claire napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Ja, lol zdaj ko TIP sprašuje je tak odgovor kul a? Ko je pa tle miljon bab k javkajo, da jim tipi ne dajo pa nobena ne pomisl na to, da je mogoče GROZN slaba v seksu in res išče tip nekje drugje.

pa to sem že jaz tudi enkrat nekje napisala.
pač po pripovedovanju nekaterih prijateljev je tako, da nekatere ležijo kot deske. od kje naj pol tip dobi zagon pa se napali? od začetka to že menda laufa. pol pa nič več.
tudi ne vem, zakaj bi naj še zmeraj veljalo, da mora tip vedno dajat pobude za sex.
fak meni res grejo ene punce na živce, ki samo jokcajo tu gor, naredijo pa nič. "mu ni sexa je rekel, se raje pogovarja.." ja valda! ENO LETO.

pomoje vsak zase misli da se ma pa on in njegov partner najbolš v postli. In ja, jz sm mela sam eno resno vezo do zdej in ti rečm, da sm od tega odnesla več kukr tiste kjer jih je tip podolčku pa šu naprej, kar je nekak logičn, on ti nemore dat oz. vračat kar ti hočš in se ti tut nemorš njemu 1000% posvetit če ga ne poznaš, sploh pa ne po prvem f*

dobr, recmo da mu ga dobr pof*, to mislm da usm tipom isto paše lol. Pol je pa važn sam da je not,pa da soleduješ,daješ pobude,nisi pri miru,se premikaš,uživaš...moj prvič je biu šezmer magičen in neb menjala za nč na svetu, ampak so bli naslednji stokrat boljši(že prvič me je use zanimal kako stvari potekajo,kaj je ta pozna,uno tretje,od zadi lol) in po nekej sexih si že nabereš izkušnje, uživaš pa itak skos. In če rečš, da potem kukrkol sm jih še mela so bli več al mn paf, da kako sm jz mela samo enga in tisti en mi je dau več kukr usi ostali

od njih se nism naučila nč novga, kvečjemu jz njih kej več