Zame se sploh ni zmenila

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Volcjikamen »

Brez zajebancije.

Samo nekaj. Čemu pa se je treba držati radicinalnih stereotipov v smislu "Tip mora prvi pristopit, tip mora vprašat..."

Zakaj pa ne bi ženska tega naredila?
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Brez zajebancije:

Jaz pa mislim, da je zelo dobra prednost zveze na daljavo ravno to, da nista ves čas skupaj. Mislim meni se zdi čisto rpeveč biti na isti poli in se lizat vsak odmor. Ravno htepenenje je tisto, kar... Pač hrepeniš recimo en teden, potem si pa daš duška.

Za telefon pa je tudi brezveze plačevat. Skype si inštaliraš pa lahko zastonj govorita kolikora časa hočeta.
tamichkena
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamichkena »

Horus napisal/-a:tamichkena, zdaj pa probi zamenjat vlogi tipa in punce, si predstavljaj, da pise to punca, in se enkrat napisi odgovor, tako da bo objektiven :P

ne vem zakaj bi mogo bit odgovor objektivn a je bil on pr vprašanju zakaj ste ženske take objektivn mogoč?!mislim d ne lih tk d mam pravico izrazit svoje mnenje kakršnokol d je ker nism nobenga žalla pa nč.. :D

tud če bi bla obratno obrnjena zgodba bi ženski povedla d zakaj sanja če mu ni dala na znanje kaj bi rada od njega..js ne vem kok lah eni kr prčakujejo d bojo vsi vedl kaj se jim po glavi plete..nismo jasnovidni.. :P če te nekdo zanima mu pač to tud poveš al pa nekak nakažeš al pa kokerkol..ne pa d sam sanjariš in pol k se ne zgodi to kar prčakuješ je pa pol kr prasica/prasec..pa če si že v živo kej takega ne upaš ker se bojiš direktne zavrnitve maš dons še tolk drugih možnosti d groza.. :wink:

dost objektivn zate?! :lol:
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

tamichkena napisal/-a:pa če si že v živo kej takega ne upaš ker se bojiš direktne zavrnitve maš dons še tolk drugih možnosti d groza
Ciljaš na spoznavanje preko interneta?
tamichkena
Sramežljivka
Sramežljivka

Nannya-1 napisal/-a:
tamichkena napisal/-a:pa če si že v živo kej takega ne upaš ker se bojiš direktne zavrnitve maš dons še tolk drugih možnosti d groza
Ciljaš na spoznavanje preko interneta?

ah ne..tle sm sam misla na to d če ti je tešk komu v obraz povedat d ti je všeč pa to,mu še zmer lah mesič pošlješ al pa na msn-ju poveš al pa mail pa to..ni to sicer prav,ampak če te je strah zavrnitve je lah to rešitev ker ti ni treba ga pol pogledat v oči če te zavrne..
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

tamichkena napisal/-a:ah ne..tle sm sam misla na to d če ti je tešk komu v obraz povedat d ti je všeč pa to,mu še zmer lah mesič pošlješ al pa na msn-ju poveš al pa mail pa to..ni to sicer prav,ampak če te je strah zavrnitve je lah to rešitev ker ti ni treba ga pol pogledat v oči če te zavrne..
To pa ni pametna ideja. Kvečjemu si lahk še poveča možnosti za zavrnitev. Vsaj jst bi zavrnila tipa, če bi me vprašal za šanse na tak način. Kot pravim, imet jajca, pa dokazat, da je dec res dec.
tamichkena
Sramežljivka
Sramežljivka

ma ja sej sm napisala d to ni prav,ampak je pa lahka rešitev za tiste ki se bojijo zavrnitve..sam če drgač ne zbereš poguma je tud to lahka način..pa na splošno je dobro če poveš kaj bi rad ne pa d sam misliš neki pa pol k ni tk k si zamisliš so pa drugi krivi.. :wink:
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Volcjikamen napisal/-a:Brez zajebancije.

Samo nekaj. Čemu pa se je treba držati tradicinalnih stereotipov v smislu "Tip mora prvi pristopit, tip mora vprašat..."

Kaj pa tole?
tamichkena
Sramežljivka
Sramežljivka

Volcjikamen napisal/-a:
Volcjikamen napisal/-a:Brez zajebancije.

Samo nekaj. Čemu pa se je treba držati tradicinalnih stereotipov v smislu "Tip mora prvi pristopit, tip mora vprašat..."

Kaj pa tole?

odvisno od karakterja človeka pa od tega kolk je sramežljiv..je pa res d večina ljudi še vedno živi v svetu v katerem bi naj moški nardili prvi korak..js vem pr seb d mi ni bil nikol problem povedat tipu d mi je všeč,but that's just me.. :wink: po moje je vedn več žensk k povejo kaj bi rade in tud nardijo prvi korak.. :D
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja gre za ženske, ki pač ugotovijo, da so stereotipi o tem kdo mora narediti prvi korak, v racionalnem smislu en navaden bullshit. Za vse tiste, ki tega ne ugotovijo pa "blagor ubogim na duhi, njih je nebeško kraljestvo."
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

mogoč ste moški že od nekdaj znani kot kavalirji (sevedaa je zaj teh vse manj...) in zato čakamo ženske da naredijo moški prvi korak... kr če nardi ona pa jo on odjebe bo on ˝jebač˝, ona pa kot ponavadi kurba kr se njekomu ponuja...

kr pač so kavalirji to včasih delali, moški danes pa niti približno več tega ne znajo (tud moj ne, pa ga učim :D ) smo ženske obsojene na... :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

kinna napisal/-a:mogoč ste moški že od nekdaj znani kot kavalirji (sevedaa je zaj teh vse manj...) in zato čakamo ženske da naredijo moški prvi korak... kr če nardi ona pa jo on odjebe bo on ˝jebač˝, ona pa kot ponavadi kurba kr se njekomu ponuja...

kr pač so kavalirji to včasih delali, moški danes pa niti približno več tega ne znajo (tud moj ne, pa ga učim :D ) smo ženske obsojene na... :?

Ja, seveda. Samo kavalirji morajo biti, ane. Kavalirke pa ni treba, da obstajajo. Bullshit.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Volcjikamen napisal/-a:
kinna napisal/-a:mogoč ste moški že od nekdaj znani kot kavalirji (sevedaa je zaj teh vse manj...) in zato čakamo ženske da naredijo moški prvi korak... kr če nardi ona pa jo on odjebe bo on ˝jebač˝, ona pa kot ponavadi kurba kr se njekomu ponuja...

Ja, seveda. Samo kavalirji morajo biti, ane. Kavalirke pa ni treba, da obstajajo. Bullshit.

Kinna, ne razumem tvoje logike. Potemtakem, so ženske tudi samo za za štedilnik in morajo biti tiho, ko glava družine govori? Tako je bilo v preteklosti, moški so bili kavalirji, ženske pa lutke. Ne vem zakaj bi se obremenjevali s tem, kako so živeli včasih, če so danes popolnoma drugačne navade in običaji.

To da je ženska kurba, če naredi prvi korak, pa tudi prvič slišim. :lol: Jaz bi bolj rekla, da je samozvestna in odločna punca, ne pa kurba. (No, razen, če ti misliš, da prvi korak pomeni, vreči se tipu v naročje, se razkazovati in po dveh minutah poznastva podolčkati ..)
Odgovori