nizka samozavest zaradi oprsja:/

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ meni tudi nbi blo problem zabit nekoga k mi ni frend, sam za nekoga k mi je malo bolj blizu kot znanci, pa si ne bi upala..

sm že napisala, da nism nikoli dobila (razn 1x) negativnega komentarja čez moje joške, zaenkrat samo pohvale.. tisti "negaitnv" komentar je biu da mam kao majhne joške od ene k ma 3x večje ku js.. js sm ta komentar preprosto preslišala kr 1. je to zame bolj pohvala kr bi res mela manjše, sam vem da z njene strani to ni biu pozitivn komentar
in 2. kr se mi zdi neumno se kregat zarad takih stvari kot so joški.. mi ni panike z znanci, sam s kolegi pa ne..

tudi ko sta mela 2 frenda malo predouge roke (ok, smo bli vsi trije pijani) in so mi skozi potegnli majco (z dekoltejem) nižje in nonstop gledli v dekolte in s prsti držali majco, jih nism napi***a (koelgice so se čudle zakaj ostajam tko mirna) ma samo branla sm se.. sej me je motlo, sam dobro, jim pustim veselje da celo enkrat na leto vidijo joške :D pa tudi uzdušja nism hotla kavrit kr vem da bi padla izjava "nimaš smisla za humor" al kej podobnega

sicer pa, bolj kot velikost je pomembna oblika (vsaj za moje pojme) :wink:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Mah js mam rajš male joške, pa sm suha, kot da bi mela vlke in bi bla okrogla. :D Men vlke niti pasale ne bi - more pač bit neko razmerje, drugač je smešno. Tak da pri moji postavi, ne bi hotla met vlkih. Sicer mi pa itak nasplošno niso všeč - za mene je recimo B košarica idealna in se je seveda ne bi branla, ampak dobr, tud tak mi nč ne manjka. :lach:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

se pridružujem puncam, ki so že doživele primitivne z humorjem napolnjene fore glede majhnih jošk. js sm to dožvela, ko smo bli še na začetku srednje šole z osebami, k so sedaj moji precej uredu prjatli. sam takrt so bli še zelo, zelo otročji. je pa res, da sm se tkrt velik presekirala in mi je blo hudo. še zdej jih js na ta račun kej hecam in jih je ful sram (pa je že dolg nazaj). drugače pa sem nazadnje to doživela od 2 sodelavcev s katerimi smo delal med počitnicami. po eni strani je tko, da sta se oba slinla okol mene, ker mi sicer res nič ne manjka, sam ko sm pa enkrat pršla z majčko, ki je mal bolj poudarla to, da nimam lih velikih jošk, sta pa mela nekaj pikrih pripomb. pa ne mislt, d sm prej hodila z nekimi podloženimi modrci, sam pač nism jih tok kazala. končna ugotvitu je, da so nekteri primitivni. eni pač u fazi odraščanja, drugim pa to ostane tudi kasneje za popotnico.

js sm zdej, ko sm tolk stara, popolnoma neobremenjena s tem kakšne joške mam. jebi ga, mam košarco A, mam pa zato pač kaj druzga za pokazat. nj še omenim, d nism nkol mela problemov s tipi, niti v obdobju, ko so me zgoraj omenjeni tipi mal hecal, ker pač na men niso vidl sam tega. sicer pa popolnoma razumm, da imajo nekteri tipi radi kaj več za prjet od jošk, tko d taki si pač najdejo tiste z mal večjimi. eni pa raj vidjo, d ma punca npr. hudo rit/dolge noge/izklesan trebušček. večina bi jih sicer najrajš mela use to, samo ko mal dorastejo ugotovijo, da ljudje nismo popolni in da pač tko, ko kdo od njih nima 6-packa, lahko tut njihova punca nima ful velike košarice/ritke brez celulita... pol se morjo pač odločt kaj jim je prioriteta in do kere mere bodo "napako" spregledal.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

Mene mati narava tud ni obdarila z nekim velikim oprsjem, kar me je prej tok motlo in sem vedno prav pazila kakšne vrste izreza majo majčke (ker pač mi ni fajn če ni nč za pokazat).
Sm se pa nekako sprijaznila s tem, da nikol ne privlačijo pogledov. Edino kar me zdej moti je to, da vsako poletje (oz. junija ko je izpitno obdobje) malce shujšam, ker sm pa drugač čist normalne teže, mi najprej zgine rit in nato še joški...že opažam, da so mi modrci rahlo preveliki :roll:

Sicer pa glede na to, da sm že tako suha (v tem obdobju), zdravn tega, da mam pač bol majne, pa lahk rečem, da mam lep trebuh in hrbet - vsaj to (hihi)
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Sam, da vas ima polovico foruma kompleks majhnih joškov je pa že mal čudno.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

:lach: Jaz nimam problema s tem, da bi se sekiral ker imam majhne joške...ne sekiram se, če ne premorem niti a košarice, kar se tiče prsnega volumna...očitno moški pripadniki tega foruma dvigujemo to statistično povprečje. :P
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

orhideja1 napisal/-a:Sam, da vas ima polovico foruma kompleks majhnih joškov je pa že mal čudno.

