Vibrator

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Vibrator

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

itisaj napisal/-a:Drage gospodične in gospe,

zanima me koliko vas med sexom uporablja vibrator in ali bi se vam zdelo "čudno", da ga prejmete kot darilo...?

Hvala za vaša mnenja.

IA

hehe jaz sem ga letos dobila za svoj 19. b-day od sošolk :D blo mi je fuul smešno in nisn bla jezna, so pa rekle da so mi ga kuple za hec oz. ker pač sem odprta oseba glede sexa.. med sexom še ga nisma sprobala ker nama enostavno ni, je pa fajn ko ni mojega zraven :oops:
hehe tisti dan ko sem pa ga dobila ko še ni bil uporablen, je pa moj dragi reko da je super masaža kr ma 5 stopenj vibriranja in si je z njim masiral vrat :D
iny9
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dol pri ljubljani

Neprebrana objava Napisal/-a iny9 »

jst pa moj luby ga pa kr redno uporabljava med predigro. je zlo fajn :)
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

imela pa prodala :D

ne sej ne
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Jst bi bla najsrečnejša baba pod soncem... sprejela bi ga sicer hahaha jst tega ne rabim loool.. sam dvomim da bi ležal v kotu, če zraven dodaš še ene 5 packov baterij si zmagal :P
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

tale tema bi se lahko imenovala: Imela bi vibrator, ampak me je sram iti kupit ga...želim si ga za darilo! :D
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

^^
hehe :cool: mas prou ja :P

ceprou mislm da je vecji problem kt to da gres v stacuno in si ga kups dejstvo da pametn vibrator stane okoli 50€ in mislm da je kr dost procentou zensk tle gor k bi rajsi teh 50€ zapravle v drogeriji ali pa v ksni trgovini s cunami!!!

dejansko tipi lazi kupte vibrator kt pa ksno majcko in podobno!
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

Mene ni čist nič sram. Sex shopi so ena izmed moji FAV trgovin. je pa res ja da bi 50 eurov rajš porabla za kej druzga, sploh ker dva vibratorja že mam... bi bla pa vesela darila sure k to pomen ornk vibrator za nč dnarja :D
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

ko ze govorimo o vibratorjih.... a je kera že svojmu tipu kupila moški vibrator ali pa ksno umetno vagino al pa kej podobnga tazga k je v zadnm casu ratal malo morje teh zadevsin?

da nebo prevec nejasno mislm na kej tazga:

http://www.intimna.si/pripomocki/umetne ... hroat.html

http://www.intimna.si/vibratorji/analni ... d-boy.html

full me zanima kok so kej te zadevscine uporabne in vredne kesa!
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pussy_ka_ »

shtrukeljchek napisal/-a:Jst bi bla najsrečnejša baba pod soncem... sprejela bi ga sicer hahaha jst tega ne rabim loool.. sam dvomim da bi ležal v kotu, če zraven dodaš še ene 5 packov baterij si zmagal :P

eheheh meni je ata dal kr svoje polnilne baterije od digitalca :D
Sexipilka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sexipilka »

moj fant je čisto dovolj... :D
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

Sexipilka napisal/-a:moj fant je čisto dovolj... :D

saj nam vsem ki vibrator uporabljamo med seksom al pred seksom je fant dovolj :D ampak popestritev seksa je pa spet nekaj drugo, da ni skoz enain taisto, sploh v dolgoletnih zvezah. :D
sama sem bla tudi bolj tak na začetku kaj se tega tiče, a ko sma sprobala, pa je blo ful zanimivo, tako da občasno se tudi kaj takega prakticira :D

pač odvisno kaki tip človeka si in kolko si odprt za take zadeve in seveda tvoj partner.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a obliterator »

*teyci* napisal/-a:
Sexipilka napisal/-a:moj fant je čisto dovolj... :D

saj nam vsem ki vibrator uporabljamo med seksom al pred seksom je fant dovolj :D ampak popestritev seksa je pa spet nekaj drugo, da ni skoz enain taisto, sploh v dolgoletnih zvezah. :D
sama sem bla tudi bolj tak na začetku kaj se tega tiče, a ko sma sprobala, pa je blo ful zanimivo, tako da občasno se tudi kaj takega prakticira :D

pač odvisno kaki tip človeka si in kolko si odprt za take zadeve in seveda tvoj partner.

Se popolnoma strinjam.
Take majhne občasne spremembe dajo nov zalet za nekaj časa.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

kaj boste šele pol rekle bo 20 letni zvezi LOL? :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Takrat bo že tolk novih spolnih pripomočkov :wink:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Sm že dobila vibrirajoča darila, ki pa so bla usa po vrst daleč od spolnih pripomočkou. In močno dvomm, da bo tovrstna vibra kdaj pršla h men u dar, kr tisti, k me poznajo, vejo, da tem igračkam nism naklonjena.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori