Moški in alkohol
Kaj zdj eni mešate hruške in jabke?!
Ok, so pač še mladi, se ga dostkrat naklofajo, majo pač žurersko obdobje, bla, bla, bla, sj sploh ni fora v tem (čeprov jst osebno tud tega ne bi tolerirala)! Fora je v tem, da tip postane totaln psihič, ko je pijan in se obnaša do nje, k da ta zadnga dreka in da jo je njen lastn tip prpelu do tega, da se dejansko bala za svoj življenje!
To je grozn! Sj nima smisla sploh kej pisat na to temo, ker je potrebno velik več od tega kokr par naših postov, da bo ženska dojela, kva se dogaja in kam to vod. Chiqqa, nočem bit nesramna, sam tud teb kšn pogovor s psihologom ne bi škodu, pa ne vzet tega kot žalitev. Da o njem sploh ne govorim!
Ok, so pač še mladi, se ga dostkrat naklofajo, majo pač žurersko obdobje, bla, bla, bla, sj sploh ni fora v tem (čeprov jst osebno tud tega ne bi tolerirala)! Fora je v tem, da tip postane totaln psihič, ko je pijan in se obnaša do nje, k da ta zadnga dreka in da jo je njen lastn tip prpelu do tega, da se dejansko bala za svoj življenje!

...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
- Cosmopolitanka
Chiqqa jaz ti svetujem, kot določeni nad mano, da gresta k psihologu ali psihjatru. To dandanes ni nič kaj takega. Ker eno je žurersko pitje, redki so, ki se ga tu pa tam ne nakronjajo, jaz z veseljem tu pa tam grem na žurko in se ga napijem v mejah normale, samo to kar opisuješ ti, je daleč čez mejo.
Mislim, da ga pustit, ni takoj prava rešitev, ampak on rabi pomoč, ker kolkor lahko sklepam po opisu, je tip bolan na živcih. Razni izruhi tu pa tam, zaradi solate
, mislim, da je potreben psiholog, da se rešita iz tega sranja. Pa srečno
Aja pa vrjami mi, da bo zelo težko recimo čez 20 let, če bosta imela otroke, prenašat njegovo slabo voljo in paziti, da ne boste rekli kaj narobe...
Mislim, da ga pustit, ni takoj prava rešitev, ampak on rabi pomoč, ker kolkor lahko sklepam po opisu, je tip bolan na živcih. Razni izruhi tu pa tam, zaradi solate

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kot prvo, jz res ne rabm nobenga psihologa, mislm da ste tole res mau preveč use napihnle. V življenju res zlo srečna, nimam nobenih problemou, življenje zajemam z veliko žlico, on stop uživam, se družm s kolegicam, tračkamo, ugl. pestro in dogaja skos, čene si ap sama nardim in neb nikol nč spreminjala
Tko da, nevem, zato, ker svojmu ne dam konec in mu stojim ob strani -potem drug dan ko se zave kakšno sramoto si je delu in da se more spremenit in da ve da je to problem (pač k si on neki zapič v glavo in da muena oseba to omeji, se mu strga,ker hoče sam svoj mir,ker kukr pravi,bi se oddaljiu stran pa mau razmislu,se ohladiu,pršu nazaj,spat,tko pa vsi drezajo vangja pa ga mirjo,eni clo nasilo ga primejo in valda se človk brani,že k je trezn,tko pa še bl se počut d aga folk tretira kot za enga k je naklad na mrtvo in ničvredneža,slabo osebo v tistm momentu in hoče dokazat svojo moč,veljavo,da si upa in potem besedno,fizično prizadane bližnje-je pač agresivn itd.-tko je on men razjasnu to) , da bi se kr odselu nekam drugam žvet in da tak nemore pridt več pred oči bližnjih-fotr,mt,brat,jz,sosedi,sorodniki, tok mu je bad, da me prosi da ga objamem in potem zajoka(edina)-potem rabm psihologa,psihiatra???
tole mi je padl v oči v enem izmed zgornjih linkou (kjer opisuje nek drug moški podobnooz. identično težavo)
Pa še tok, če so tazga in drugačnega ''nasilja'' deležne od 30-40% žensk, no, kje se potem skrivajo,ker to je kr zlo velk delež če tko pogledaš.

