kako ste fantu sporočile da ste noseče ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

hvala :D
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

jz bi pa lepo enkat pršla zju3 k njemu domov k bi še spau pa šla u njegovo sobo pa mu dala čestitko zravn povštra pa čakala d se zbudi...in v čestitki bi pisalo: Čestitam, očka si... :)
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

^^ zakaj pa tko mislš?Sej ni usak nenačrtovan otrok nezaželjen :wink:

midva ne načrtujeva otroka, da bi ga dejansko hotela narest.Ampak veva pa že vse kako in kaj, če se predčasno zgodi.In ne rečem, presenečenje bi verjetno bilo mal večje,sicer že samo po sebi, ampak nebi spadal pa v tist tvoj uberunhappy :)

se mi pa zdi dost pomembno, sploh pri resnih zvezah, da mata partnerja te zadeve nekak zglajene, če se slučajno zgodi, da ni pol cela panika.midva oba veva, da sva dost stara in da splav, razen v primeru hujše bolezni otroka ali ogrožanja mojega zdravja, sploh ne pride v poštev.Morning pilule pa tud ne več :)

drgač bi mu pa kupla vrjetn majčko 100% ati :D al pa čist tko simpl povedala.nebi delala nekih scen, sploh ker ne maram na začetku nosečnosti nekega veseljačenja, ker je vse še tok kritično.
Horus

MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Si ne predstavljam, da fant ne bi izvedel že takoj, ko bi m. zamujala vsaj nekaj dni ... Ker itak ve, kdaj jo imam in že kak teden prej jamram, da prihaja. Bi bilo čudno, če je kar ne bi bilo, tako da bi tudi za delanje testa vedel takoj ... Majčke, večerje in podobno se mi zdijo brezvezne. Pa tudi tisto 'prihajam oktobra' ... show off, saj vsi vidimo trebuh :D
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kaychee »

*purple* napisal/-a:^^ zakaj pa tko mislš?Sej ni usak nenačrtovan otrok nezaželjen :wink:

Sej je reku, da če nisi prpravljen met otroka... Torej, če ga ne želi. Bi blo mogoč kdaj tud fajn povedat, kako se sporoči "neprijetno" novico.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Horus napisal/-a:Nepripravljen sem mislu v stilu, da iz takega ali drugacnega razloga (se) noce imeti otrok v relativno bliznji prihodnosti.

Mogoce bi bilo res bolj tocno, ce bi rekel, da ce si on tega otroka ni zelel vsaj na nekem nivoju, novica ne bo dobro sprejeta.

ja no, jst sm te razumela, da kukr usak ki ne načrtuje ne bo veseu.Ok, sej pol se razumemo.. :)
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

*teyci* napisal/-a:aaa, no, moj je že vedel da nekaj ne štima, ker sem seveda bla panična kr ni blo menze, čeprav šele 3 dni je zamujala ampak nekak sem vedla da nekaj se odgaja tam spodaj :) , tako sem šla test kupit, moj je sicer reko da tak nič ni, čeprav si je želel da bi blo, ker je si je želel, no saj jaz tud ampak vrjetno ne tako kot on :oops: no, ko je test pokazal + , sem mu povedla da sem noseča in kaj boma, in tako bomo novebra postali družina :D :D
nič posebnega ampak tak je blo.

no vidš to je to, brez večerij, pisemc, majčk, copatk in podobnega sladkornega pretiravanja v stilu mehiških limonad :gut:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

Horus napisal/-a:Sej ne da bi vam hotu mehurcek preluknjat punce, ampak pri tej zadevi je tko, da ce je pripravljen na froca, je vseeno kako mu poveste, pa bo uberhappy, ce pa ni pripravljen, pa je prav tako vseeno kako mu poveste, ker bo uberunhappy.

a to govoriš iz lastnih uberizkušenj?

drugače si pa ne predstavljam da bi v vsej tej živčnosti in nestrpnosti delala neke pocukrane scenarije kako bo izvedel, ker bo to najbrž 1 sekundo za mano, ne pa 1 teden.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Horus

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

Ne glede na tvoj spol mi najbrž malo bolje poznamo svoje partnerje kot ti in se tudi pogovarjamo o določenih temah. Potem nam ni treba toliko predvidevat. :wink:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Horus

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

si ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Odvisno, kaj ti pomeni trenutek spočetja. Eni majo prepričanje, da je otrok (zarodek) le parazit matere, dokler le ta ne rodi, drugi ga imajo za živo bitje po 10 tednih, ko ne smeš več splava delat, tretji pa verjamemo v nastanek življenja že ob spočetju in mislimo, da je to že živo bitjece, ki potrebuje zaščito, ne pa zgolj plod/zarodek/fetus/kr neki neosebnega.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Odgovori