Geji in lezbike v Sloveniji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

Hyades napisal/-a:
bLack&white napisal/-a:jullia_ jaz bi na to odgovorila tako: otrok potrebuje očeta in mater. mama ima eno vlogo v njegovem življenju, oče pa drugo. zato so otroci samohranilca za nekaj prikrajšani. in tudi naša družba ni še pripravljena na take korenite spremembe (homoseksualci + otroci). okolico bi morali počasi pripravljati tako, da ne bi bil otrok izobčen in da ne bi otroci delalii razlik. ko se bo vse to spremenilo, pa dajam zeleno luč homoseksualcem, naj posvajajo otroke. samo da otroci ne trpijo, to je najpomebnejše.

Lepo te prosim. Enkrat se bo tudi ta pregrada porusila in to bo takrat, ko bodo lahko isto spolno usmerjeni ljudje posvojili otroke. In nic prej, ker so ljudje take mentalitete, da brez nekih pravih sprememb ne bo tolerance.

Mogoce cez 50 let, pa se to ni nujno. Zame ni tolerantnost to, da nekomu ne privoscis otroka. Ker zveni kot 'ne dajmo jim otroka, da ne bo ubozcek trpel oz se hujse, se cesa nalezel'..

česa nalezel? a se tebi homoseksualnost zdi bolezen? oprosti, ampak meni ne.
jaz samo pravim da bi mogli počasi pripravljat ljudi na to spremembo. ne vem, začnemo tako, da geji vzamejo otroke v rejo. in s tem dokažejo da so zmožni skrbeti za otroke. potem pa naj jih posvojijo.
naj pustijo nek vtis enakosti, da so enako sposobni skrbeti za otroke, ker v sloveniji je veliko netolerance do njih. menda ja nočemo kako revolucijo še :wink:
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^jez pa resitev tega problema vidim samo v času in k ljudje nebodo vec tok povezani.

primer tega: k sm jez hodila v osnovno šolo so zelo zaničevali otroke k niso imelu poročenih staršev, jih zmerjali s pankerti in podobni... danes se noben sploh ne zmeni ali si otrok poročenih ali neporočenih staršev.

isto bo od koga si cez tok in tok let ker bo to postalo neki normalnega!
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Ne, nikakor se mi ne zdi bolezen, je pa res da nekateri to se vedno mislijo.
Bilo je nekaj sarkazma ;)

Ma ja no, reja je ze vredu... Samo ok, moti me da se ljudje v Sloveniji se vedno bojijo drugacnosti. Sploh take drugacnosti. Dobro dokaj tolerantni so do zenskega dela (moski jasno, ker mislijo da bi ga lahko se vedno kam 'vtaknili', oprosti izrazu), ampak cim slisijo kaj o moskih gayih je pa vse narobe, najmanj bi jih kastrirali.. Kaksna dvolicnost..
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka

Hyades napisal/-a:Ne, nikakor se mi ne zdi bolezen, je pa res da nekateri to se vedno mislijo.
Bilo je nekaj sarkazma ;)

Ma ja no, reja je ze vredu... Samo ok, moti me da se ljudje v Sloveniji se vedno bojijo drugacnosti. Sploh take drugacnosti. Dobro dokaj tolerantni so do zenskega dela (moski jasno, ker mislijo da bi ga lahko se vedno kam 'vtaknili', oprosti izrazu), ampak cim slisijo kaj o moskih gayih je pa vse narobe, najmanj bi jih kastrirali.. Kaksna dvolicnost..

doro ja sm vedla da si mislila tko samo sm ti hotela povedat da meni se ne zdi bolezen :D
pač imamo konservativno državo, shit happens. ampak mormo se potrudit to spremenit.
ima pa nikaruga prau, tui čas je zelo pomeben dejavnik glede teh stvari. ampak homoseksualnost je malo večji problem kot pa neporočeni starši :wink:
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

Tako.. neporocenih starsev je vec ;). Vsaj takih ki si upajo priznati, da zivijo 'na koruzi', kakor je ljudi ki bi si upalo stopiti ven s tako resnico o sebi..

