Izguba erekcije
dans sm sla h ginekologu pa sm mu tut to omenila. pa je reku da je to ponavad zarad stresa pa utrujenosti pa pol ko se mu to parkat zgodi je pol prestrasen pa je sm se slabs. tko da bo vrjetno res to. aja pa ko sva seksala cist na hitr je blo use kul ko je blo pa mal predigre pa se je zacelo dogajat da je erekcijo zgubu pa je zdej zdravnik reku da je takrt ko na hitr sila vecja kot skrbi pol ko se pa muckava ga pa zacne skrbet ce se bo ponovilo. pa neke tablete mi je dau, da organizem ubistvu boli k***c za psiho pa enga uzams pa deluje 3 dni. pa podalsa erekcijo pa prej mu ustane. tko da ne vem. bomo probal. :knuddel:
bodi tisto kar si, saj tak si najlepsi
shtrukeljchek napisal/-a:...on pravi da je vedno full zivcn ker se mu to dogaja in pol k mu pa se zares dol pade ma pa skos u glavi: moraš ustat moraš ustat..in valda noče...
Ja ziher, da bi bil vsak živčen, če bi se mu to dogajalo...
Je pa res vse v glavi. Če te je recimo strah al pa kaj al pa se hočeš čimbolj izkazat takrat je najslabše. Marsikdo ne upa sexat, ker se boji, da se nebo vzburil. Zato se moraš nekako prepričat in it dobesedno na blef. Včasih se ne smeš prepustit čustvom. Čimmanj pač študirat kako bo, da se zgodi vse spontano pa pomoje nebo težav.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Nova težava
Imela sva s fantom lepo normalne spolne odnose kot vedno in ga je pri glavci začelo peči...ugotovila sva da je pač kot da bi bila zatrgana kožica. No in potem dva sni ni bilo spolnih odnosev...potem sva zopet ampak je še vedno čutil bolečino...potem sva čez kak dan zopet ampak je tukaj nastal problem, da ni bilo popolne erekcije (ni bil čisto trd kot ponavadi) in sva pač nehala s spolnim odnosom. No danes mi pa sporoči, da je po 4 dneh ane še vedno tak in da se je sam igral pa da tudi ni bil čisto trd in da se zjutraj tudi ni zbudil s trdim...bom kar tako po domače rekla. No in ko ga prime v roke ga sploh ne čusti je rekel kakor, da ni njegov In ga skrbi...
Saj je rekel, da gre k zdravnici sam...mogoče kdo kaj ve v zvezi s tem?
Imela sva s fantom lepo normalne spolne odnose kot vedno in ga je pri glavci začelo peči...ugotovila sva da je pač kot da bi bila zatrgana kožica. No in potem dva sni ni bilo spolnih odnosev...potem sva zopet ampak je še vedno čutil bolečino...potem sva čez kak dan zopet ampak je tukaj nastal problem, da ni bilo popolne erekcije (ni bil čisto trd kot ponavadi) in sva pač nehala s spolnim odnosom. No danes mi pa sporoči, da je po 4 dneh ane še vedno tak in da se je sam igral pa da tudi ni bil čisto trd in da se zjutraj tudi ni zbudil s trdim...bom kar tako po domače rekla. No in ko ga prime v roke ga sploh ne čusti je rekel kakor, da ni njegov In ga skrbi...
Saj je rekel, da gre k zdravnici sam...mogoče kdo kaj ve v zvezi s tem?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- špicparkeljc
- Sramežljivka
Re: Izguba erekcije
ančika napisal/-a:cau.js ne vem kaj naj naredim.probala sm ze skorej vse. s fantom sva skupaj 4 mesce in se super razumeva. res si zaupava in use. ampak zadn mesc mava resne tezave ki se kr naprej ponavlajo. ko sva zacela seksat sm mu sm lupcka dala na ustka pa je blo ze veselo v hlacah a zdej mu ga u usta uzamem in ne vem kaj se delam. na sto nacinov ga rajcam pa ni z malim nc. fant mi prav da ga ful rajcam da ga tolk prvlacm kokr ga ni se nobena in da ne ve zakaj se to dogaja.res use sm ze probala a mali se sploh ne premakne. ce mi ze rata stoji samo kasno minutko. zanimivo je pa to da mu ucasih tut pride ampak iz mehkega. ne razumem zakaj se to dogaja. sama zgublam samozavest. nikol nism bla samozavestna a zdej je to moj najhujsi problem.nikamor si ne upam it da me nebi cudno gledal kasna grda sm. ceprou sm bla zmeri lusna. sm zdej se pocutm totalno neprivlacno. zdej se to bol pogosto dogaja odkar ma izpite ampak prav da ga to ne sikera tolk da bi se mu to dogajalo.
svetujem vama ogled filma RANE

When a man talks dirty to a woman, it's sexual harassment. When a woman talks dirty to a man, it's $3.95 a minute. ~Author Unknown
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Tudi midva imava podoben problem, pa sva šele na začetku, zato je še bolj čudno.
Pred dobrim tednom sva prvič seksala, erekcije pa kar ni in ni bilo. Mislila sva, da je mogoče samo preveč živčen, ker nama je z nekaj truda potem uspelo. Dva ali tri dni kasneje mi je povedal, da nenavadno pogosto urinira, tako da sem takoj pomislila na vnet mehur. Zdaj je vnetje najbrž že mimo, ker pa ne tišči več tako pogosto, težave z erekcijo ima pa še vedno. Poleg tega ga je včeraj pri izlivu tudi malce peklo, tako da te dni namerava k zdravniku.
Take težave ima prvič in ga malce skrbi. Povedal je, da je na začetku, ko sva se dobivala, več težav imel s skrivanjem erekcije kot s čim drugim. Tole zdaj je pa popolno nasprotje.
Že doživeto s strani kogarkoli?
Pred dobrim tednom sva prvič seksala, erekcije pa kar ni in ni bilo. Mislila sva, da je mogoče samo preveč živčen, ker nama je z nekaj truda potem uspelo. Dva ali tri dni kasneje mi je povedal, da nenavadno pogosto urinira, tako da sem takoj pomislila na vnet mehur. Zdaj je vnetje najbrž že mimo, ker pa ne tišči več tako pogosto, težave z erekcijo ima pa še vedno. Poleg tega ga je včeraj pri izlivu tudi malce peklo, tako da te dni namerava k zdravniku.
Take težave ima prvič in ga malce skrbi. Povedal je, da je na začetku, ko sva se dobivala, več težav imel s skrivanjem erekcije kot s čim drugim. Tole zdaj je pa popolno nasprotje.
Že doživeto s strani kogarkoli?