tanika* napisal/-a:sej ne rečem, da niso kkšne ginekologinje take, ki so sveto prepričane v teh 20let, sam to ne določajo one...js sm sama rekla, če mi lahko bris vzame pri 16 ker so se mi gljivice ponavljale in ponavljale (pa sem bila še nedolžna in vse). Moja mami je pri moji tamali zahtevala isto popoldn pregled, ker ima ona ful težave in rada vidi, da sva midve sigurne, da je vse ok.
Js mam zdej tud grozne probleme isto k moja mt in sm vsak mesec pri ginekologinji, v pol leta že dva brisa, vsak mesec ultrazvok pa ne jamram.
Ene pa delajo iz navadnega pregled tak halo, kot da jim bo celo roko not vtaknla...
Enim je pač problem.. jaz sem se tudi ful bala, to pa zato ker mi je ena kolegica rekla da jo je tak bolelo, da ji zdravnica niti brisa ni mogla vzet (pa ni bla devica)... poleg tega je nam nekaterim neprijetno ko te tuja oseba tam gleda... ker pač jaz naprimer sem že pri fantu rabla dobro leto da sem se sproščeno lahko slekla pred njim..in mi je zelo neprijetno to ker konec koncev je to moja intima in zasebni prostor.