zanima me koliko vas med sexom uporablja vibrator in ali bi se vam zdelo "čudno", da ga prejmete kot darilo...?
Hvala za vaša mnenja.
IA
hehe jaz sem ga letos dobila za svoj 19. b-day od sošolk blo mi je fuul smešno in nisn bla jezna, so pa rekle da so mi ga kuple za hec oz. ker pač sem odprta oseba glede sexa.. med sexom še ga nisma sprobala ker nama enostavno ni, je pa fajn ko ni mojega zraven hehe tisti dan ko sem pa ga dobila ko še ni bil uporablen, je pa moj dragi reko da je super masaža kr ma 5 stopenj vibriranja in si je z njim masiral vrat
Jst bi bla najsrečnejša baba pod soncem... sprejela bi ga sicer hahaha jst tega ne rabim loool.. sam dvomim da bi ležal v kotu, če zraven dodaš še ene 5 packov baterij si zmagal
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
ceprou mislm da je vecji problem kt to da gres v stacuno in si ga kups dejstvo da pametn vibrator stane okoli 50€ in mislm da je kr dost procentou zensk tle gor k bi rajsi teh 50€ zapravle v drogeriji ali pa v ksni trgovini s cunami!!!
dejansko tipi lazi kupte vibrator kt pa ksno majcko in podobno!
Mene ni čist nič sram. Sex shopi so ena izmed moji FAV trgovin. je pa res ja da bi 50 eurov rajš porabla za kej druzga, sploh ker dva vibratorja že mam... bi bla pa vesela darila sure k to pomen ornk vibrator za nč dnarja
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
ko ze govorimo o vibratorjih.... a je kera že svojmu tipu kupila moški vibrator ali pa ksno umetno vagino al pa kej podobnga tazga k je v zadnm casu ratal malo morje teh zadevsin?
shtrukeljchek napisal/-a:Jst bi bla najsrečnejša baba pod soncem... sprejela bi ga sicer hahaha jst tega ne rabim loool.. sam dvomim da bi ležal v kotu, če zraven dodaš še ene 5 packov baterij si zmagal
eheheh meni je ata dal kr svoje polnilne baterije od digitalca
saj nam vsem ki vibrator uporabljamo med seksom al pred seksom je fant dovolj ampak popestritev seksa je pa spet nekaj drugo, da ni skoz enain taisto, sploh v dolgoletnih zvezah. sama sem bla tudi bolj tak na začetku kaj se tega tiče, a ko sma sprobala, pa je blo ful zanimivo, tako da občasno se tudi kaj takega prakticira
pač odvisno kaki tip človeka si in kolko si odprt za take zadeve in seveda tvoj partner.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
saj nam vsem ki vibrator uporabljamo med seksom al pred seksom je fant dovolj ampak popestritev seksa je pa spet nekaj drugo, da ni skoz enain taisto, sploh v dolgoletnih zvezah. sama sem bla tudi bolj tak na začetku kaj se tega tiče, a ko sma sprobala, pa je blo ful zanimivo, tako da občasno se tudi kaj takega prakticira
pač odvisno kaki tip človeka si in kolko si odprt za take zadeve in seveda tvoj partner.
Se popolnoma strinjam.
Take majhne občasne spremembe dajo nov zalet za nekaj časa.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Sm že dobila vibrirajoča darila, ki pa so bla usa po vrst daleč od spolnih pripomočkou. In močno dvomm, da bo tovrstna vibra kdaj pršla h men u dar, kr tisti, k me poznajo, vejo, da tem igračkam nism naklonjena.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...