Kako nekomu odpreti oči, da ga partner izkorišča?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Ojoj, kakšni bogi otroci.. :? Sej ne morš vrjet.

In pa zakaj kolegica čaka, da jo pusti?? Pa nej ga ona brcne nekam, pa bosta lahko tip in bivša srečna, na nek svoj čuden način, kolegica pa ohranila še tisto malo dostojanstva.
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lilisunshine »

purple_rain napisal/-a:Ojoj, kakšni bogi otroci.. :? Sej ne morš vrjet.

In pa zakaj kolegica čaka, da jo pusti?? Pa nej ga ona brcne nekam, pa bosta lahko tip in bivša srečna, na nek svoj čuden način, kolegica pa ohranila še tisto malo dostojanstva.

svaka čast, purple_rain!!!!!!!!!!!!!!!! :D

to je tko :D
Uporabniški avatar
jasmine
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jasmine »

a je bivsi kdaj probu kej fizicno narest ???
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

ja, če mu je pa ženska delala scene, dvomim da...seksu pa le je...eh, njegova punca je naivna, to je to, ni kej...
Uporabniški avatar
jasmine
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

mogoče ga ma pa bivša še kr rada :?
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

ja, zakaj potem nista skupaj, če ga ima rečmo d rada? očitno bivša ve, kakšen je in ga je malo pribila k tlom, ta sedanja mu pa vse pusti...ker je neumna!
Uporabniški avatar
jasmine
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

hm...vprasi njega zakva ni z bivšo... on najbolj ve...
lilisunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

zaka pol tut ne neha ga srat z bivšo in zaka se tko sekira zarad nje? k je še zaljubljen, to k pa ma, je nima rad, ko te tip udari, konc spoštovanja... :lol:
Uporabniški avatar
marelca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marelca »

men se zdi, da ta tvoja kolegica sploh ne obstaja, ampak si ti tista, ki ima s tipom probleme...
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

omg :eek: pa ja, naletiš na kakega takega čudnega modela. In pametno za tebe je, da se ga ne držiš. S tem samo kažeš, da misliš, da si ne moreš najti boljšega oz. se ne ceniš :? :? Js želim tvoji prijateljici čimprejšnjo streznitev, da spozna da nima kaj delat s takim p* Taki bi se moral izogibat punc... kar srh me spreleti, ko pomislim kaj človek vse prenaša... se zgodi ane :cry: :cry: :cry: Ne moreš!!! :roll:

Saj ko človek sreča boljšega, se sprašuje, zakaj je sploh bil z onim../zakaj se je sekiral zaradi nekoga.
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinca:) »

marypa napisal/-a:omg :eek: pa ja, naletiš na kakega takega čudnega modela. In pametno za tebe je, da se ga ne držiš. S tem samo kažeš, da misliš, da si ne moreš najti boljšega oz. se ne ceniš :? :? Js želim tvoji prijateljici čimprejšnjo streznitev, da spozna da nima kaj delat s takim p* Taki bi se moral izogibat punc... kar srh me spreleti, ko pomislim kaj človek vse prenaša... se zgodi ane :cry: :cry: :cry: Ne moreš!!! :roll:

Saj ko človek sreča boljšega, se sprašuje, zakaj je sploh bil z onim../zakaj se je sekiral zaradi nekoga.

sad, but true :(
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Js iskreno ne morem verjet, da obstajajo tako zabite ženske! Me je včasih prav sram. Ti ki sploh odpiraš temo in sprašujejš take neumnosti in ta tvoja kolegica, če sploh obstaja pa še bolj. Torej če niste pod 15 stare, se je res vredno zamislit. Pa se mi zdi da si ti sabinca ali kakorkoli že enkrat odprla tako zabito temo s tako zabitimi vprašanji in sem se že takrat spraševala, če je možno da obstajajo ženske ki tako glupo razmišljajo al se nekdo samo šali...zgleda da ni bila šala.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Js iskreno ne morem verjet, da obstajajo tako zabite ženske! Me je včasih prav sram. Ti ki sploh odpiraš temo in sprašujejš take neumnosti in ta tvoja kolegica, če sploh obstaja pa še bolj. Torej če niste pod 15 stare, se je res vredno zamislit. Pa se mi zdi da si ti sabinca ali kakorkoli že enkrat odprla tako zabito temo s tako zabitimi vprašanji in sem se že takrat spraševala, če je možno da obstajajo ženske ki tako glupo razmišljajo al se nekdo samo šali...zgleda da ni bila šala.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

zabavna tema :D in tukaj je kao tip čuden.
ne čist resno. kaj ve mislte, v katero je zdaj on zaljubljen? :lol: bolj si razbijam glavo ob tem vprašanju, manj mi je jasno :lol:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
jasmine
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

v nobeno :)
Odgovori