nasilje fanta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a obliterator »

keri napisal/-a:^^^se popolnoma strinjam da je vzgoja otroka, ki vključuje vsake toliko kako vzgojno po riti zgrešena in da je potrebno otroku na drugačen način raložiti kje so meje, kaj lahko, česa ne sme....AMPAK eni starši grejo pa spet v drugo skrajnost.....ne morem povedati, kaka živčnost me popade, ko sem v kaki trgovini in se kak mulc dere ko jesihar, hoče na vsak način uveljavit svojo, mamica pa samo prijazno umirjeno ponavlja.....no daj Žan no, bodi priden.....no daj Žan vstani in pridi sem... :wall: :wall: ....mislim pa kaj takim staršem ni jasno??????

Ta tvoj velik ampak je na pravem mestu. To je zato ker otrok dobiva mešane signale od staršev. To sem opazil ko čuvam mojo sestrično ki je 4 leta stara. Pri meni se lepo obnaša ker ve da bom drugače jezen in bojo sankcije :D. Če pa pridem na obisk k stricu je pa mali satan in to samo zato ker jo moj stric obupno razvaja, teta pa je potem grda mama ker mora ona uveljavit kakšno mejo. Potem so pa otroci zmedeni ker je pri enem staršu pridna pri drugem pa poredna za isto stvar.

To pa še vedno ne pomeni da ga zaradi tega lahko udarimo.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
HawaiiGirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a HawaiiGirl »

Nutella` napisal/-a:Jaz 18, on 23. Tako sem zmedena, ker več ne vem ali delam prav... Se mi zdi, da me vleče na dve strani, a hkrati bolj k njemu :( Sicer imam sama že od nekdaj svoj jaz, tako da se on zaveda, da nisem neka tiha miška, ki v vsem da prav fantu. Je pa edini do zdaj, ki se zares trudi zame, pa tudi ves čas mi govori, kako je nor name od prvega dne, ko me je srečal in da se ne zavedam kaj on daje skozi zaradi mene... :D

Moram malo pokomentirat..sama sem stara 24, v zvezi bila 7 let, z najbolj 'milim in zaljubljenim fantom' ever..imam končano Pravno fakulteto, Ekonomsko še delam, služim svoje dinarčke in sem samostojna kolikor se le da...pa me je trikrat pretepel.

Taki ljudje ne kažejo agresije konstantno, niti je ne kažejo navzven..s tako osebo se počutiš kot edina na svetu, kot njegova princeska, že takoj na začetku bi ti sklatil zvezde z neba in to te vleče ponavadi k njemu..hitro se obesi nate, ti pa nanj. Ni potrebno, da si siva miška, ki v vsemu ustreže fantu - ravno nasprotno. Ponavadi on s svojim obnašanjem kaže kot da je on siva miška, dokler ne pokaže svoje posesivnosti v polni luči.

Glede na to, da si pisala o tem aprila, se je med vama že kaj razvilo do sedaj, vseeno pa ti polagam na srce, da bodi previdna in opazuj, kaj se med vama dogaja...taki tipi znajo bit nevarni, res. Moja zveza se je končala s prepovedjo približevanja, pa zanj NIHČE ne bi rekel, da ima trohico nasilja v sebi.

That's life..tebi pa želim, da v tvoji situaciji ni tako in da se imata lepo ter da je šlo samo za govorice.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

w:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

~NIA~ napisal/-a:kar pa se tiče nasilje fanta.. vem za primer ko je fant hotu pustit svojo punco pa ga je ta pretepla da je ostal z njo še nekaj mescev :)

Verjamem, da se dandanes tudi to dosti dogaja.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^ :eek: :eek: :eek:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz mam kolegico, ki je iz Bosne in je komej zdej pršla gor k nam, ampak se misli kmalu vrnit nazaj dol. Ko sva mal klepetale o razmerah tam dol, ker me je zanimalo kko je tam, mi je rekla,da nekje so še ljudje res za časom in da živijo po svojih principih, ampak da zdej se izboljšuje use skupej. Ko sva klepetale od poroke, mi je rekla,da ona se mora (!) poročit z muslimanom, ker drgač noče in da po poroki že ve,da bo meu mož glauno besedo. Sm jo prašala,da če se misli sprijaznit s tem, sploh zdej ko je vidla,da tukej ni tko (je rekla,da preden je pršla v Slo, si sploh ni predstauljala,da bi biu možen tak sproščen odnos med partnerjema). Je odgovorila,da tko pač je.
Ne vem, kaj nej si mislim o tem. Vem,da niso usi po tem principu, ker ena druga kolegica iz Bosne je čist po "naše", sam mogoče je to zato, ker je bla rojena tukej. :nixweiss:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a KrvaviAnus »

~NIA~ napisal/-a:moj sodelavc (bosanc) pretepa svojo ženo. in to pač pove tko, kot da ni nič tazga. sicer ona živi z otrokom v bosni, ampak 1x na mesec gre k njej za 4 dni in pač če mu kj ni prou jo udari. pred poroko ko je samo tuhtala da bi mogoče obdržala tud svoj priimk, jo je udaru.
ni lepo, ma mu privoščim da bi mu njegovo ljubljeno hčerko nekoč nekdo pretepu. sam dvomim da bo pomagal, ker drug sodelavc, isto bosanc, prav da pr njih je to normalno, ko se poročiš z žensko postane tvoja last. in temu drugmu sodelavcu je fotr od njegove punce reku da dokler živi pri njemu jo pusti na miru, ko se pa poročita jo pa zrihti da bo dobra žena. :roll:

niso sam bosanci taki. poznam tud par primerov iz slovenije. aja nism bosanc O_o .
sam zdej nevem zdej ti misls da ce je ene par bosancov taksnih so vsi takšni??
ne metat vseh v isti koš :)
sej jih ne branm, ampak mam tud ene par frendov k so bosanci pa niso taki ;)
lp
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ To pa itak,da se tud med nami slovenci pojaulja nasilje. Sam jz mam občutek,da ljudje nekako bolj pričakujejo "balkance",da bodo živel na tak način in pol čist pozabijo pogledat kaj se dogaja pr sosedu slovencu.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

1:nixweiss:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:33, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

,,,,,,,,,
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:33, skupaj popravljeno 1 krat.
KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka

~NIA~ napisal/-a:se mi zdi da pr nas mož (slovenc), če bo TREZN, ne bo udaru žene, če se recimo ne bo strinjala z njim, ali hotela uveljavt svoje mnenje. ali pač?
:

sej to nima veze a je slovenc, bosanc,american karkol..
to se tud dogaja povsod. Pa tud če je slovenc pa je trezen zakaj je ze nebi udaru ?? A zdej pomen usi k smo slovenci pa smo trezni da ne bomo udarl svoje zene,dekleta.. Lej js ne podpiram nasilja sem proti temu. zenske nebi nikol udaru. To nima NOBENE veze katere narodnosti si, fora je u tem da takim osebam neki manjka u glavi
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

111
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka

maš pa čudnga prf**njenga sodelauca.
moje mnenje ;)
Odgovori