Naj še jaz dodam svojo izkušnjo. Lani sva se poročila in odšla na poročno potovanje na Zanzibar - preko TA Kompas.
Potovanje seveda nama ni bilo poznano, niti nisva še veliko potovala po svetu in moram reči, da če bi lahko, bi jih ob ves promet spravila!!

Vglavnem, navodila so nama poslali 2 dni pred odhodom in še to v italijanskem jeziku. Ker sva v Italiji, od koder je bil polet, letališče zaman iskala (na navodilih je pisalo le letališče, vendar jih je bilo tam več), zato sva poklicala agenta, ki nama je prodal ponudbo. Se oglasi, nato na hitro pove naslov letališča in odloži slušalko! Kličeva še enkrat-tedaj se sploh ne oglasi!!

Nato sem morala klicati pač v eno drugo poslovalnico, kjer mi je ena gospa končno pomagala.
Na letalu vse ok, prva postaja je bil Zanzibar, nama pa pisalo, da morava ostati na letalu in se peljati naprej v Kenijo. To storiva, prideva tja in seveda tam ni bilo najine prtljage, ker bi v resnici morala izstopiti na Zanzibarju!! Pomagala nama je ena posrednica, ki naju je spakala v lokalni avionček in naju poslala nazaj na Zanzibar, seveda z doplačilom 500 EUR...
Končno prišla do hotela, kjer sva imela zakupljeno all inclusive ponudbo. Vendar je to vključevalo le 3 obroke na dan, popoldan le kava, zastonj voda. VSE ostalo, kar si lahko kupil, torej pijača, je bila plačljiva in seveda cene zasoljene! Med kosilom in večerjo je minilo 7-8 ur, bil si že pošteno lačen... Naj pa poudarim, da je bilo v ponudbi izrecno napisano, da so v ceno vključeni popoldanski prigrizki (le kje so bili!?) in brezalkoholne pijače... brezveze skratka.
Pri poletu nazaj sva imela še to smolo, da si je ena Italijanka zmislila, da sedi na mojem sedežu in ker je bilo letalo polno Italijanov, se je stevardesa, ki je znala tako na pol angleško, začela dreti v naju, da kaj si midva misliva, da skupaj sediva, da se naj presedeva in naj ne delava nered... grrrr!! Seveda sva potem sedela narazen, vseh dolgih več kot 10 ur, pa še najino poročno potovanje je bilo...
Ko sva prišla domov, sva seveda dala pisno pritožbo na Kompas, kjer so nama v posmehu odgovorili, da se še nikoli nihče ni pritožil na takšno potovanje, da je bilo vse jasno obrazloženo in da sva si za vse čisto sama kriva!! Se obrnem za Zvezo potrošnikov Slovenije, kjer dobim enak odgovor, da lahko oddam negativni glas za turistično agencijo na njihovi spletni strani, ker pa sem na Kompasu dobila negativni odgovor, pa mi ne morejo več pomagati!
No, dobro... vsekakor sem poglavje zaključila, vendar je dejstvo, da preko Kompasa nikoli več ne bova potovala!!
Lp