rubby86 napisal/-a: še mene zanima kaj me čaka:)
julija se odpravljam na malo daljše potovanje pa me zanima ali bo to potovaje vredu, se bojo izpolnila moja pričakovanja itd?
Pod vprašanje tvojega daljšega potovanja je padla karta hrepenenja. Ta karta govori ne samo o tem, da že dalj časa nestrpno čakaš nanj, ampak tudi, da si si res že marsikaj svojega naslikala v domišljiji, glede tega, kako bo, kaj bo ... tudi malo strahov imaš v zvezi s potjo (karta lopova), ampak so strahovi bolj ali manj odveč. Še posebno karta darila kaže, da boš iz tega potovanja zares veliko iztržila zase in to so stvari, na katere ta trenutek verjetno še niti pomislila nisi. Več kot očitno bo to zate izjemna in koristna izkušnja, še posebno zaradi nekaj stikov z nekaj ljudmi (karta obiska). Mogoče je to v osnovi tudi poslanstvo tega potovanja - obisk, medosebni stiki ...
Čisto brez težav ne bo šlo: karta drobiža, na katero pade karta nesreče, svari o tem, da se znaš ali uračunati glede financ, lahko pride do nepričakovanih stroškov, pa tudi sicer bi malo pazila čez kakšna dva ali tri tedne na svoje finance (verjetno kakšne varnostne ukrepe glede tega poznaš, ne? ... mislim na to, da ne imej vsega denarja samo na enem mestu in podobno). Te nočem nič strašit, samo posvarit. Sploh pa vidim po kartah, ki padejo v drugi plan, da ti potegneš iz vsega skupaj najboljše (karta srčne ženske). Tudi če bo šlo kaj narobe, se boš dobro znašla in si tudi v dobrih rokah, ti pomagajo drugi ljudje (karta obiska).
Se pa kaže v zvezi s tem vprašanjem tudi nek srčni fant, ki pa pade v 'tretji' plan in ga povezuje s tabo pravzaprav karta pisma (torej najmanj virtualna komunikacija z njim) ... tako da sklepam, da bo še pestro

rubby86 napisal/-a:
pa še ljubezen:) kako nama kaj kaže? zaenkrat še nisva skupaj in nekak ne znam najbol razbrat njegovih čustev...res čuti kaj do mene ali je zanj vse bolj igra? je tu kaj možnosti za nekaj bolj resnega?
Karta smrti (transformacija, sprememba, prelomnica) pod njim kaže, da je ta fant do neke mere že spremenil svoj odnos do tebe v teh zadnjih nekaj tednih. Kaže, da kar nekaj razmišlja o tebi, pod karto misli je padlo potovanje (ki lahko pomeni zgolj veliko razdaljo, distanco med vama). Karta razmišljanja, tehtanja, ki je aktualna ta trenutek, nekako vodi do karte svadbe. Pri njem ni še čisto prevagalo v to, da bi vama morda dal možnost kot potencialen par, ampak zdi se, da se k temu že nagiba oz. s to mislijo najmanj resno igra.
V potencialu imata možnost, da pride do zbližanja in nekaj fizične distance zaradi potovanja niti slučajno ne bo škodilo.
Za bližnjo prihodnost se tudi z njegove strani postavljajo zelo podobne karte kot zgoraj pri vprašanju potovanja zate osebno: prav tako se pojavi distanca, nemoč, karta pisma (torej kontakt, pismo, glas), strahovi in snidenje! Če so si karte tako prepletene, bi težko rekla, da mu ni nič mar zate, kvečjemu obratno, pa ne glede na to, kako izgleda