No ja. Kaj cmo, mogoce bo en dan vse normalno in se ne bo nihce vec vtikal v to kaj pocne(mo)jo v svojih spalnicah.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

bLack&white napisal/-a:jullia_, jaz bi na to odgovorila tako: otrok potrebuje očeta in mater. mama ima eno vlogo v njegovem življenju, oče pa drugo. zato so otroci samohranilca za nekaj prikrajšani. in tudi naša družba ni še pripravljena na take korenite spremembe (homoseksualci + otroci). okolico bi morali počasi pripravljati tako, da ne bi bil otrok izobčen in da ne bi otroci delalii razlik. ko se bo vse to spremenilo, pa dajam zeleno luč homoseksualcem, naj posvajajo otroke. samo da otroci ne trpijo, to je najpomebnejše.

naša družba ni bila pripravljena na pankrte, na črnce, na narkomane, na žide in na muslimane.

nekdo bo pač tisti prvi, ki bo izhajal iz družine z istospolnimi partnerji. in potem bo tu še en in še en in počasi bo tudi družba začela sprejemat to, kot normalen pojav.
v končni fazi bi s takim razmišljanjem kot je tvoje še vedno jedli z leseno žlico in ne bi poznali kolesa (hej, ziher so se zgražali nad nenavadno okroglo stvarjo in bli skrajno skeptični do njene funkcije).
v vrtcu te zajebavajo če maš 3kg preveč, se pišeš na ić, ne nosiš tenisk od lelly kelly in podobne gluposti.
če družina predstavlja dovolj stabilno oporo otroku, bo znal preživet tudi kako zbadljivko. otroci so trpežni.
in standardio konvencionalni družini z očetom, materjo in 2.3 otroka so že zdavnaj preživeti.

changes make the world go round.

nasilje nad geji in lezbikami je za moje pojme čiso nepojemnljivo in totalen kretenizem, ki ne kaže na nič drugega kot na nesigurnost pozameznika. če uporabim najbolj milo besedo.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

No, da odgovorim, zakaj naj bi imeli heteroseksualni partnerji prednost... Zato, ker se meni zdi, da bi morali otroke posvojiti tisti, ki si želijo otroke, pa jih ne morejo imeti zaradi bolezni, ne pa zato, ker so homoseksualci... Se npr. tudi ne strinjam s tem, da bi otroke posvojili ljudje, ki že imajo oz. so zmožni imeti svoje otroke... Pač dokler je v Sloveniji tako stanje, da se na leto posvoji 15 otrok, čakajočih parov za posvojitev pa je veliko več in nekateri otroka sploh ne dočakajo, se mi ne zdi prav, da bi homoseksualci posvojili otroka. Ko pa bo otrok, ki bojo čakali na posvojitev toliko, da bo vsak lahko posvojil otroka, potem pa naj tudi homoseksualci posvojijo otroke.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

ma prav bi blo, da slovenska politika postane malo bolj socialno usmerjena in se neha ukvarjat z banalnostmi.

miljauznt je otrok, ki pri skrbnikih čakajo na boljše starše in tistih, ki živijo v nemogočih razmerah zaradi nesposobnosti slovenske politike in socialnih sužb.
v tem primeru bi blo frocov dovolj za vse nesrečne pare, homoseksualne pare in matere samohranilke, ki ne morejo najdet nekoga za seme.
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Moje mnenje:

Geje in lezbijke imam rada. Imajo pravico prav tako do poroke kakor heteroseksualci, in do otrok. Mislim...poglejmo resnici v oči, koliko staršev nasprotnega spola...torej moških in žensk ima otroke in jih ne ''zna'' vzgajat. Res nevem zakaj se ljudje malo ne vprašajo ali so sploh sposobni imeti otroke...sej zato pa je tako kot je...potem se pa čudimo da imamo toliko psihopatov!!! :roll:

Sploh pa mrzim,če geju kdo reče peder...jao ljudje...saj imamo lepše izraze!! :evil:
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Geji in lezbike v Sloveniji

