Razlika v letih med partnerjema?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Partner je starejsi

1-2 leti
191
26%
2-3 leta
101
14%
3-5 let
119
16%
vec kot 5 let
231
31%
je mlajsi
104
14%

Skupaj glasov: 746

Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

ja. moj je slabih 8 let starejši od mene, no, niso važna leta, se pa pozna pri določenih stvareh, razmišljanju...to se pr nama velikokrat vidi ampak najdema skupno točko :)
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
prc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a prc »

Moj FF je 12 let mlajši od mene.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

moj je 9 let starejši od mene...
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punk´s not dead »

1 leto starejši :)
MonteneGrina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MonteneGrina »

Sama imam partnerja ki je 6 let starejsi od mene... nevem ze od nekdaj so me bolj privlacili starejsi...Tudi zaradi otrostva saj sem imela tezko otrostvo ( oce, alkohol,nasilje) :oops: :? in vedno ko se imela fanta je bil starejsi nekako sem se bolj pocutila v njegovem objemu, bolj sem bila sproscena... mogoce je to delovalo na to da so vsi starejsi..Drugace pa nevem dokler si mlad in to... so vsi moski neresni... mislijo da kot mladi zamujajo vse ce imajo resno punco :D :D hehe... ampak je dejansko res... (ne pri vseh ) :razz: Tako da.... vedno trdim in bom se naprej...Ljubezen se negleda po letih ampak po custvih...Nimam proti zvezam tudi ce je moski okoli 50 punca pa 23... :D hehe ce se mata rada zakaaaj ne... ampak je dost vrjetn da ga bo imela za denar ali pa kaj takega...vendar so tudi izjeme... Tako da.... Punce leta niso pomembna... Ce ste zadovoljne ve z njem bomo tudi mi... samo da ste srecne !!! :hearts:
Luss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Luss »

Moj fant je pa pov leta mlajši od mene.. je biu moj sošolc v srednji šoli..in je biu že takrat velik bol resn kot jz.. je pa mev neki "na izi" let od srednje šole naprej.. zdj sma pa dost resna skupi :D

Jz tut mislim, da leta niso važna..če se mata dva rada..ok..14 letna punca pa 35 letni tip..npr. to mi neb sedlo..ampak v večini primerov leta res niso nek važnega..
Z nasmehom si lepša.
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

Trenutno sm z 7 let starejšim.. sicer ne traja dolgo ampak za enkrat mi je super :D Bomo vidli.. Sicer pa nikoli nism gledla na razliko v letih, no razn se mi zdi da mlajšega nebi mela zdaj ker sm ž js mlada pol bi biu pa še on mlajši, ponavadi so pa nekateri moški še kr "otročji" dolgo.. tk da nism mela neke priložnosti bit z mlajšim, me pa ne moti..
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

SunFlower* napisal/-a: Ljubezen ne pozna starostnih razlik. :)

se podpišem pod to :D

moja teta ma 12 let starejšega moža,pa sta skupi že 32 let :) ...poznam pa tud dva,k je tip 2 leti starejši od punce in čist neresn...po 8 letih sta šla že spet narazen...

jst osebno mam rajš starejše...od 1 leta do 10 let je že blo razlike...pa še najbl sm se razumela s tem k je bil 10 let starejši...ampak je tko naneslo,da sva šla narazen in mi je še dons žal :cry:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

17letni fantki so najlepši :lach:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

največje s* je če je tip 17 ali pa 18 let star, pa še zgleda kot bi jih imel 15.. ohh :lol:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma sj najboljš je da zgleda 17, je pa starejši :D. Res nočem, da me kdo zapre :lach:
MonteneGrina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MonteneGrina »

jemina.... kaj si ti mlajsa od 17 ?? al kako ne razumm tocno :)
Izziv je v tem, da ostaneš to kar si, v svetu, ki te poskuša narediti takšnega, kot so vsi drugi!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne jz sem stara 22 :lach:
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Zadnje čase opažam,da je vse več parov, kjer je punca starejša.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

*Lara* napisal/-a:Zadnje čase opažam,da je vse več parov, kjer je punca starejša.

Absolutno in meni to ni nič čudnega. Samo ne v najstniških letih, tam nekje od 25 dalje. Če je on 23 recimo, ona 25, jaz ne vidim problema..

20 letnica se bo težko odločila za mlajšega od sebe, saj je večina 18-19 letnikov zelo otročjih.

Zato bi bilo koristno, če bi uporabnice napisale tudi svojo starost, ne le razliko.Gotovo mlajša dekleta bolj prisegajo na večjo razliko letih.
Odgovori