Lep pozdrav od Horusa 

Horus napisal/-a:tamichkena, zdaj pa probi zamenjat vlogi tipa in punce, si predstavljaj, da pise to punca, in se enkrat napisi odgovor, tako da bo objektiven
če te nekdo zanima mu pač to tud poveš al pa nekak nakažeš al pa kokerkol..ne pa d sam sanjariš in pol k se ne zgodi to kar prčakuješ je pa pol kr prasica/prasec..pa če si že v živo kej takega ne upaš ker se bojiš direktne zavrnitve maš dons še tolk drugih možnosti d groza..

Nannya-1 napisal/-a:Ciljaš na spoznavanje preko interneta?tamichkena napisal/-a:pa če si že v živo kej takega ne upaš ker se bojiš direktne zavrnitve maš dons še tolk drugih možnosti d groza
To pa ni pametna ideja. Kvečjemu si lahk še poveča možnosti za zavrnitev. Vsaj jst bi zavrnila tipa, če bi me vprašal za šanse na tak način. Kot pravim, imet jajca, pa dokazat, da je dec res dec.tamichkena napisal/-a:ah ne..tle sm sam misla na to d če ti je tešk komu v obraz povedat d ti je všeč pa to,mu še zmer lah mesič pošlješ al pa na msn-ju poveš al pa mail pa to..ni to sicer prav,ampak če te je strah zavrnitve je lah to rešitev ker ti ni treba ga pol pogledat v oči če te zavrne..

Volcjikamen napisal/-a:Volcjikamen napisal/-a:Brez zajebancije.
Samo nekaj. Čemu pa se je treba držati tradicinalnih stereotipov v smislu "Tip mora prvi pristopit, tip mora vprašat..."
Zakaj pa ne bi ženska tega naredila?
Kaj pa tole?
po moje je vedn več žensk k povejo kaj bi rade in tud nardijo prvi korak.. 

) smo ženske obsojene na... 
kinna napisal/-a:mogoč ste moški že od nekdaj znani kot kavalirji (sevedaa je zaj teh vse manj...) in zato čakamo ženske da naredijo moški prvi korak... kr če nardi ona pa jo on odjebe bo on ˝jebač˝, ona pa kot ponavadi kurba kr se njekomu ponuja...
kr pač so kavalirji to včasih delali, moški danes pa niti približno več tega ne znajo (tud moj ne, pa ga učim) smo ženske obsojene na...
Volcjikamen napisal/-a:kinna napisal/-a:mogoč ste moški že od nekdaj znani kot kavalirji (sevedaa je zaj teh vse manj...) in zato čakamo ženske da naredijo moški prvi korak... kr če nardi ona pa jo on odjebe bo on ˝jebač˝, ona pa kot ponavadi kurba kr se njekomu ponuja...
kr pač so kavalirji to včasih delali, moški danes pa niti približno več tega ne znajo (tud moj ne, pa ga učim) smo ženske obsojene na...
Ja, seveda. Samo kavalirji morajo biti, ane. Kavalirke pa ni treba, da obstajajo. Bullshit.
Jaz bi bolj rekla, da je samozvestna in odločna punca, ne pa kurba. (No, razen, če ti misliš, da prvi korak pomeni, vreči se tipu v naročje, se razkazovati in po dveh minutah poznastva podolčkati ..)