herpes na spolovilu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a grossi »

namesto da te skrbi, kam vse se ti lahko razleze...raje preberi kak clanek o tem,ok? ;-) ker se ti ne bo nikamor razlezu, sam ko te pece pa to, se ne slati, umivi si skoz roke in ne sari s prsti po ustih in oceh! to je to.
ceprou najdes tud kako napacno info na netu...tko da si mal vec clankov preber.
ja, ce ti jo lize in je takrat v vaginalnem izcedku virus, ceprou ti nimas simptomov, ga lohk okuzis. ne mors pa vedt, kdaj je v izcedku prisoten virus in kdaj ne. kokr zdravniki trenutn vedo o tem, je to tko. ce ma tip herpes, pa nej da gor kondom :-) sej ne recm, tud kondomi niso 100%, ampak mislm, da prenosa bolezni ne bomo ustavli, dokler bo tko, da vecina folka ne uporabla kondoma med ORALNIM seksom! ker kokr vem za ljudi, ki jih jst poznam in kar slisim, vecina ljudi med oralnim seksom ne uporabla kondoma in dost premal se zavedamo, da se takrat dolocene bolezni tud prenasajo, jst vem za hiv, herpes, mislm da tud klamidija, za hepatitis C je zlo majhna moznost baje, pa se ene par jih je, ne vem na pamet. je manjsa moznost, ampak je. in marsikdo uporabla kondome samo med vaginalnim seksom in pol veselo misli, kako je zasciten ,-)
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Uf... neprijetno
Zadnjič spremenil me,myself&I, dne 01. Apr. 2018 15:49, skupaj popravljeno 1 krat.
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

Hja sej zato pa mate ženske ginekologe ane. Njim se to pokaže pa se pomeniš.

Tipom je mal bolj kriza če mamo težave, kaj boš, moreš it h splošnemu.

Drugač pa zdravila za viruse ni in nikol ne bo. Edina je cepivo - torej terapija s šibkejšo varianto virusa. Pa še to je rizik in ni za vse viruse.

Mislim da v primerjavi s kakšnim drugim virusom herpes zbledi. Ni nekaj groznega, je pa definitivno nekaj nadležnega. Pa pazit je treba pri porodu kot so rekli. Saj ima dosti ljudi takšne bolezni in se morejo celo življenje pazit... sladkorne bolezni, alergije itd. Mislim da boš že nekak sfurala.

Se pa strinjam da se izobrazi o tem, zaradi sebe in zaradi drugih. Dobro je vedet čimveč ker potem znaš reagirat v situacijah.
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

meni se je nakaj časa nazaj naredila ena krastica tam blizu presredka in me je bolelo in peklo kot bi bil herpes (čeprav ga nisem še nikoli imel) in sem vsa živčna in panična šla h ginekologu prepričana da imam herpes... ampak na koncu ni bil herpes, amapk neka ranica pač. ampak bla sem pa čist prestrašena...
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbeque »

Me,myself&I- pri herpesu je tako: najprej dobiš vročino, otečene bezgavlke, naslednji dan te fil srbi okrog spolovila- pri luknji, potem pa nastanejo majceni beli mehurčki, naslednje dni pa razjedice. so zelo majhni ja, mislim da se čez dlake ne bi videli. Jaz ne vem, ker nimam dlak tam spodaj.
Drugače pa ja, peče skoz, ko hodiš, stojiš, ležiš.....vedno
aaaaaaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a aaaaaaaa »

jaz sem dobila genitalni herpes lani, blo pa je tko, da sm dobila vročino, boleče grlo, otečene bezgavke na vratu, spodej me je pa na presredku začelo po enem tednu grozno srbet. sicer sm se mal popraskala ampak ne fajn, kr je grozno srbelo in sm se bala da si nebi razpraskala. veckat na dan sm si spirala z mrzlo vodo da sm si lajsala srbecico. tko me je srbelo ene tri dni, potem me je pa zacelo pect. peklo me je med lulanjem in med umivanjem pa na pritisk, sicer nisem cutila nic. sla sem k ginekologu, bila je ena druga ginekologinja, ni bil moj, in me je pregledala in je rekla da to bi lahko bil herpes, vendar ni sto procentno, da po njenem da sm se mal opraskala, natrgala, in ker je spodej vlazno, da se za to ne celi. potem je poklicala se enga ginekologa pa je reku da to NI herpes, ker nisem imela nobenih ranic, mehurckov, samo koza je bila pordecena. ampak ona je rekla da lahko da je. dala mi je mazilo kuterid in sm se dva, tri dni mazala pa se je pozdravlo. potem sem sla se k splosni zdravnici in sm ji tudi za to povedala, in mi je rekla da sm dobila manjsi herpes. dala mi je virolex in mi je rekla da naj ga vzamem ko začutim srbečico.

zdej se mi ponovi na 4 mesece približno, in ni nekih težav. traja mi dva do tri dni, takoj se začnem mazat ali z bepantenom ali pa z kuteridom in mine. nimam tezav, tudi cedalje mn me pece in srbi. tko da je zdej vse skupej lazje. prvic je blo najhuj. trajalo mi je pa okrog dva tedna. ugotovila sem da ga pa dobim tko en dober teden pred menstruacijo. morm pa rect da kakor sm brala po forumih, da imam veliko srečo, ker ga imam v mili obliki.

vsem ki ga imajo želim, čim manj težav in čim hitrejše celjenje.

sem pa tudi brala, da če se ti redko ponavlja, da obstaja velika možnost, da se neha delat, sm prenašaš ga pa vseeno.
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbeque »

aaaaaaaa, jaz sem imela čisto enake simptome. a se ti sanja, kako si ga pa dobila?

jaz sem ga zdaj dobila drugič. samo serbelo me je malo, drugače sploh ne bi vedela da ga imam ponovno.sploh ne peče. in ko sem si pogledala, imam že vse belo...

ginekologinja mi je prvič rekla, da ko se mi ponovno pojavi, naj pridem tja,da mi spet da tablete...
a moram v tem primeru tudi iti, ko že imam belo?in če me ne peče.ali se bo sam od sebe posušil?
Odgovori