tale ekranček se dvigne šele takrat, ko je to potrebno...avtomatika!

Jochie napisal/-a:včeraj sem se spomnil na vas, ko sem se peljal za eno oktavio (ali superb?) s tistimi ogromnimi grdimi zadnjimi lučmi, ki močno svetijo...seveda z LJ tablicami...
peljal sem se iz Celja proti domu, cesta je zoprna, zavita,ampak se da komot vsak ovinek zvozit z 90km/h! No, tale škoda se je peljala 50-60km/h...za posrat...![]()
sicer pa sem bil utrujen kot pes, tako da sem samo tempomat vključil ter se cijazil z njim...

Mimogrede se strinjam z Nio. Že od nekdaj, ko smo še familija hodili skupaj na morje, se je vedno našel eden takih zgoraj omenjenih, ki ni mogel počakat v koloni kot vsi drugi in je šel prehitevat po odstavnem pasu. Večino teh falotov seveda niso ustavili policaji, medtem ko so na le-te nabasali ravno tisti, ki so naredili kakšen majhen prekršek in recimo obrnili tam, kjer ne bi smeli. Big deal.
Besides, ne vem zakaj se enim tako mudi, ko pa gredo na dopust (ali pa se vračajo domov)?! Ko se bo pa zgodila kakšna nesreča na AC, pa zaradi takih norcev rešilci ne bodo mogli do ponesrečencev. :fight: Človeška brezobzirnost je res neomejena!