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka

floribunda napisal/-a:
bLack&white napisal/-a:jullia_, jaz bi na to odgovorila tako: otrok potrebuje očeta in mater. mama ima eno vlogo v njegovem življenju, oče pa drugo. zato so otroci samohranilca za nekaj prikrajšani. in tudi naša družba ni še pripravljena na take korenite spremembe (homoseksualci + otroci). okolico bi morali počasi pripravljati tako, da ne bi bil otrok izobčen in da ne bi otroci delalii razlik. ko se bo vse to spremenilo, pa dajam zeleno luč homoseksualcem, naj posvajajo otroke. samo da otroci ne trpijo, to je najpomebnejše.

naša družba ni bila pripravljena na pankrte, na črnce, na narkomane, na žide in na muslimane.

nekdo bo pač tisti prvi, ki bo izhajal iz družine z istospolnimi partnerji. in potem bo tu še en in še en in počasi bo tudi družba začela sprejemat to, kot normalen pojav.
v končni fazi bi s takim razmišljanjem kot je tvoje še vedno jedli z leseno žlico in ne bi poznali kolesa (hej, ziher so se zgražali nad nenavadno okroglo stvarjo in bli skrajno skeptični do njene funkcije).
v vrtcu te zajebavajo če maš 3kg preveč, se pišeš na ić, ne nosiš tenisk od lelly kelly in podobne gluposti.
če družina predstavlja dovolj stabilno oporo otroku, bo znal preživet tudi kako zbadljivko. otroci so trpežni.
in standardio konvencionalni družini z očetom, materjo in 2.3 otroka so že zdavnaj preživeti.

changes make the world go round.

nasilje nad geji in lezbikami je za moje pojme čiso nepojemnljivo in totalen kretenizem, ki ne kaže na nič drugega kot na nesigurnost pozameznika. če uporabim najbolj milo besedo.

hej floribunda, res super primerjava: priimek na ić=starša homoseksualca :lol:

se mi zdi da je res enako boleča stvar za otroka, če ga zajbavajo :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Ne poznam nobenega homoseksualca, pa tudi če bi katerega spoznala, bi bla skeptična, če je res homoseksualec al samo hoče bit "trendy".

Tudi sicer, mislim, da tiste, kaj so homoseksualci, naj bodo, naj živijo v miru svoje življenje, nikakor pa tega ni potrebno propagirat in vzpodbujat. To je pač odklon od naravnega, se zgodi pri vseh živih bitjih. Ni pa to prava pot, temveč slepa ulica.

Menim tudi, da ni prav, da bi imeli otroke.

Vidim, da ste zelo liberalne, sama na to ne gledam tako kot ve. Sem pač bolj konservativnih nazorov in prosim že vnaprej, da to spoštujete.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Zanima me človek in ne njegova spolna usmerjenost. Moj najboljši prijatelj je gay, ampak to sem zvedela šele pred parimi leti. Imam prijateljice, ki so lezbike, biseksualke, gayi in transvestiti. Pestra družba. Tako bom rekla.. Koliko diskriminacije poteka med samo GLBT skupino je neverjetno! Najprej naj oni sprejmejo drug drugega, šele potem jih bo lahko svet sprejel.
Zagovarjam, da ima GLBT skupnost iste pravice, kot vsi drugi (npr. v Kaliforniji ali Floridi je umrla ženska, ki je bolehala za rakom in njena partnerka, ki je bila ob njej vrsto let in ji pomagala do konca, ni imela pravico do njene pokojnine, sama pa je mogla pustiti službo, da skrbela za njo).
Vsi smo ljudje, oni niso živali ali kakorkoli drugačni, vsi smo ustvarjeni naravno in glbt ljudi ni malo, ampak so v miljonih. To ni stran pot za moje pojme, tako kot židje niso bili (eni so gledali tako na njih)

positive vibration ne razumeti kot napad na tvoj post, čisto spoštujem tvoje mišljenje, samo moj pogled na tematiko sem dala :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka

Odgovori