Nudistična plaža

Za dušo in telo.
Odgovori

Nudistična plaža?

Da, vedno na nudistično plažo.
140
38%
Občasno.
170
46%
Ne, nikoli.
62
17%
Sem bila in je fajn.
0
Brez glasov

Skupaj glasov: 372

softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

jest nisem za nudistične plaže, niti se nikoli ne sončim zgoraj brez. naga bi bla edino v kakem samotnem zalivu in še to samo pred fantom, drugače pa ni to zame.
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrvica »

^^ Podpis. :D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Ne, nikoli. (ne bi šla na nudistično)
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vojcha »

Men je pa super! Sm se navadla, od malega smo hodli v nudistični kamp, in mi ni čist nč čudno. Prav fajn je :-) Sam ko te po riti opeče ni lih fajn :-P
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Z mojim sva šla lansko leto v nudističen kamp in greva letos spet :D . Super mi je, edin eni italjani so se lanskoleto mal neprimerno obnašali. Drugač pa se moj zna kontrolirat (že od malega hodi na FKK), samo ne smem mu nobenga Slika dat, drugač ma probleme..
Plavat brez kopalk je pa sploh super, čist drug filing
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

Vojcha napisal/-a:Men je pa super! Sm se navadla, od malega smo hodli v nudistični kamp, in mi ni čist nč čudno. Prav fajn je :-) Sam ko te po riti opeče ni lih fajn :-P

ojoj,tega si pa sploh ne predstavljam...to mi sicer nikol ni blo jasno-a ljudje se pol kr nagi po kampu sprehajajo :gruebel: in nagi sedijo po stolih :heul: res ne bi mogla gledat nagih starih dedcov po cele dneve, sploh kšnih debelih in kosmatih ne.
enkrat sta pravili kolegici,da sta po nesreči zašli v nudl kamp in pi tuš kabinah sploh vrat ni blo!
Uporabniški avatar
ipomea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ipomea »

Res ne vem kaj vam je tako groznega na nudističnih plažah in kampih. :)
Ja po kampu hodiš gol, ne na stolih ne sedimo goli, jaz vedno dam spodnji del kopalk gor in kakšno brisačo spodaj.

Jaz hodim v nudistični kamp že od svojega 10. leta in mi je to čist naravno. Pač kamp kot vsi drugi, golota mi je nekaj samoumevnega in ostalim, ki tja hodijo tudi.
In "debeli in kosmati" so tudi na drugih plažah. Zdaj, če imajo kopalke gor jih pa lažje gledaš? Ah, bejži no. :wink:
Sicer pa jaz drugih sploh ne gledam, jih ne ocenjujem in se zgražam.

Ojoj, tuš je bil kar brez vrat. "Uboge reve" :lol:
andrej_311
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a andrej_311 »

ipomea napisal/-a:Res ne vem kaj vam je tako groznega na nudističnih plažah in kampih. :)
Ja po kampu hodiš gol, ne na stolih ne sedimo goli, jaz vedno dam spodnji del kopalk gor in kakšno brisačo spodaj.

Jaz hodim v nudistični kamp že od svojega 10. leta in mi je to čist naravno. Pač kamp kot vsi drugi, golota mi je nekaj samoumevnega in ostalim, ki tja hodijo tudi.
In "debeli in kosmati" so tudi na drugih plažah. Zdaj, če imajo kopalke gor jih pa lažje gledaš? Ah, bejži no. :wink:
Sicer pa jaz drugih sploh ne gledam, jih ne ocenjujem in se zgražam.

Ojoj, tuš je bil kar brez vrat. "Uboge reve" :lol:

Bravo ipomea, dober odgovor :zustimm:

Te finte, češ da so na nudističnih plažah grdi in kosmati, ki sedijo na nagi riti, se pojavljajo kar naprej in so vse ene in iste :<
Realnost pa je, da bonton zahteva (!) da vedno sediš na *svoji* brisači, da v trgovine ne smeš nag (sanitarni predpisi ...) in da ljudje večinoma dobro izgledajo, saj pri naturizmu skrb za zdravo življenje in šport (seveda smo pri tem nagi :wink: ) spadata zraven. Mama od kolegice jih ima npr. 50+ in večina mojih kolegov povesi čeljust ko to izvedo.:D In njene znanke podobno :)
Hja, kak starejši gospod z wampkom se tudi najde, ampak jih je po mojem na navadni plaži (pozabite zbirališča mladine, ta niso merodajna) več...

In ja, nag sprehod po kampu, ko še ni prevroče in ne žge sonce je preprosto super! :top: :top:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Eni celo zivijo v nudisticnih soseskah :D

http://www.genspot.com/video-39991/nudisticni-kamp.aspx
andrej_311
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a andrej_311 »

red_rose napisal/-a:Eni celo zivijo v nudisticnih soseskah :D

http://www.genspot.com/video-39991/nudisticni-kamp.aspx

Jaz bi tudi par (toplih) mesecev leto živel kot nudist :cool:
(no, na eni drugi lokaciji, tu na Jadranu, da ne bo pomote!)

Kakšni upokojenci pa res uživajo tako. Blagor njim, mi verjetno te možnosti ne bomo imeli (ker bomo delali do 70 leta - potem nam tudi nudistična ne bo pomagala) :(

Škoda le, da so naše generacije po svoje bolj zavrte kot so bile prejšnje (včasih jih pač še niso pumpali s "top modelom" in podobnim s****).
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Mene ne mika, ker se isto dobro počutim v kopalkah kot pa brez.
I laugh at gilded butterflies.
nina90
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nina90 »

Midva greva letos spet v nudističen kamp. Meni je super, da si lahko v kampu ves čas nag in uživaš v soncu in morju.
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

mene pa tut mal ne mika da bi šla na kako tako plažo, grozn...
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pocahontas* »

Lani sem bila prvič v fkk kampu. V bistvu sploh nisem vedla, da grem tja, ampak je tako naneslo. Ljudje so bli ves čas goli, tako na plaži, okoli svojih prikolic, kot tudi pri športu (tenis, odbojka, košarka). Moram priznati, da mi je bilo na začetku malo smešno, vendar sem kmalu spremenila svoje mnenje. Jaz sem se sicer kopala topless, drugace pa sem bila v kopalkah... Je pa zanimivo, kako so ljudje bolj sproščeni in sploh ne gledajo drug drugega v intimne predele! :)
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

jst sm bla tut letos prvič, in sicer ne po svoji volji, ampak me nudistične plaže sploh ne motijo. V camp-u mi je blo pa tko mal čudno še, ampak je zanimivo kako so ljudje čisto sproščeni in se sploh ne obremenjujejo glede golote in podobno in se mi zdi, da imamo ljudje malo preveč predsodkov, sploh Slovenci! Pri tujcih pa je situacija povsem drugačna:)
Odgovori