Mr.Ož napisal/-a:Z eno punco sem se enkrat dobil na kavici v mestu. Pa potem sva se kar fajn ujela, tak da sva ratala prijatelja. Začela sva na zabave hodit, pa v kino, večrat na teden sma se vidla. Te pa enkrat v mestu srečava enega tipa. Bil je tak, kak bi rekel. Pravi ded. Ona ga je že od prej poznala. Te pa je on se fsedel zraven nje tam na pijači pa se je ona v glavnem z njim menila. Z mano skoraj nič. Kar pozabila je name. On jo je nekajkrat se celo dotaknil. Mene so preplavili grozljivi občutki. No in od takrat naprej je čisto hladna do mene. Ne vem ali ima karkoli s tistim dedom. Ampak to ni več tisto med nama kar je bilo. Kot sem že napisal. tam na kavi jo je tisti ded nekajkrat otipaval malo, kar jaz nisem nič počel. No, zai pa jaz vas prašam. Zakaj ste ženske takšne. Pa jaz sem bil zelo vrei do nje, on pa sploh nič se mi ni zdelo.
Če sta prjatla, si ne dajeta nikakršnih namigou, da bi si želela česa več, resnično ne vidm razloga za tovrstno zgroženost nad njenim početjem ...
Kaj nej bi blo tisto otipavanje, ne vem, ampak ni potrebno nekoga zašlatat, da bi mu pokazu, da ti je ušeč (tko da to, da je ti nisi
otipavau, medtem ko jo ta dec je, se mi za ta "problem" ne zdi relevantno).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...