Nudistična plaža
Z mojim sva šla lansko leto v nudističen kamp in greva letos spet
. Super mi je, edin eni italjani so se lanskoleto mal neprimerno obnašali. Drugač pa se moj zna kontrolirat (že od malega hodi na FKK), samo ne smem mu nobenga
dat, drugač ma probleme..
Plavat brez kopalk je pa sploh super, čist drug filing

Plavat brez kopalk je pa sploh super, čist drug filing
Vojcha napisal/-a:Men je pa super! Sm se navadla, od malega smo hodli v nudistični kamp, in mi ni čist nč čudno. Prav fajn je :-) Sam ko te po riti opeče ni lih fajn
ojoj,tega si pa sploh ne predstavljam...to mi sicer nikol ni blo jasno-a ljudje se pol kr nagi po kampu sprehajajo

enkrat sta pravili kolegici,da sta po nesreči zašli v nudl kamp in pi tuš kabinah sploh vrat ni blo!
Res ne vem kaj vam je tako groznega na nudističnih plažah in kampih.
Ja po kampu hodiš gol, ne na stolih ne sedimo goli, jaz vedno dam spodnji del kopalk gor in kakšno brisačo spodaj.
Jaz hodim v nudistični kamp že od svojega 10. leta in mi je to čist naravno. Pač kamp kot vsi drugi, golota mi je nekaj samoumevnega in ostalim, ki tja hodijo tudi.
In "debeli in kosmati" so tudi na drugih plažah. Zdaj, če imajo kopalke gor jih pa lažje gledaš? Ah, bejži no.
Sicer pa jaz drugih sploh ne gledam, jih ne ocenjujem in se zgražam.
Ojoj, tuš je bil kar brez vrat. "Uboge reve"

Ja po kampu hodiš gol, ne na stolih ne sedimo goli, jaz vedno dam spodnji del kopalk gor in kakšno brisačo spodaj.
Jaz hodim v nudistični kamp že od svojega 10. leta in mi je to čist naravno. Pač kamp kot vsi drugi, golota mi je nekaj samoumevnega in ostalim, ki tja hodijo tudi.
In "debeli in kosmati" so tudi na drugih plažah. Zdaj, če imajo kopalke gor jih pa lažje gledaš? Ah, bejži no.

-
- Sramežljivka
ipomea napisal/-a:Res ne vem kaj vam je tako groznega na nudističnih plažah in kampih.![]()
In "debeli in kosmati" so tudi na drugih plažah. Zdaj, če imajo kopalke gor jih pa lažje gledaš? Ah, bejži no.![]()
Bravo ipomea, dober odgovor

Te finte, češ da so na nudističnih plažah grdi in kosmati, ki sedijo na nagi riti, se pojavljajo kar naprej in so vse ene in iste

Realnost pa je, da bonton zahteva (!) da vedno sediš na *svoji* brisači, da v trgovine ne smeš nag (sanitarni predpisi ...) in da ljudje večinoma dobro izgledajo, saj pri naturizmu skrb za zdravo življenje in šport (seveda smo pri tem nagi

Hja, kak starejši gospod z wampkom se tudi najde, ampak jih je po mojem na navadni plaži (pozabite zbirališča mladine, ta niso merodajna) več...
In ja, nag sprehod po kampu, ko še ni prevroče in ne žge sonce je preprosto super!

-
- Sramežljivka
red_rose napisal/-a:Eni celo zivijo v nudisticnih soseskah
http://www.genspot.com/video-39991/nudisticni-kamp.aspx
Jaz bi tudi par (toplih) mesecev leto živel kot nudist

(no, na eni drugi lokaciji, tu na Jadranu, da ne bo pomote!)
Kakšni upokojenci pa res uživajo tako. Blagor njim, mi verjetno te možnosti ne bomo imeli (ker bomo delali do 70 leta - potem nam tudi nudistična ne bo pomagala)

Škoda le, da so naše generacije po svoje bolj zavrte kot so bile prejšnje (včasih jih pač še niso pumpali s "top modelom" in podobnim s****).
-
- Komunikatorka
Lani sem bila prvič v fkk kampu. V bistvu sploh nisem vedla, da grem tja, ampak je tako naneslo. Ljudje so bli ves čas goli, tako na plaži, okoli svojih prikolic, kot tudi pri športu (tenis, odbojka, košarka). Moram priznati, da mi je bilo na začetku malo smešno, vendar sem kmalu spremenila svoje mnenje. Jaz sem se sicer kopala topless, drugace pa sem bila v kopalkah... Je pa zanimivo, kako so ljudje bolj sproščeni in sploh ne gledajo drug drugega v intimne predele! 

- *pikapoka*
- Debatorica
jst sm bla tut letos prvič, in sicer ne po svoji volji, ampak me nudistične plaže sploh ne motijo. V camp-u mi je blo pa tko mal čudno še, ampak je zanimivo kako so ljudje čisto sproščeni in se sploh ne obremenjujejo glede golote in podobno in se mi zdi, da imamo ljudje malo preveč predsodkov, sploh Slovenci! Pri tujcih pa je situacija povsem drugačna:)