Hyades napisal/-a:bLack&white napisal/-a:jullia_ jaz bi na to odgovorila tako: otrok potrebuje očeta in mater. mama ima eno vlogo v njegovem življenju, oče pa drugo. zato so otroci samohranilca za nekaj prikrajšani. in tudi naša družba ni še pripravljena na take korenite spremembe (homoseksualci + otroci). okolico bi morali počasi pripravljati tako, da ne bi bil otrok izobčen in da ne bi otroci delalii razlik. ko se bo vse to spremenilo, pa dajam zeleno luč homoseksualcem, naj posvajajo otroke. samo da otroci ne trpijo, to je najpomebnejše.
Lepo te prosim. Enkrat se bo tudi ta pregrada porusila in to bo takrat, ko bodo lahko isto spolno usmerjeni ljudje posvojili otroke. In nic prej, ker so ljudje take mentalitete, da brez nekih pravih sprememb ne bo tolerance.
Mogoce cez 50 let, pa se to ni nujno. Zame ni tolerantnost to, da nekomu ne privoscis otroka. Ker zveni kot 'ne dajmo jim otroka, da ne bo ubozcek trpel oz se hujse, se cesa nalezel'..
česa nalezel? a se tebi homoseksualnost zdi bolezen? oprosti, ampak meni ne.
jaz samo pravim da bi mogli počasi pripravljat ljudi na to spremembo. ne vem, začnemo tako, da geji vzamejo otroke v rejo. in s tem dokažejo da so zmožni skrbeti za otroke. potem pa naj jih posvojijo.
naj pustijo nek vtis enakosti, da so enako sposobni skrbeti za otroke, ker v sloveniji je veliko netolerance do njih. menda ja nočemo kako revolucijo še