Maya19 napisal/-a:Mene še nekaj zanima. Moram priznati, da sem šla domov že nekje pol petih, torej še preden je on končal z vrtenjem(kar mi je sicer zdaj žal), ampak sta mi nogi skoraj odpadli pa vse me je bolelo. Sem se trudila, da bi se udobno obula, ampak nič ni pomagalo, ker toliko ko sem tu v par urah preplesala, v celem življenju nisem
. No in potem berem na facebooku, da so se eni rokovali z Tiestom in ne vem kaj še vse. Tule je pa ena napisala, da bi naj na koncu zavrtel eno njegovo največjo uspešnico, potem pa vse skup ugasnil in kar odšel. Torej kdaj se je potem lahko rokoval z njimi? Jaz bi se tuuuuuud
![]()
Že gledam ponudbe za Ibizo, ker spet vsak ponedeljek vrti tam v Privileg-u. Na Pag dvomim, da mi bo uspelo v tistem terminu...
Hehe, a ti tud?
 Jaz isto, čeprav je Ibiza že v osnovi draga tko kje za prespat, pa hrana pa vse, pol pa še karta. Bi rada še tam zažurala na njegovo musko, čeprav dvomim, ker grem že 2x na morje (na Pagu ga še vidim enkrat), pa še kolegi nimajo dnara za Španijo. Maybe next time (year).  Drgač glede rokovanja pa ne vem. Baje je spredaj šel malo do oboževalcev, ampak jaz tega nisem videla. Je pa bilo res super! Mene so zjutraj, ko smo prišli ven, noge začele bolet oz. komaj takrat sem opazila, da skoraj hodit ne morem.
 Sem mogla kar mal strest noge, pa mal sedet nekam. Drgač pa sem plesala celih osem ur, še na Funkermana skratka dogajanjem pred Tiestom. Najhujša aerobika v mojem lajfu!

.Upam, da bo še dolgo vrtel, glede na to da že tako dolgo in da je že toliko star. Ker enkrat se bo pa moral ustalit in si vzet čas za punco,otroke itd. Ker ko vidim, da nastopa skoraj vsak dan v drugi državi, se resno sprašujem kako dolgo še bo zdržal tak tempo življenja oz. kako dolgo še mu sploh bo do tega.
 . Sej bom videla glede na to, da imam tudi že kar splanirano letošnje poletje s temi morji itd.
 Ni ti pretrgala karte,ampk ti jo je vzela..in jo poj kuj takoj naprej prodala 
 . Je pa kao rekel, da bo sprobal še neslišane komade in to je tudi naredil. Meni osebno so bili všeč. Sej pravim, da bom z veseljem šla še na njegov koncert, ker sem pač njegova oboževalka in mi je v vsakem primeru fajn in bi dala zadnji denar za njegov koncert.