Zame se sploh ni zmenila

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Re: Zopet

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

kataya napisal/-a:Problem je v tebi, ne v njej.

Baba nora. Problem je v njej. Očitno je tako labilna, da se v 1.2 sekundi zagreje za nekoga, ki jo začne malo bolj poželjivo otipavat. Naj bo Mr.Ož raje srečen, da se je znebil takšne kokoši.

P.S.
Moški rečemo takšnim ženskam prasice, ker se takoj obrnejo za večjimi tiči in večjimi jajci. :D
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

miteq napisal/-a:
kataya napisal/-a:Problem je v tebi, ne v njej.

Baba nora. Problem je v njej. Očitno je tako labilna, da se v 1.2 sekundi zagreje za nekoga, ki jo začne malo bolj poželjivo otipavat. Naj bo Mr.Ož raje srečen, da se je znebil takšne kokoši.

P.S.
Moški rečemo takšnim ženskam prasice, ker se takoj obrnejo za večjimi tiči in večjimi jajci. :D
Joj joj, da te ne bo razneslo. Lahko, da je ta ženska labilna, toda Mrož tudi očitno nima jajc naredit kaj konkretnega. Glede na to, da sta se videvala nekaj tednov, in to po večkrat na teden, on pa ni imel jajc, da bi se je dotaknil, kaj šele objel ali poljubil, ni čudno. da iz te moke ni bilo kruha.
In, Mr.Ož, dokler boš nesamozavesten, se situacija ne bo popravila. Stran s sramežljivostjo in strahom.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

kataya napisal/-a:Joj joj, da te ne bo razneslo. Lahko, da je ta ženska labilna, toda Mrož tudi očitno nima jajc naredit kaj konkretnega. Glede na to, da sta se videvala nekaj tednov, in to po večkrat na teden, on pa ni imel jajc, da bi se je dotaknil, kaj šele objel ali poljubil, ni čudno. da iz te moke ni bilo kruha.
In, Mr.Ož, dokler boš nesamozavesten, se situacija ne bo popravila. Stran s sramežljivostjo in strahom.

A če bi ti prva pristopla recimo do 5 ali 6 tipov ki bi te lepo odjebali, bi bila pri sedmem še vedno tako samozavestna? Dvomim... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Kot da je to, da jo začne otipavati znak samozavesti :roll: najbolj verjeten razlog je ta, da je ta ženska na tega tipa že prej padala, on pa jo je tipično "zapecal" pred drugim tipom s čemr si je dvignil ego, ona pa je pač zopet padla nanj z upanjem, da bo kaj med njima.
It was forever..but it didnt last long..
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ otipavanje pomoje je nek znak samozavesti, kr nesamozavestn človek k ni prepričan vase tega ne bo šou delat.. sam itak ni vse v samozavesti.. in je tudi od tega odvisno za kakšno otipavanje se gre
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

[vanessa] napisal/-a:^^ otipavanje pomoje je nek znak samozavesti, kr nesamozavestn človek k ni prepričan vase tega ne bo šou delat.. sam itak ni vse v samozavesti.. in je tudi od tega odvisno za kakšno otipavanje se gre

Otipavanje kar tako, iz niča, iz prepričanosti, da moraš ali lahko že kar takoj brez vidnih znakov odobravanja, je neumno. In daleč od samozavesti.

Samozavesten tip je sproščen. In ko si sproščen, stvari stečejo po svoje.
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

In se mi zdi, da Mr.Ož še vedno ne ve, kako zapecat žensko.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

js sm mela v glavi scenarije k so se (med drugimi) tudi meni zgodile.. in vsi taki tipi k so bli vse prej ku sramežljivi, so se mi zdeli samozavestni, kr so meli pač tak pristop ku da jih nbom nikoli zavrnla

meni pa, k mi manjka kr dosti samozavesti, mi na kraj pameti nbi padlo, da bi začela otipavat (na nedoužn al pa malo bolj pokvarjen način) tipa, pa če bi bla še tkoo sproščena, kr bi mela v glavi to da me bo poslau u 3pm.
zto tudi nobenmu ne pokažem da mi je všeč (torej čakam da bo tip nrdu prvi korak, če pa ga nbo tudi prou - in tle se ne gre za uzvišen odnos al da mi je pod častjo nrdit 1.korak) in na nek način razumem osebo k je odprla to temo.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

She is a bitch :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

sej pa še ni prepozno... če sta hodla na kave pa idita še zj... pa ji pač povej ka ti leži na duši... več ko zavrnit te nebo mogla. če pa tega ne nardiš pa si bo res misla da pač do nje nič ne čutiš...

pa če je tistega fanta že prej poznala, ni šla z kr tak enim. mogoč pa je blo to samo nedolžno otipavanje, ko jo je recimo prijel čez rame pa rek: ka pa tej ti tu... itd...
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

Nannya-1 napisal/-a:In se mi zdi, da Mr.Ož še vedno ne ve, kako zapecat žensko.

