Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

SEZNAM ČAKAJOČIH
(dodajate se same)

lillchy - čaka bika - stran 11
foals-stran 14,isto vseeno kdo mi odgovori
rubby86 - stran 14 (čaka Natašo)
Summer, stran 14 vseeno kdo odgovori
HawaiiGirl, stran 15 (za Natašo*)
Annette, stran 15, za Nataso
Ladyy* str. 16, za Natašo*
Sweety87, str 16, za Natašo
Moonlight princess,str 16, za Natašo
sabinca:), str. 16.,za Natašo*
Geena, str. 17, za Natašo
metulchica, str. 17, za Natašo
just.me, str.17...za Natašo
:hallo:
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

Pozdravljena Nataša!

Imela si prav, ponujena mi je bila služba. Vendar pa so pogoji bili zame žal zelo slabi, zato sem ponudbo zavrnila. Kako pa sedaj naprej? Me mogoče čaka kakšna druga služba? In kda okvirno bi se mi lahko le ta kazala?

Je mogoče bolje, da se vpišem še na drugi faks, podobne smeri? Če bi se vpisala, ali bi mi bila zagotovjena kakšna štipendija? In ali bi mi ga uspelo končati?

In še glede partnerja. Se mogoče nama odpirajo kakšne nove možnosti, nove poti? Se bo najin odnos poglobil?

Hvala :)

foals-stran 14,isto vseeno kdo mi odgovori
nepodpisana20...str. 18, za Natašo
Zadnjič spremenil nepodpisana20, dne 24. Avg. 2009 18:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Delphinidae
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Delphinidae »

Hm, nepodpisana 20.

A je to kaj zate?

http://www.cosmopolitan.si/kariera/sanj ... 24560.aspx

Sej je navada promocija podjetja, ampak mogoče pa ... :wink: :wink: :D
Če bi storili vse, česar smo sposobni, bi presenetili sami sebe.
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Delphinidae napisal/-a:Hm, nepodpisana 20.

A je to kaj zate?

Saj ne iščem sanjske službe.... Samo ti pogoji so bli pa res tako slabi, da jih ne morm sprejet.... Pa sem delala že marsikaj in marsikje, tako da mi to ni problem.... Samo to je pa kaplja čez rob... Verjamem, da tudi ti ne bi sprejela takšne službe :)
Delphinidae
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Delphinidae »

nepodpisana20 napisal/-a:
Delphinidae napisal/-a:Hm, nepodpisana 20.

A je to kaj zate?

Saj ne iščem sanjske službe.... Samo ti pogoji so bli pa res tako slabi, da jih ne morm sprejet.... Pa sem delala že marsikaj in marsikje, tako da mi to ni problem.... Samo to je pa kaplja čez rob... Verjamem, da tudi ti ne bi sprejela takšne službe :)

Sej ni blo mišljeno grdo. Da si zberčna al kej tazga. Sam je blo objavljeno, pa piše da jih iščejo okol 160. Razen če je samo navadna promocija. Valjda ne rabiš it na slabš. Eni ponujajo manjšo plačo kot ma potem človek stroškov s prevozom in hrano :(((
Če bi storili vse, česar smo sposobni, bi presenetili sami sebe.
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Potem se pa opravičujem za nesporazum.... Žal pa to ni za mene, ker sem v čisto drugačnih vodah :)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

foals napisal/-a:
Tako...čaka me selitev v drugi kraj in iskanje zaposlitve v tem kraju,kako mi bo šlo?

Pod karto te večje spremembe se je znašla karta vdovca, ki kaže na pomoč ali podporo nekega starejšega moškega (lahko je to oče, stric, pač nekdo, ki je zaščitniški in ki ti pomaga). Karte za sedanjost so povsem nevtralne: kaže se veliko razmišljanja, pa neke vrste soočanje s sabo. Se zdi, da si kar pripravljena na to spremembo - si stvar vzela takšno kot je, tvoj odnos do spremembe je preudare, si notranje mirna, gotova, sprijaznjena.

V bližnji prihodnosti se kažejo srečanja (karta obiskov), sklepanja novih znanstev, karta oficirja običajno kaže na neke službene zadeve, čeprav, ker je pred njo karta misli, bi to lahko pomenilo tudi, da gre za razmišljanja v tej smeri in povezano s karto obiska tudi iskanje nje. Moram te žal posvariti pred precej zoprnimi prvimi štirimi do petimi meseci, ki se začnejo konec meseca. Ker do takart se boš čisto dobro znašla, ampak potem pa se nekaj preseka (karta smrti, sledijo karta lopova, nesreče, žalosti). Možna interpretacija teh kart je, da se stvari ne bodo izšle čisto po tvojih načrtih in željah in po treh mesecih se kaže celo neke vrste obžalovanje. Še dobro, da na srečo ne obupaš, ker tik preden te začnejo stiskati še finance (čisto na začetku ali pa že malo pred začetkom prihodnjega leta), se ti končno odpre karta sreče, darila ... torej tam nekje decembra ali januarja si ti že trdno na zeleni veji in se ti pozitivno odpre na vseh področjih o katerih sprašuješ :D

