a_pikica_a napisal/-a:Meni pa ni vec jasno, kaj se greste?
*purple* kaj bi sploh rada povedala? Da naj se chiqqa nic ne sekira, ce njen pije in je agresiven?
Pa tudi to z zvezami mi ni jasno... "Chiqqa ne se sekirat, tvoja zveza je cist, ok, druge pa itak samo lazejo o svojih zvezah" WTF?!
nikjer nism niti zagovarjala chiqqinega fanta niti odobravala tega kar počne.le razumem situacijo v kateri je in razumem da preživlja pač nek del življenja, ki ga je preživelo nešteto mladih.Ona, njen fant in očitno večji del njune družbe živijo po principu žuranja in žuranja.In to je razlog zakaj ga on pije.kukr sm razbrala niti ni bil problem v tem, ker ga on pije (ker ga ona in ostala družba tudi) ampak to, da se takrat ko je pijan agresivno obnaša.
Prej zsja mi je povedala tud par določenih stvari,zarad katerih še vedno ne bom spremenila mnenja o tem, ker je že res da je napisala vse tako grozno, ampak očitno ni.
zakaj je fant takrat agresiven, pa točno ne moremo vedet, ker verjetno še sam ne ve, ravno tako kot tisti ki jokajo in ki delajo ostale neumnosti, ne.
In ne obračat besed, da druge vse skupaj lažete o svojih zvezah.Kar se je meni zazdelo pri komu in kar je blo pri komu še očitno res,je pač bilo.ni pa to letelo na celotno forumsko populacijo.tista, ki negativne stvari pač ne predstavlja in predstavlja samo tiste ultr pozitivne, že sama pri sebi ve

Iztočnica moja gre pa direkt iz vseh tematik o kakršnemkoli tipu,ki izstopa iz cosmoforumskega pouprečja.Kukr je tip obleku narobne hlače je bil že za v smeti...Jst pač res več ne razumem kaj in zakaj, ker marsktera sploh ne prebere v čem je problem.Isto tukaj.Ni problem v tem, da pije, ampak v tem da je agresiven ko je pijan.pa še vedno ponavljate,da bo nevem alkoholik, pa bo ona sama doma s frocom ko bo on s kolegi pivčkal po kafanah....Mislm ne razumem no.
ker se je lih Nia oglasila, je ona tud zlo dober primer šinfanja in pljuvanja čez njeno zvezo.Pa nevem no, sta še kr srečna skupaj in se očitno mata fino.Polovica foruma bi pa najrajš vidla da gresta narazen.

*mala*, a znaš mal bolj točno razbrat z mojga posta kaj sm mislna.napisano je že tko, mišljeno je pa logičnbo malček drugače.je pa kr dost resnice povedane v tem stavku.Najbolj zanimive so ble cvetke, ki so pametovale o zvezah, na konc pa priznale kakšnga frajerja majo doma,k je bil stokrat hujš kot marskter problem tlele notr!
in ne to ni nobena tolažba.Mene baš boli kako majo drugi.Če se maš slabo ti skušam pšomagat in sočustvujem s tabo, če se maš funisuper ti želim, da se mašfinosuper tud jaz.načeloma me pa ne briga, niti se me ne tiče niti nč kaj majo drugi.se mi pa zdi marskter problem rešljiv na kšn drug način kot sam konc zveze in le-tega zelooo redko svetujem.to je praktično najlažje od vsega, pobegnt od problema.In enako tlele.bejž stran od tega deca, dec je neumen, blablabla. a se vam res zdi tako nerešljivo?
my_self, jst se strinjam z vsem kar si napisala, ampak vseeno po treh postih narest en končn zaključek glede osebe,ki je sploh še v živo nikol nisi vidu, je mal tko no.
In nihče ne reče, da morš vse pisat na forum, ampak devica marija je bla pa useeno sam ena.(čeprou se čudeži večkrat dogajajo

In še vedno teče beseda o chiqqi in o njenem fantu.pa tud mal nasploh seveda, težko se je držat samo ene točne tematike.
aja še tole...smešno mi je kako zdej *mala* vleče po raznih temah moje besede