Jest imam 6 let starejšega pa se super razumeva. Nikoli mi niso bili všeč mlajši ali pa mojih let...vedno sem gledala za malce starejšimi. Tako da mislim, da razlika v letih za dobro vezo sploh ni važna...lahko se dva super razumeta, ki sta enako stara ali pa sta 10 let narazen po letih.
štiri leta je razlike.
in ne prenesem fantov, ki so enako stari kot jaz
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
Moj je biu 1 let pa pou starejši.pa je blo čist okej. poznam pa primerke k so bli 2lete mlajši fantje zram punc pa se je veza dobr obnesla. vse je odvisno od osebe.
Med nama je pa 2 leti, pa je on starejši. Pa zaenkrat nimava problemov. tok tok
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
moj dragi je pa 9 let starejši, nism še nikol mela tolk starejšega, če povem po pravici so se mi je vedno zdelo da je to prevelika razlika za resno zvezo... In zdaj sm se znašla v taki, ki pa odlično funkcionira je pa tudi res da se dolgo nisva spraševala o letih, v nasprotnem primeru mislim da bi js ušla stran, tko da še dobro da se nisva pogovarjala o tem
moj fant je tri leta starejši od mene in skupaj odlično funkcionirava... zagotovo uspešnost zveze ni odvisna samo od razlike v letih med partnerjema, vendar nekaj je tudi na tem... nikoli pa me niso zanimali mlajši od mene