Evo, to pravijo karte (če sem jih znala prav interpretirat). V vsakem primeru pa srečno, pa če bo vmes kakšen slab dan, vedi, da se ti bo kmalu obrnilo tako, kot si lahko samo želiš.
foals
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a foals »

ulalaaa :eek: hvala Nataša...se pravi ne smem obupat :P

Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

foals napisal/-a:ulalaaa :eek: hvala Nataša...se pravi ne smem obupat :P

uf, ti si bila pa hitra :D

ne, samo to ne! pol so se ti odprli taki sončki, da ni šans, da ne bi bilo v redu :wink:
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

DOPIŠITE SE SAME

AbbA
Debatorica
Debatorica
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a AbbA »

Sestavljanka str 18, vseeno

Mene pa zanma, ali bo oseba, ki je trenutno v mojem življenju postala kdaj moj fant, naj imam upanje naprej, ali je bolje opustiti misel na to.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Punce, nisem pozabila na vas, samo nikakor ne morem do pravega računalnika. V enega je strela usekala pred dnevi, ko sem pa blizu drugega, pa ponavadi nimam kart pri sebi.

Ta vikend mi ziher rata kateri odgovorit :wink:
rubby86
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rubby86 »

jeeej zdej sm pa že js na vrsti:) tako nestrpno čakam na tvoj odgovor, ker je moje potovanje že zelo blizu...naslednji teden odpotujem:) s tem je tut malo ljubezen povezana tako da me res zanima kaj mi poveš:)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

rubby86 napisal/-a:jeeej zdej sm pa že js na vrsti:) tako nestrpno čakam na tvoj odgovor, ker je moje potovanje že zelo blizu...naslednji teden odpotujem:) s tem je tut malo ljubezen povezana tako da me res zanima kaj mi poveš:)

Tam okoli 17h bom pri tistem računalniku, kjer imam tudi karte, tako da danes ziher dobiš svoj odgovor :D
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

rubby86 napisal/-a: še mene zanima kaj me čaka:)

julija se odpravljam na malo daljše potovanje pa me zanima ali bo to potovaje vredu, se bojo izpolnila moja pričakovanja itd?

Pod vprašanje tvojega daljšega potovanja je padla karta hrepenenja. Ta karta govori ne samo o tem, da že dalj časa nestrpno čakaš nanj, ampak tudi, da si si res že marsikaj svojega naslikala v domišljiji, glede tega, kako bo, kaj bo ... tudi malo strahov imaš v zvezi s potjo (karta lopova), ampak so strahovi bolj ali manj odveč. Še posebno karta darila kaže, da boš iz tega potovanja zares veliko iztržila zase in to so stvari, na katere ta trenutek verjetno še niti pomislila nisi. Več kot očitno bo to zate izjemna in koristna izkušnja, še posebno zaradi nekaj stikov z nekaj ljudmi (karta obiska). Mogoče je to v osnovi tudi poslanstvo tega potovanja - obisk, medosebni stiki ...

Čisto brez težav ne bo šlo: karta drobiža, na katero pade karta nesreče, svari o tem, da se znaš ali uračunati glede financ, lahko pride do nepričakovanih stroškov, pa tudi sicer bi malo pazila čez kakšna dva ali tri tedne na svoje finance (verjetno kakšne varnostne ukrepe glede tega poznaš, ne? ... mislim na to, da ne imej vsega denarja samo na enem mestu in podobno). Te nočem nič strašit, samo posvarit. Sploh pa vidim po kartah, ki padejo v drugi plan, da ti potegneš iz vsega skupaj najboljše (karta srčne ženske). Tudi če bo šlo kaj narobe, se boš dobro znašla in si tudi v dobrih rokah, ti pomagajo drugi ljudje (karta obiska).

Se pa kaže v zvezi s tem vprašanjem tudi nek srčni fant, ki pa pade v 'tretji' plan in ga povezuje s tabo pravzaprav karta pisma (torej najmanj virtualna komunikacija z njim) ... tako da sklepam, da bo še pestro :)

rubby86 napisal/-a:
pa še ljubezen:) kako nama kaj kaže? zaenkrat še nisva skupaj in nekak ne znam najbol razbrat njegovih čustev...res čuti kaj do mene ali je zanj vse bolj igra? je tu kaj možnosti za nekaj bolj resnega?

Karta smrti (transformacija, sprememba, prelomnica) pod njim kaže, da je ta fant do neke mere že spremenil svoj odnos do tebe v teh zadnjih nekaj tednih. Kaže, da kar nekaj razmišlja o tebi, pod karto misli je padlo potovanje (ki lahko pomeni zgolj veliko razdaljo, distanco med vama). Karta razmišljanja, tehtanja, ki je aktualna ta trenutek, nekako vodi do karte svadbe. Pri njem ni še čisto prevagalo v to, da bi vama morda dal možnost kot potencialen par, ampak zdi se, da se k temu že nagiba oz. s to mislijo najmanj resno igra.

V potencialu imata možnost, da pride do zbližanja in nekaj fizične distance zaradi potovanja niti slučajno ne bo škodilo.

Za bližnjo prihodnost se tudi z njegove strani postavljajo zelo podobne karte kot zgoraj pri vprašanju potovanja zate osebno: prav tako se pojavi distanca, nemoč, karta pisma (torej kontakt, pismo, glas), strahovi in snidenje! Če so si karte tako prepletene, bi težko rekla, da mu ni nič mar zate, kvečjemu obratno, pa ne glede na to, kako izgleda :wink:
Odgovori