tole mi je padl v oči v enem izmed zgornjih linkou (kjer opisuje nek drug moški podobnooz. identično težavo)
Obenem pa vam tudi ljudje, do katerih ste začutili (in izrazili) bes pod vplivom alkohola, vzbujajo del teh negativnih občutkov (teh se ne zavedate - jih potlačujete). Zato ste vse te nakopičene občutke sprostili v stiku z njimi. Tiste, ki jih čutite do njih in tiste, ki so posledica drugih frustracij in izgub (služba itd.). Smisleno bi bilo razmisliti, kaj v vedenju teh ljudi vam zbuja jezo in se z njimi o tem pogovoriti, obenem pa seveda začeti aktivno reševati težave, ki so se nakopičile (iskanje nove službe, urejanje odnosa s partnerko itd.). Smiselno pa bi tudi bilo razmisliti o psihoterapevstski pomoči, da bi začeli razreševati negativne občutke in občutke, ki se kopičijo v vas. Morda ste službo izgubili zaradi objektivnih okoliščin, za težave v partnerstvu pa ste zagotovo soodgovorni, kar pomeni istočasno, da lahko vplivate tudi na njihovo razrešitev. .
Pa še tok, če so tazga in drugačnega ''nasilja'' deležne od 30-40% žensk, no, kje se potem skrivajo,ker to je kr zlo velk delež če tko pogledaš.
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Res ste se malo preveč obesli na to zgodbo.. Sej je videt da si ženska zatiska oči pred resnico in tuki piše na dougo in široko o tem kko je srečna (v drugi temi pa o tem kko se kar naenkrat ne vidi več z njim) pa ga brani, kr ma ubogo dete frustracije iz preteklosti in da te scene se dogajajo SAMO 2x na leto, kar sploh ni dosti, važno da nima vsak dan kašnih modric al groženj s strani tipa.
my_self napisal/-a:Res ste se malo preveč obesli na to zgodbo.. Sej je videt da si ženska zatiska oči pred resnico in tuki piše na dougo in široko o tem kko je srečna (v drugi temi pa o tem kko se kar naenkrat ne vidi več z njim) pa ga brani, kr ma ubogo dete frustracije iz preteklosti in da te scene se dogajajo SAMO 2x na leto, kar sploh ni dosti, važno da nima vsak dan kašnih modric al groženj s strani tipa.
wtf? tole sm pa res 100% da si narobe vidla! Ker tega pa zihr nism napisala ker to ni res in tut tko ne mislm.
v eni temi (ne vem kateri) si napisala da zadnje čase se sploh ne vidiš več z njim pa da si skos neki živčna ins e spravljaš na njega in take in si napisala z velikimi tiskanimi da vidva k sta bla popoun par, zgled za vse, potem si pa post zbrisala kr so se ti vsi začeli posmehovat.. remember? tudi js sm zase 100% da si to napisala 

~NIA~ napisal/-a:en moj znanc vsak dan spije 5-6 pirov (po gostilnah, sam).
meni se zdi to že precej na robu, sploh kdo ti hodi SAM po gostilnah (z izgovorm da pozna kelnarje...)?
sam njemu kej rečt.. itk je klasa zase.. star je 25 let, njegova punca pa 15, tko da itak nima nobene besede kaj on počne
Mal OT, ampak ne morem se zadržat: ~NIA~ kaj si hotla povedat s tem,da punca nima nobene besede, ker ma 15-let ? Pa ker psihič ma punco (leta nimajo veze!!), ki ne priznava oz. ne upošteva njenga mnenja ?
Sploh nima veze kolko let ma punca, če mu je punca, nej upošteva njeno mnenje. Ne vem al ga al ga ne,ampak nekatera vaša razmišljenja prau kažejo kok se maste ve za odrasle in gledaste na ene zviška. In zkaj bi mogu fant poslušat vas, ker pa maste xy let ? Ker ste bolj kaj ??
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Marlboro_gold
- Sramežljivka
- positive vibration
- Cosmofrik
Ne. Maček zajema vse oblike slabega počutja, ki sledijo konzumiranju alkohola.
Enim vdari v glavo in majo hud glavobol, drugim v področje trebuha in jim je slabo, majo drisko, nimajo apetita...tretjim gre na počutje in se počutijo oprani in odsotni še cel dan...
Sigurno pa se noben ne izogne hudi dehidraciji in suhim ustam. Razen, če res skrbi za to, da spije 1L vode pred spanjem.
Enim vdari v glavo in majo hud glavobol, drugim v področje trebuha in jim je slabo, majo drisko, nimajo apetita...tretjim gre na počutje in se počutijo oprani in odsotni še cel dan...
Sigurno pa se noben ne izogne hudi dehidraciji in suhim ustam. Razen, če res skrbi za to, da spije 1L vode pred spanjem.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...