no angel napisal/-a:Catty555 napisal/-a:pa en dober nasvet. Šimuni kamp na Pagu je najbolj luzerski kamp na svetu ... včasih se pač ušteješ ... na izkušnjah se učimo, a ne!![]()
![]()
To se pa strinjam - katastrofa! Me kr zmrazi ko se spomnem na to bedo, heh.
Moj glavni dopust bo pa letos ZDA - San Francisco in New York, septembra. Koooomi čaaakaaaaaam!!!!!! Ne morm verjet, da bom vidla mesto, ki si ga fuuuul želim videt že od nekdaj (SF) in se spet sprehajala po Brooklynskem mostu, še 1x doživela tist nepozabn nočni razgled na Manhattan skyline, nakupovala v najboljših trgovinah na svetu in jedla najboljše sendviče v Subwayu.Ahhhh. Noro bo!
Sam da preživim let, heh (se namreč panično bojim letenja, grrrr).
To sem tudi jaz mislila - pa sem na koncu bila malo razočarana
res, da sem si kupla ful stvari iz ene pregrešno drage trgovine, in takih stvari menda pri nas ni za dobit, sem bila pa razočarana v teh 'navadnih' trgovinah, kot je recimo H&M - kupim ful stvari, cela ponosna, oblečem prvi dan, ko pridem domov za pijačko in kolegica reče : ''oo, tole si pa v H&M kupla, ne?'' In pol mi pove, da so iste stvari že nekaj časa tudi v Sloveniji
ne vem, res je, da je dosti trgovin, ki jih pri nas ni, ampak v takih, kot je H&M, pa niso nič kaj pred nami 

Sam da preživim let, heh (se namreč panično bojim letenja, grrrr).
, zdle intenzivno iščem kakšn kul hostel (pač važno je da sma sama v sobi pa da ni ravno ocenjen pod 60%, hehe)