drugač pa lolika 69 jz ti svetujem da se kr sama lotiš če ni potrebno da je v nulno natančno in strokovno narejeno... glasujem za kreativnost

lolika69 napisal/-a:. Kokr berem stvari niso tok težke.
lolika69 napisal/-a:Tla: Kar se tiče predlogov, naj postavim rajše laminat- sem mela v misli tudi to ampak mi je bolj všeč tapison. Že sedaj je v sobi tapison in sobi daje eno toplino. Osebno mi laminat ni tako všeč, čeprav bi si ga upala položiti(teoretično o njegovem polaganju vem vse). Tako da v tem premiru pride v poštev samo tapison(pa četudi je živ roj nesnage). Nekako mi je jasno kako ga položiti ampak ne vem s čim bi porezala robove? Kakšne škarje ali nož je potrebno za to?
lolika69 napisal/-a:Stene: Kokr vidmi iz vaših mnenj in izkušenj sem se odločila, da bi bilo pametno najprej porihtati stene in potem iti na tla. Moj načrt je tak: Najprej "pošpohtlat" debele sloje barve, nato z izravnalno maso zaflikat luknje od žebljev in od odkrušene barve in nato pošmirglat kakšne finese. In na koncu dvakrat prebarvat stene. Upam, da je moje mišljenje dokaj pravo.
lolika69 napisal/-a:Ne vem pa koliko časa naj si vzamem za to prenovo. Soba je velika 16 m2 in je pravilne oblike. Dve steni pa sta zelo bogi(to pomeni veliko "šphtlanja"). Kaj mislite, da bi bilo en teden dovolj? Nekako bi rada naredila vse naenkrat, samo pojma nimam koliko časa bi mi vzele stene (zaradi sušenja). Koliko časa se sploh suši izravnalna masa in potem barva?
ANGELgirl napisal/-a:Kar se beljenja tiče bi bila že jezna, če bi poklicala strokovnjaka, ker to zna še 5 letni otrok.. Vendar ti ga pa resno svetujem za polaganje tla (vsaj če nihče od vas nima izkušenj s tem)..
Drugače pa super ideja to z A4 listom.
ANGELgirl napisal/-a::D Te bomo po koncu prenove vprašali, če bi drugič raje poklicala strokovnjake..
Kar se beljenja tiče bi bila že jezna, če bi poklicala strokovnjaka, ker to zna še 5 letni otrok.. Vendar ti ga pa resno svetujem za polaganje tla (vsaj če nihče od vas nima izkušenj s tem)..