Krema za sončenje

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Dans sem gledala nemška poročila in pravijo da so izdelki Nivea sun in pa Vichy capital solei padli na nekem testu in ugotovili so da je faktor tudi do 20% manjši kot je naveden :? Po drugi strani pa so ful pohvalili une poceni (smz) Lidlove kreme..
Lih tok za info :wink:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Ja to sem tudi jaz že večkrat slišala, da niveine kreme za sončenje niso ravno dobre...
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

js sm bla pa dons v solariju in so mel tam kreme za sončenje..in sicer od AUSTRALIAN GOLD... in mi je ušeč gel v spreju z bronzerjem.. pa me zdj zanima če ma kdo izkušne s to znamko? kr ni tko pocen, pa se neb rada zasrala :)

http://www.australiangold.com/outdoor/s ... onzer.html
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jst sm glih dons prek ebaya naročila od AG (australian gold) losjon za po sončenju Moisture Lock, ker kot sm po sestavinah razbrala je zadevca zelo uredu in kvalitetna... najprej sem hotla od HT (hawaiian tropic) uzet njihov aftersun, ampak ko sem prečekirala sestavo me je use minil... na drugem al tretjem mestu je naveden petrolatum, k mi je biu že po imenu zlo sumljiu... in pol sem šla na net gledat in je res ena med bolj nevarnimi kozmetičnimi sestavinami, ki je v EU proizvodih clo prepovedana :? ... sam tok mau v vednost

žou mi je sam, da sm že prej kupla ene druge kreme za sončenje, ker sicer bi tud raj AG uzela... bomo vedl za naslednič
The secret of success is consistency of purpose.
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a evahunnie »

uff mene tut vlečejo teli proizvodi od ag :D kakšne so pa kej cene prek ebaya? to uk ebay?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ :ja: ... prek uk ebaya ja... tuki maš link pa mal prečekirej cene: http://health-beauty.shop.ebay.co.uk/?_ ... acat=26395
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuf »

kolko so pa v solariju če kupiš? mogoče veš pol kere so dobre kreme za po sončenju?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ pojma nimam kok so v solarijih, sm pa skor prepričana da so dražje kot na ebayu... pr nas je zastopnik za AG http://www.bodyline.si/ tko da se da tm na firmi al pa u njihovem salonu uprašat... kokr sm dons zvedla (za cene nism sprašvala) itak pol stvari sploh nimajo (ne uvažajo), npr.TELE kreme za po sončenju k sm jo jst hotla... kot že rečeno je po sestavinah sodeč zlo uredu, kako bo pa u praksi bom pa lohk poročala šele k jo dobim
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

powerpuf napisal/-a:kolko so pa v solariju če kupiš? mogoče veš pol kere so dobre kreme za po sončenju?

18 evru je tist sprej kt sm js gor že napisala..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

micamaca napisal/-a:^ :ja: ... prek uk ebaya ja... tuki maš link pa mal prečekirej cene: http://health-beauty.shop.ebay.co.uk/?_ ... acat=26395

A kar dostavlja v SLO? Ker ne piše...

Ker na Cosmetic Database niso najbolje ocenjene.

A katera ve, kakšne so kej Hoferjeve kreme za sončenje?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuf »

hvala obema:)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Jaz sem si danes kupila za prve dni morja (glede na to, da sem med bolj bledoličnimi) Babylove mleko za sončenje z mineralnimi filtri. Sem kupila samo eno flaško, ne saj ne bova za cele počitnice potrebovala ZF50. :cool:
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

Jaz imam Garnier Ambre Solaire, spf 20
Dobro zaščiti, ampak ko se spotim, se začnem "luščit" - pač krema se nekako lušči dol, ni ravno opazno, ampak ni prijetno ob dotiku :?
There are no shortcuts to any place worth going.
aaanchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aaanchaaa »

jaz sem pa do zdaj večinoma sunmix uporabljala pa so mi kremce čist ustrezale.in vrjamem da gre za kvalitetno kremo ne glede na teste. te raziskave je itak treba vzet z veliko rezervo-dokler si ne preberem cele da vidim celotn postopek,dvomim v rezultate :cool: me je pa letos premamila od garniera light&silky spf 30 in jo morm kr pohvalt. se tudi zelo dobro odnese :) drugače pa vsem svetujem res čim manj nastavlanja soncu,solarija se pa sploh na daleč izogibajte..koža je ena in edina in je vseeno zelooo lepa tud če je malo bolj bela :D rjava postaja s tem ko se uničuje,plast za plastjo...sej nočm pametvt sam se mi zdi da je precej ljudem še vedno bolj pomembno da so bolj rjavi kot pa zdravi....
Odgovori