Krema za sončenje
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- positive vibration
- Cosmofrik
joj, NUJNO pomoč, prosim.
Danes me je mal sonce doblo. Sm čist rdeča po bedrcah. In me je mami nahecala, da se morm z jogurtom namazat. Zdaj sm se namazala, dokaj na tanko, večinoma se je ta jogurt že posušil na meni. In strahovito smrdim po kislem mleku. Kaj zdaj, grem pod tuš in se morm še 1x namazat al kak? Al je v teh 15min koža "ozdravljena"?
Ker se mi bo zmešalo, zajle naga tule sedim, cela od jogurta, smrdi vse, tla bom lahko šla gor umivat...
Danes me je mal sonce doblo. Sm čist rdeča po bedrcah. In me je mami nahecala, da se morm z jogurtom namazat. Zdaj sm se namazala, dokaj na tanko, večinoma se je ta jogurt že posušil na meni. In strahovito smrdim po kislem mleku. Kaj zdaj, grem pod tuš in se morm še 1x namazat al kak? Al je v teh 15min koža "ozdravljena"?
Ker se mi bo zmešalo, zajle naga tule sedim, cela od jogurta, smrdi vse, tla bom lahko šla gor umivat...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
^^ jez mislm da morš večkrat namazat, ker hladi in vllaži kožo. valda pejt pod tuš, če te full moti...
sam jez bi na tvojem mestu še mazala (odvisn tud kok te je zakrul...)
sam jez bi na tvojem mestu še mazala (odvisn tud kok te je zakrul...)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- positive vibration
- Cosmofrik
legally blonde napisal/-a:Js bi tut tale Australian Gold, sam ga nism nikjer uzrla. A sam js nism bla dost pozorna, al ga u teh obicnih drogerijah ala Muller, DM ipd. nimajo?
Ne, ne, se ne prodaja tle (drgač bi najbrž jst "gostila" u kopalnc že celo kolekcijo, heh).
Mislm, da je zastopnik u Kranju (predaleč), baje se jih da pa dobit tut u nekem kozmetičnem salonu u Ljubljani, sam jst sm obupala, kr nism najdla točne lokacije (spletne strani pa nimajo).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
legally blonde napisal/-a:Js bi tut tale Australian Gold, sam ga nism nikjer uzrla. A sam js nism bla dost pozorna, al ga u teh obicnih drogerijah ala Muller, DM ipd. nimajo?
na koperski paži prodajajo v automatu varjanta kot čokoladice in pijačo full scensko... cene so ralične tudi 17 eur hehehe js ko sm to vidla nism mogla verjet hehe
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
zdej sm na netu našla kreme ... ti pošljejo po pošti stanejo spf8 sprej gel.... 17.60 eur.... imajo pa več vrst.. če ve kdo katera je dobra bi prosila da pove... hehe
http://www.bestforbeauty.si/kreme-sonce ... 98_303.php
http://www.bestforbeauty.si/kreme-sonce ... 98_303.php
- KristinĆk
- Komunikatorka
- Kraj: somewhere over the rainbow
Aloha napisal/-a:legally blonde napisal/-a:Js bi tut tale Australian Gold, sam ga nism nikjer uzrla. A sam js nism bla dost pozorna, al ga u teh obicnih drogerijah ala Muller, DM ipd. nimajo?
Ne, ne, se ne prodaja tle (drgač bi najbrž jst "gostila" u kopalnc že celo kolekcijo, heh).
Mislm, da je zastopnik u Kranju (predaleč), baje se jih da pa dobit tut u nekem kozmetičnem salonu u Ljubljani, sam jst sm obupala, kr nism najdla točne lokacije (spletne strani pa nimajo).
V mojem kraju, v salonu majo izdelke od australian gold..