Potem mu pa ti povej, če imaš izkušnjo.
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

kikiriki napisal/-a:
Nannya-1 napisal/-a:In se mi zdi, da Mr.Ož še vedno ne ve, kako zapecat žensko.

Potem mu pa ti povej, če imaš izkušnjo.
Ni problema; naj se vzame v roke in zbere pogum, pa gre v akcijo. Če pa nima jajc, potem pa naj še naprej masturbira in kuha mulo, ko vidi druge, kako se lupčkajo in božajo. Problem bo v osnovi moral rešit sam, nihče drug mu ne more pomagat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mr.Ož napisal/-a:Z eno punco sem se enkrat dobil na kavici v mestu. Pa potem sva se kar fajn ujela, tak da sva ratala prijatelja. Začela sva na zabave hodit, pa v kino, večrat na teden sma se vidla. Te pa enkrat v mestu srečava enega tipa. Bil je tak, kak bi rekel. Pravi ded. Ona ga je že od prej poznala. Te pa je on se fsedel zraven nje tam na pijači pa se je ona v glavnem z njim menila. Z mano skoraj nič. Kar pozabila je name. On jo je nekajkrat se celo dotaknil. Mene so preplavili grozljivi občutki. No in od takrat naprej je čisto hladna do mene. Ne vem ali ima karkoli s tistim dedom. Ampak to ni več tisto med nama kar je bilo. Kot sem že napisal. tam na kavi jo je tisti ded nekajkrat otipaval malo, kar jaz nisem nič počel. No, zai pa jaz vas prašam. Zakaj ste ženske takšne. Pa jaz sem bil zelo vrei do nje, on pa sploh nič se mi ni zdelo.

Če sta prjatla, si ne dajeta nikakršnih namigou, da bi si želela česa več, resnično ne vidm razloga za tovrstno zgroženost nad njenim početjem ...

Kaj nej bi blo tisto otipavanje, ne vem, ampak ni potrebno nekoga zašlatat, da bi mu pokazu, da ti je ušeč (tko da to, da je ti nisi otipavau, medtem ko jo ta dec je, se mi za ta "problem" ne zdi relevantno).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
tamichkena
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamichkena »

Mr.Ož napisal/-a:Z eno punco sem se enkrat dobil na kavici v mestu. Pa potem sva se kar fajn ujela, tak da sva ratala prijatelja. Začela sva na zabave hodit, pa v kino, večrat na teden sma se vidla. Te pa enkrat v mestu srečava enega tipa. Bil je tak, kak bi rekel. Pravi ded. Ona ga je že od prej poznala. Te pa je on se fsedel zraven nje tam na pijači pa se je ona v glavnem z njim menila. Z mano skoraj nič. Kar pozabila je name. On jo je nekajkrat se celo dotaknil. Mene so preplavili grozljivi občutki. No in od takrat naprej je čisto hladna do mene. Ne vem ali ima karkoli s tistim dedom. Ampak to ni več tisto med nama kar je bilo. Kot sem že napisal. tam na kavi jo je tisti ded nekajkrat otipaval malo, kar jaz nisem nič počel. No, zai pa jaz vas prašam. Zakaj ste ženske takšne. Pa jaz sem bil zelo vrei do nje, on pa sploh nič se mi ni zdelo.

ja in itak smo takoj vse ženske krive..nice.. :wall: pa ti je mogoč kapnal d te je ona sam za frenda mela ker sta se kr tk dobivala brez d bi karkol dorekla?!ker kolker je iz tvojga posta razvidno nista bla par in je ona zdj prasica izpadla ker ji je drug ti všeč..ne vem no..ampak js mam frenda k sma se prejšn poletje vidla čist vsak dan na drinku,razn ob nedeljah,pa na odbojko sma skp hodla pa v kino tud pa take..pa sma vseen bla sam dobra frenda..pa se mi ni zdel nč napačnga če sm kakšnga pecala vpričo njega ker sma bla pač SAM frenda..model mal spuci v svoji glavi kaj si prčakval od nje pa kaj sta resnično mela..pa ne nas ženske pol obtožvat d smo ne vem kake..maš jezik pa ji lahka poveš kaj bi rad od nje ne pa d bi ti ona mogla kr misli prebrat.. :lol:
Odgovori