V_Rose_V napisal/-a:ma sej si recimo da porazdelima delo..ampak skuham pa pol res jaz...razen čez vikende(ker delam 7 dni v tednu žal..on pa ma vikende fraj). če jaz zjutraj operem pa obesim perilo, on pobere ( če se posuši)..pa posodo recimo umije..ampak vseen ni isto..mogoče me je učenje zraven dodatno zdelalo... bo minlo
ja to je bolj klavrna porazdelitev dela, a on pa ne zna cunj vrzt v pralni stroj pa obesit in pobrat? ne vem no men se zdi da se ze zjutri namest da bi dve ure dalj spala pa se spočila greš pa opravljaš gospodinjska opravila in se izčrpaš medtem ko ima on po službi tudi nekaj časa al se motim?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
*skokica* napisal/-a:^Jaz pa mislim, da si lepo delita delo. Kaj pa ti predlagaš? Da vse naredi on?
ne nism tega rekla sam pač takrat k ona recimo full dela popoldne pa je zjebana bi lahk bil mal pozorn pa reku: lubi ti se kr naspi bom jst naredu...
sej bmk k to so njune stvari. Masta ze porihtan tko da jima sede
ne vem no mam frendico k dela k butasta, pride dam posprav celo bajto, skuha kosil, medtem k je njen tipo doma in ji niti kosila ne skuha... to se mi ne zdi prov no.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
To kar ti opisuješ je pač ekstrem. Oz. niti ne, ker je veliko takih parov. Moj je tudi nekaj mesecev iskal službo in bil doma, pa je on skrbel za res čisto vse. Samo skuhala sem ponavadi jaz, ker pač res rada kuham in mi ni problema. Zdaj pa pač oba delava in si stvari porazdeliva. Ne vem sicer kako je pri avtorici teme, ampak moj pride domov prav tako zmatran kot jaz in ne vidim razloga, da bi on potem še doma namesto mene kaj delal. Ampak ja, če bi bila pa res izmučena, pa najbrž bi.
^^pr nama on hodi u sluzbo vsak dan do stirih, in se mi zdi normalno da vse nardim js, ker sm pac vecinoma cele dneve doma - sploh zdej med izpitnim obdobjem... razn cez vikende takrat itak da skupi, k mama oba isto casa. ...in se mi zdi zelo narobe da nekdo hodi izmucen iz sluzbe, nekdo pa poln energije, ali pa je celo kar doma cel dan - delo si pa razdelita tocno na pol. pa nismo v vojski no
meni se zdi delo kar vredu porazdeljeno med nama..jaz zjutraj dam oprat perilo, pa obesim, da se lahko cel dan lepo suši, on pa pobere če je suho..če ne pa pol jaz naslednji dan...sej pa ne pereva vsak dan mogoče je mene malo vrglo to učenje poleg vsega skupaj...
kuham pa res jaz, ker ko delam zjutraj, sem ob 15:15 doma, on pa 16:30 in ko je doma moj, je lih kuhano in skupaj kosiva..ko pa delam popoldne, pa navsezadnje tud jaz jem preden grem delat