tuš, če te full moti...
sam jez bi na tvojem mestu še mazala (odvisn tud kok te je zakrul...)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Haha, zdaj mi je že smešno, kaka pa sm, ko neka skuta :D
Zdaj sm se še drugič namazala, to se naj še vpije, pol pa grem pod tuš, kr se ne morm več vohat. Preostanek jogurta bom pa raje pojedla.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

legally blonde napisal/-a:Js bi tut tale Australian Gold, sam ga nism nikjer uzrla. A sam js nism bla dost pozorna, al ga u teh obicnih drogerijah ala Muller, DM ipd. nimajo?

Ne, ne, se ne prodaja tle (drgač bi najbrž jst "gostila" u kopalnc že celo kolekcijo, heh).

Mislm, da je zastopnik u Kranju (predaleč), baje se jih da pa dobit tut u nekem kozmetičnem salonu u Ljubljani, sam jst sm obupala, kr nism najdla točne lokacije (spletne strani pa nimajo).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Ah damn :? No ce slucajno kej najdm, bom pa sporocila - za use podobne naudusenke :D
Live. Love. Surf.
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: vse pomalo

Neprebrana objava Napisal/-a ancurna »

legally blonde napisal/-a:Js bi tut tale Australian Gold, sam ga nism nikjer uzrla. A sam js nism bla dost pozorna, al ga u teh obicnih drogerijah ala Muller, DM ipd. nimajo?

na koperski paži prodajajo v automatu varjanta kot čokoladice in pijačo full scensko... cene so ralične tudi 17 eur hehehe js ko sm to vidla nism mogla verjet hehe
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Za kuk mililitrou :) ?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka

ne vem ...običajne njihove flaške pomoj 150 ml al pa 200 ... niso mičkine... js bom kr sestri naročila čeprow nism nikoli uporabljala.. tko da ne vem sploh katero nej kupm..
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka

zdej sm na netu našla kreme ... ti pošljejo po pošti stanejo spf8 sprej gel.... 17.60 eur.... imajo pa več vrst.. če ve kdo katera je dobra bi prosila da pove... hehe

http://www.bestforbeauty.si/kreme-sonce ... 98_303.php
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

Aloha napisal/-a:

Ne, ne, se ne prodaja tle (drgač bi najbrž jst "gostila" u kopalnc že celo kolekcijo, heh).

Mislm, da je zastopnik u Kranju (predaleč), baje se jih da pa dobit tut u nekem kozmetičnem salonu u Ljubljani, sam jst sm obupala, kr nism najdla točne lokacije (spletne strani pa nimajo).

V mojem kraju, v salonu majo izdelke od australian gold..
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

olje od Hawaiian Tropic 6 in pa Sun mix 12 :)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Mene pa zanima kakšno je pravzaprav suho olje, npr. Coppertonovo? Nikol nisem še uporabljala in si sploh ne znam predstavljat. :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka

js sm si pa končno kupla olje australian golg spf 8 instant bronze... dala sm pa 17.60... full lepo diši na soncu pa še nism sprovala:)
Odgovori