Zame se sploh ni zmenila

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Chuxsta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Chuxsta »

lorelaj napisal/-a:
Volcjikamen napisal/-a:
kinna napisal/-a:mogoč ste moški že od nekdaj znani kot kavalirji (sevedaa je zaj teh vse manj...) in zato čakamo ženske da naredijo moški prvi korak... kr če nardi ona pa jo on odjebe bo on ˝jebač˝, ona pa kot ponavadi kurba kr se njekomu ponuja...

kr pač so kavalirji to včasih delali, moški danes pa niti približno več tega ne znajo (tud moj ne, pa ga učim :D ) smo ženske obsojene na... :?

Ja, seveda. Samo kavalirji morajo biti, ane. Kavalirke pa ni treba, da obstajajo. Bullshit.

Kinna, ne razumem tvoje logike. Potemtakem, so ženske tudi samo za za štedilnik in morajo biti tiho, ko glava družine govori? Tako je bilo v preteklosti, moški so bili kavalirji, ženske pa lutke. Ne vem zakaj bi se obremenjevali s tem, kako so živeli včasih, če so danes popolnoma drugačne navade in običaji.

To da je ženska kurba, če naredi prvi korak, pa tudi prvič slišim. :lol: Jaz bi bolj rekla, da je samozvestna in odločna punca, ne pa kurba. (No, razen, če ti misliš, da prvi korak pomeni, vreči se tipu v naročje, se razkazovati in po dveh minutah poznastva podolčkati ..)

Najbrž ni mislil lutke ampak dame....najraje rečem ..kavalirji so izumrli...dame tudi :D
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

poznam vlko primerov, ko so ženske zato kr so pač naredle prvi korak pa so jih tipi zavrnli v smislu: lejte me tipa...tejk jih mam da se jih otepam... ona je pa zato postala lahka pa nevem ka še...

in ja Volcjikamen se vedno mislim da mora moški ženski odpret vrata ne ona njemu...

to je pa seveda le moje mnenje... :?
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Jaz nikoli nisem razumela, zakaj je sploh pomembno, kdo naredi prvi korak? Mislim, kaj je to "prvi korak"? To je neka brezvezna izmišljotina, ki so si jo izmislili tafini ljudje. Bedarija. Ni prvega koraka. Pač pride do tega:
Ne moremo natanko napovedati trenutka, ko se oblikuje prijateljstvo. Kot je pri polnjenju posode nazadnje kapljica, zaradi aktere steče tekočina čez rob; tako je v vrsti prijaznosti nazadnje ena, ob kateri prekipi srce. (James Boswell)

Jaz nikoli nisem mela prvih korakov. Pri vseh fantih se zdaj ne morem spomnit nobenega prvega koraka. Kaj to je, kdo komu roko ponudi in se predstavi? Kdo komu da telefonsko? Kdo koga prvi pokliče? Kdo koga prvi poljubi? Kaj je to prvi korak?
A ne pridejo zgoraj naštete stvari same od sebe, spontano? Ve res razmišljate o tem, "Joj, mal prehitro je, da bi ga kr za telefonsko vprašala...", ja jebemu, če ga bom kaj rabla, ga bom že poklicala, ne...če ne ga pa neom :)

Joj, ta vaš prvi korak...brezveznost.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
look-look
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a look-look »

oh, ne vem, zakaj je treba take zaključke delat... punca je samo hotla povedat, kako punce dojemamo zadevo - in ja, še vedno nam paše, da nas moški osvajajo. pa tudi, če mogoče me naredimo prvi korak, ŽELIMO BITI OSVAJANE in nam je všeč, če moški prevzame pobudo pol! to si kar zapomnite, je samo dobronameren nasvet :wink: bo pa vedno tako, da so nekatere bolj pogumne in bodo šle prve v napad, druge bodo pa čakale. tko kot pri tipih. zadeva pač ni črno-bela.
look-look
Sramežljivka
Sramežljivka

moj komentar je seveda letel na Horusov post :wink:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

look-look napisal/-a: kako punce dojemamo zadevo - in ja, še vedno nam paše, da nas moški osvajajo. pa tudi, če mogoče me naredimo prvi korak, ŽELIMO BITI OSVAJANE in nam je všeč, če moški prevzame pobudo pol! to si kar zapomnite, je samo dobronameren nasvet

Ne kako punce, ampak kako NEKATERE punce, dojemajo zadevo. :D Jaz konkretno, sovražim osvajanje, pocukrane besede in vzdevke ... Sem prepričana, da se najde še kakšna, ki enako razmišlja. Polnoma se strinjam z positive vibration, ko se zgodi, se zgodi. Bolj razmišljaš in načrtuješ slabše je. Tako da tak dobromerni nasvet, v nekaterih okoliščinah lahko vse pokvari in ne pomaga.

Look-look, nimam nič proti, če ti razmišljaš na tak način, samo sem morala pokomentirat. :wink:
look-look
Sramežljivka
Sramežljivka

Te čisto razumem, ampak saj osvajanje ne pomeni nujno pocukranih besed in vzdevkov :) obstajajo bolj prefinjeni načini izkazovanja pozornosti, ne tako očitni.

tale fant, ki je odprl temo, bi očitno moral narediti nekaj, da bi vsaj vedel, pri čem je, tako mu ni pa nič jasno. drugače se pa tud js strinjam s positive vibration glede teh prvih korakov, ker če med dvema neka energija naredi svoje, potem res pride vse samo od sebe. ampak ni pa vedno tako (mogoče, ker ni interesa z druge strani ali je pa druga oseba bolj zaprte narave, sramežljiva in ne pokaže veliko) in takrat je verjetno pač treba pokazat nekaj, če želiš prit do kakšnega odgovora.
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

kinna napisal/-a:poznam vlko primerov, ko so ženske zato kr so pač naredle prvi korak pa so jih tipi zavrnli v smislu: lejte me tipa...tejk jih mam da se jih otepam... ona je pa zato postala lahka pa nevem ka še...

Včasih se mi zdi, da nekateri pišete z Marsa. Še nikoli nisem videla česa podobnega. Nikoli si nisem delala problemov: če mi je bil kdo všeč sem pač šla do njega in mir. Tudi jaz mislim, da je preveč cirkusa okoli prvega koraka.

Vrata si znam pa sama odpret.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

dobro zate :roll:
Horus

Odgovori