smotkica_ napisal/-a:^^ Vse.![]()
S katero agencijo si šla, kaj si vse vidla, koliko te je prišlo, za kok časa si šla, kakšen je bil program, ... uglavnm, čist vse.
uf
šla sm z Vardom za 8 dni. Glede cene- to je blo že 4 leta nazaj tak da tale podatek nima neke vrednosti, blo je okol 180.000. Leteli smo v Aswan in potem z ladjo po Nilu navzgor (Kom Ombo- Edfu- Esna- Luxor) imeli smo 3 nočitve na ladji. Potem smo se peljali iz Luxorja z avtobusom v Hurghado kjer smo prespali 2x in iz Hurghade spet dooolga vožnja do Kaira kjer smo 2x nočili in potem domov.
Najbolje da kar na strani od te agencije pogledaš kakšen program, istega ni ker sem že počekirala, ma glede tistih par dni na Nilu imajo vse agencije isti program!
Ponavadi je tako da tiste dni na ladji imaš vse organizirano pa še polni penzion je- imaš ful za jest pa ful dobro je, program je pa še skor preveč natrpan, res vidiš ogromno! Res si preberi en program ker ti ne vem zdej na pamet naštevat kaj vse smo vidli ker bi ziher kaj pozabila, je preveč teh templjev.
Aja extra možnost v Aswanu je biu izlet v Abu Simbel ampak to nisem šla- je blo kar drago pa še ob 2h ponoč je biu odhod

V Hurghadi pa smo imeli možnost ostati v hotelu in imet 1 dan na off, za doplačilo je blo pa možno it na safari z džipi ali pa snorklat na en otoček- to sem jst šla in mi je blo super, no ja razen tega da je tolk pihalo da me je zeblo!!!! ja skor neverjetno, ampak čist res!
V Kairu mi je blo pa ful dobro- tist njihov džumbus na cesti pa ponoči smo šli malo naokoli- ne z agencijo, mesto mrtvih, pa s feluko po Nilu, na največji afriški (baje) bazar kjer lahk nakupuješ do onemoglosti, najbolše mi je blo barantanje

U glavnem teh 8 dni je blo res natrpanih, vidiš in doživiš ogromno in vsakmu lahko priporočam

Pa pojdi spomladi ali jeseni, ker poleti je za crknit toplo!
Ok upam da sem ti kaj pomagala, če te pa še kaj zanima pa praši