p!ka napisal/-a:chiqqa ne stoj mislit,da te kej napadam al pa pametujem. Sam zanima me tvoje mnenje. Jz mam doma doskrat situacijo,da je oče pijan in tiskrat rata agresiven; verbalno in telesno. Ker vem kko se počutim u tistih momentih, me je zdej strah,da bi tud jz naletela na tazga človeka in da bi to delau mojim otrokom. Tebe ni nič strah, da če masta v prihodnosti, otroke in da se ne bo ustavu "žurirat", da bo biu agresiven tud do tvojih/vajinih otrok ?
Torej, težko pričakovan odgovor lol
Bom rekla, da nasledn tedn ko gremo na Pag

woohoo

bom use zvedla in že zdej ve kakšen ultimat sem mu postavla, da čist možno da po Pagu ne bova več skp, ker zdej me kr mine ko vidm da gre 5 tipou, usi taprave kronce, dan in noč in nonstop in jih sploh ni pomembno če pridemo do Zrć

Hvala bogu da gre kolegica še pa povn enga druzga folka k jim je pa res sma za žur,plesat do zjutir itd.

upam da se mi ne bo strgal in bom rinla ke s kolegico, ko bo moj spet obolu ker mu bom pjana ugovarjala hmmm
Tko bom rekla, kukr sm že enkrat napisala, ne upa si on pridt več v svojo hišo pijan (tle bova pa živela skp ČE bo pršlo do tega) in ne upa si kričat v bajti kjer ma starce, čeprou to ni izgovor, šezmer so važni nameni če me hoče klofnt, že to boli k pomislm, da se drži/se bo držu nazaj zarad staršou (je že fotr reku, al grem jz od doma al pa ti k bo naslednič taka situacija).
Torej, mislm da izpadou nad otroci nima, usaj kukr sm do zdej spremlala zadevo se je zmer obesu na ljudi k se majo ali pa so močnejši od njega oz. tiste, k so ga v pijanm stanju podcenjeval al pa mu onemogočal npr. it vn žurat naprej, pa da naj gre spat, al pa jz k sm se ga začela izogibat in se mu v faco posmehovat al pa k je vidu me pridt iz ene šume vn z 2 tipoma -ona2 se name napopala pa ene neumesne spuščala, moj pa prec mislu da smo kej mel hmmm- no uglaunm, mislm da na otroke se ne bo znašu in če bo pršu domou pijan, še zmer je blo tko da če sm bla jz pr njemu on pa pršu iz kšnga lokala, ful naklan, je blo zmer use OK, sam lepo je šu pod tuš in zaspau ko dojenček, prec mu kdaj začeu fotr sikat pa ga prjeu na ornk kao da se nej pomiri, je ratala štala, tko da on tko izbruhne KO JE PIJAN in MU EN TEŽI..že sam je reku, če me lepo pustiš na mir, nardim ne krog, grem pod tuš, sam noben mi nej na silo nej ne ukazuje...in bo use uredu. In se strinjam, ker zmer je biu povod to da se mu je kdo posmehovou al se mu je pa to zdel, al ga je kdo na silo odrinu, mu reku kej..in je znoru, kao da pokaže svojo moč--dobr to ma on vrjetn že tko v podzavesti neko blokado, ker mi stalno govori da ga jz dajem v nč oz. ga podcenjujem..to pa sploh ni res, je pa res da velikrat ma prehude ambicije in ga rada mau spustim na realna tla, s tem ni pa čist nč narobe, ker nemaram folka ki mi sanjari :S temaaaa.
In možno da je tak zarad tega, ker ma v glav da ni kao dost dober za nobenga in pol to svojo jezo vn sprosti? Zdej sm spet zašla iz uprašanja, na otroke se neb nikol spravu ker oni mu neb težil in tut neb zakriču čez njih, s tem da so otroc otroc in morš bit do njih prjazn in tut k je biu recmo na Pagu pijan in jezn name in sva se skor da ne lovila po kampu, je do sosedovih otrok biu ful prjazn, mogoče že kr mau preveč hmm lol, dobr pretiravam

no pač, in pred njimi se je nehu dret, kšno lepo pobožu pa kao PŠŠTT men k sm pizdila haha no to je blo tut men mau scary..pol k je šu stran pa spet zlobn Moj.
Drgač pa punce, nasploh znam jz k sm besna in jezna, kar se redko zgodi, ful napihnt zadevo in se neznam kontrolirat oz. mislm da je takrat to največji problem sveta in pol tut pišm temu primern, douge in jezne poste z nobenimi olepšavami, k sploh drgač ni tok hudo oz. ne vidm v tem tok problema, čeprou priznam da ni to normalno sploh

Drgač pa ja, usi smo žurerski tipi (oz. sploh nimam ne kolegou in kolegic in ne on k neb za vikend kam sploh šli al pa da se ga ne bi pil --tko da men RES ni jasn, kje so pol te vaši tipi oz. kje jih pobirate, tko trezni, kaj ne hodjo vn, ne uživajo, ne žurirajo, bl se je to za uprašat) in pr men in pr njih se to vleče še iz srednje, gdaj bo pa koga minil pa nevem, mojga more čimprej al pa da zmanjša.