Jah ene z razlogom, ene majo pa sam mal čudn pogled na svoje joške.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

ryu10kyu napisal/-a::lach: Jaz nimam problema s tem, da bi se sekiral ker imam majhne joške...ne sekiram se, če ne premorem niti a košarice, kar se tiče prsnega volumna...očitno moški pripadniki tega foruma dvigujemo to statistično povprečje. :P

Ti bi se mogo sekirat, če bi napolnil a ali b košarico :razz:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ :rofl:

Jz pa mam kr velike joške. Ko sm bla u puberteti, je blo zadnje,da sm bla zadovoljna, ker sm jih mela zarad zbadanja in zmerjanja drugih. Prau želela sm si,da bi bla "pouprečna" punca, ki v 3.razredu še ni mela niti malo nakazano,da bo mela kdaj joške.
Zanimivo mi je to,da use tiste, ki nimajo jošk, vedno govorijo nam,da sej zakaj pa se me sekiramo, ker jih mamo. Zdej sm ponosna na to,da jih mam in so mi ušeč. Ampak kar sm prestala zarad njih... Učasih se prašam,da če je blo vredno useh mojih psihičnih muk.. :?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ sej tko je vedno.. tiste k majo skodrane lase bi mele ravne in obratno.. tiste k majo majhne joške bi mele velike (v mejah normale) mogoče zto k bi izpadle z majco z globokim dekoltejem "lepše", al kr bi se počutle bolj privlačne al karkoli že.. tiste pa k majo velike stokajo kr ne dobijo pravega/lepega modrca, kr jim vsi gledajo v joške itd.. :wink:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Točno tko. :D
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

[vanessa] napisal/-a:^^ sej tko je vedno.. tiste k majo skodrane lase bi mele ravne in obratno.. tiste k majo majhne joške bi mele velike (v mejah normale) mogoče zto k bi izpadle z majco z globokim dekoltejem "lepše", al kr bi se počutle bolj privlačne al karkoli že.. tiste pa k majo velike stokajo kr ne dobijo pravega/lepega modrca, kr jim vsi gledajo v joške itd.. :wink:

Točno to sem hotla jaz povedat. Tista, ki ima majhne bi imela velike, tista ki ima velike bi rada majhne, blondinke bi bile rade črnolase, temnolaske bi bile svetlolaske,...
Sama osebno se za povečanje ne bi nikoli odločila, ker to še vedno ne bi bili moji joški, ampak plastični tujek.
kufer
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kufer »

ma js mam tud a košarico..ampak res nikol, nikol me ni še noben prizadel na ta račun... vedno sem imela velikooo oboževalcev..še ko sem kdaj v diskaču s puloverjem , ostale skorajda nage, ....dobim tipa, k hoče cifro itd.

tist, ki mi pa reče npr. zakaj nimam večjih..je pa zame itak puhoglavec. s pomankjanjem iq.

tiste k mate male, mate pa rit bolšo al pa trebuh... ne se sekerat.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Točno to. Koliko punc je uspešnih, popularnih, so manekenke, igralke, ... z malimi prsmi pa se glede tega nihče ne ubada z njimi. Zbijte si to iz glave.
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: nizka samozavest zaradi oprsja:/

Neprebrana objava Napisal/-a Volcjikamen »

xbutterflyx napisal/-a:Moj problem je, da imam zaradi majhnega oprsja..oz. ker nimam skoraj nič prsi zelo zelo nizko samozavest:/ počutim se manj vredno od ostalih in
mislim si da me noben tip ne bo imel rad zaradi tega. Sem tudi zelo
neodločna in se ne znam postaviti zase.Občutek imam da me drugi ne
jemljejo resno in me zafrkavajo v glavo.
Kaj lahko naredim glede vsega tega:/?Prosim pomagajte mi ker bi zelo
rada videla,da bi se mi samozavest vsaj malce dvignila..
Hvala že vnaprej!
Lp*

Glej. Če te tip ne bo imel rad... A ti res msiliš biti s tipom, ki te ne bi imel rad, zaradi majhnih prsi? Ja kako the fuck to zgleda. "Ker imam majhne prsi me nihče nima rad, če bi imela večje prsi, me bi imeli vsi radi." Res radi? Ne, imeli bi radi samo tvoje telo. Tukaj gre le za spolnsno privlačnost, prava čustvena ljubezen pa problema v zvezi z velikostjo prsi ne pozna, ker je je spolna privlačnost čisto nekaj drugega, kot ljubezen. Upam, da to ločiš. Samo, prosim te, ne mi ratat tako primitivna, da bi si jih šla povečat. Ker to je ogabno in.... Glej.

Jaz sem tudi majhen. pa vem, da puncam nisem všeč. ampak tista, ki me bo imela zares rada se na to sploh ne bo ozirala.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
Odgovori