Kavbojke
Amaranth napisal/-a:a obstajajo kje skinnyke ko so v stegnih bolj širše v pasu pa mal ožje? al bi ble najbolša rešitev one z največ elastana? xD
Jas mam podoben problem (da sem v pasu za eno številko ožja kot v bokih) in mam eno kolegico ki je šivilja in mi lepo zadaj pa na strani malo skup vzame kavbojke da se sploh ne vidi

Kayka: ja no, tega nisem vedla, ker ponavadi za majhne ljudi označujejo ljudi s zelo nizko višino. Tako, da midve nisva niti tako majhni
Drugač pa, ja lepo da si našla dobre kavbojke, verjetno je to odvisno tudi od cifre oz. velikosti kavbojk, recimo kakor je ena cifra več so tud daljše. Vsaj jz zmer naletim na take, res pa je, da jih ne kupujem v dragih trgovinah.

-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
- vseenomiska23
- Komunikatorka
Jih nosite? ja
Kako pogosto jih nosite? vsak dan
Kakšne nosite (na zvonec, ozke oprijete, 3/4, kratke hlače)? oprijete, poleti pa kratke hlače
Kakšne barve so vaše kavbojke? svetlo modre, črne, sive
Jih imate veliko? zj se jih je pa nabral, sm šla štet - 11 jih mam
Za kam jih nosite (oblečete)? za na fax, za vn, za na kavico...povsod
In kakšne sploh so zdaj moderne? mislm da na korenček? A so še, a je to že out
Kako pogosto jih nosite? vsak dan
Kakšne nosite (na zvonec, ozke oprijete, 3/4, kratke hlače)? oprijete, poleti pa kratke hlače
Kakšne barve so vaše kavbojke? svetlo modre, črne, sive
Jih imate veliko? zj se jih je pa nabral, sm šla štet - 11 jih mam

Za kam jih nosite (oblečete)? za na fax, za vn, za na kavico...povsod
In kakšne sploh so zdaj moderne? mislm da na korenček? A so še, a je to že out

-
- Komunikatorka
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
Kje prodajajo kavbojke ki se po kakšnem nošenju ne raztegnejo ? Tally, ane ?
Torej če NE želim da se mi raztegnejo, moram biti pozorna na količino elastana ane ? Manj ga je, manj se raztegnejo ali kako ?
Ker sem zapravila preko 150€ za zadnje 3 kavbojke in vse so se mi po max.3 nošenjih tako raztegnile da brezveze.
Torej če NE želim da se mi raztegnejo, moram biti pozorna na količino elastana ane ? Manj ga je, manj se raztegnejo ali kako ?
Ker sem zapravila preko 150€ za zadnje 3 kavbojke in vse so se mi po max.3 nošenjih tako raztegnile da brezveze.