Nagradno: Partnerstvo in nihanje teže

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Ko sem že nekaj časa v zvezi:

Glasovanje se je zaključilo dne 18. Feb. 2009 9:16

Se vedno zredim.
40
35%
Shujšam.
14
12%
Ostanem ista.
60
53%

Skupaj glasov: 114

Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Na začetku vedno shujšam,kasneje pridm nazaj na svojo prejšnjo težo sam men tok niha teža da kr res ni,en tedn mam dve kili več pol dve kili manj,kr neki....zdj k je pa poletje pa eetaq shujšam vedno ker se pač mal več gibam....glede sexa pa nvem nimam problemov sama s sabo glede tega,kot tudi moj ne...eetaq pa oblečeš kake šnelfu*rce pa se sama bolj sexy počutš :)
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Jst pa ponavadi shujšam, ko sem v resni zvezi.
Verjetno zato, ker že ko sem samska premišljujem o moji samskosti in zato krivim tudi težo. Ko sem pa v zvezi, se mi pa zdi, da nisem dovolj privlačna, zato potem hujšam...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Volcjikamen »

Jaz ponavadi shujšam takrat, ko semv resni zvezi, kajti sram bi me bilo, da bi ob meni bol parrner, jaz, debelajsa pa ob njem. Mislim. Ne morem mu delati sramote.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Jst sm se pa zarad zdravil zredila... :( zdej sem pa v vezi na novo in pravi partner da sm uredu, sam jst priznam da sm manj samozavestna ker se osredotočam na svoje obline.. tko da zdej telovadim! Ne hujšam ker po statistiki mam lih prov kil, si pa želim slaufke spremenit v mišično maso :D

mam pa veliko več motivacije pomoje zato ker vem da on telovadi vsak dan in se počutim leno če nič ne delam...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Luss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Luss »

Jz sm se pa v prejšnji zvezi mav zredila.. zarad KT.. zdj jih pa ne jem in sm shujšala nazaj na prejšnjo težo. Glede na to, da sm pa zdj v novi zvezi bom pa vrjetno spet začela jest KT in spet dobla kak kg zraven :)

Smešno je pa blo, ko sma bla z bivšim skup kake pov leta pa se je on fuuuul zredil.. ker pač ni biv navajen jest tolk sladkarij pa čipsa pa takih stvari, kot pa jih js pojem :twisted:
Z nasmehom si lepša.
*teja*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *teja* »

ponavad sem shujšala. trenutno sva z mojim skupaj pol leta in nenamerno mi grejo kilce dol. najlepš je pa to, ko vsakič iz njegovih ust slišim, da sem lepotička. čeprav vem, da nimam idealne postave, se počutim samozavestno ob njem.
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objava Napisal/-a Beiib. »

Ostanem ista. Ne vem, zakaj bi zaradi njega shujšala. Če mu ni všeč moj izgled.. Kdo ga prosi da ostane z mano? :)
Drgač mam pa normalno postavo, zato sploh ne čutim nobene potrebe po hujšanju. :)
Odgovori