Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Mi2 med menstruacijo nikol ne prakticirava spolnih igric. Že zarad higiene ne. Najprej pustim da gre ven kar je za ven in pol spustim not kar je za not. :D
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

men na kraj pameti ne pade sex ob teti iz kravavca... nekak ma to pr men dejansko vezo tud s samospoštovanjem... da ne omenjam higiene ipd.
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

MIdva pa sexava bolj proti koncu menstruacije, prve dva din pa ne. Je pa treba dat kako brisačo spodaj da ni vse umazano, samo ponav itak ne teče kej preveč vn med sexom.
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: spolnost med menstruacijo

Neprebrana objava Napisal/-a Nency »

Sem in sem zaradi tega pristala v BOLNICI tam sem bila 6 DNI! Tako, da glede na mojo osebno izkušno ti tega NE PRIPOROČAM!

Sem imela takrat srednje močno menstruacijo sva se s fantu vseeno odločila, da imava spolni odnos. Imela sva ga 2 krat med menstruacijo in nato je bil že 8 dan , ko sem zelo krvavela in nikakor menstuacija ni holtela izginit nato je prišel 14 dan menstuacije in šla sem zdravniku, ker se nisem dobro počutila in nato direkt v bolnico, kjer sem šla do ginekologa in ta me je vprašu, če sem imela spolni odnos pa sem povedala, da sem ga imela. In je rekel, da pol pa tako ni čudno da sem imela tako močno menstruacijo in sem izgubila ogromno krvi tako da sem dobila transfuzijo in neke inekcije pa ni nič pomagalo pa sem šla na "čiščenje" maternice ( ko se zbudiš iz narkoze tako zelo boli, da tega ne želim NOBENI NIKOLI IN NIKDAR)...Tako da vzrok je bil SPOLNI ODNOS MED MESTRUACIJO! Zato punce preden imate spolni donos med menstruacijo dobro premislite, če se izplača počakati 4 ali 5 dni pa je pol vse ok ali pa, da nastanejo problemi!
Uporabniški avatar
Eneya
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: rob Gorenjske

Neprebrana objava Napisal/-a Eneya »

ce jes tabletke pa seksas med menstro, a je pol ksna moznost zanositve?
*anja*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *anja* »

ne ni možno da pride do zanositve(če seveda pravilno ješ tabletke)..me dmenstro imaš itq 7 dnevni premor in si isto zaščiten kot med tem ko jemlješ :cool: ne dolg nazaj sm jst prvič med menstro sexala..pa mi ni blo nč kj všeč..sam čudno se mi zdi ker je moja mestra "čudno" močna :roll:
ne vem nikol nimam tolk močne od kar imam tabletke in mestra traja že mal več dni :?: a kera kj ve zakaj?:(
Uporabniški avatar
Aemene
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Aemene »

Proti sexu med menstruacijo nimam nobenih predsodkov. Tudi fant ne. Obvezno pa ta čas uporabljava kondom (zaradi kakih infekcij).

Nency:
Sta s fantom uporabljala kondom ali ne? Si imela kakšno vnetje ali okužbo s kakšno bakterijo? Ker dvomim, da bi sam sex lahko bil razlog za tvoje stanje. :roll: Lahko pa je pripomogel k temu...
Ker drugače (nekateri) ginekologi sex med menstruacijo tudi priporočajo, saj bi naj le-ta ugodno vplival na premočne menstrualne krče, ki se pri nekaterih pojavljajo. Pri meni bo to čisto držalo. :twisted:

Lp!
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nency »

^^Kondoma nisva uporabljala ampak to naj nebi bil vzrok ( tako je rekel ginekolog). NISEM imela nobenih vnetji ne okužb. Ne vem sicer zakaj bi lahko prišlo do tega ampak men je sam ginekolog rekel, da je to od spolnosti med menstruacijo. Seveda pa se strinjam s tabo, da nekateri to priporočajo!
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a margicka »

tud mi2 seksava med menzo, sam s kondomom in seveda brisacko pod rito. seveda pa sem pred tem pod tusem in po tem. ni blema...=) nega ne moti, mene se pa manj, k me tiste dni res razganja
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

mene pa to odbija...se ne pocutim cis nic fajn ko sem krvava...sej tiste 3-4 dni pa se ze da pocakat.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

men ni glih najbolš da bi med temi dnevi kej taga počela, glede na to da je še ostalih 25 dni v mescu ko to lahk počnem.

sploh pa se mi zdi da se tipom tud gravža al pa vsaj čudno zdi. men opa tud, neb hotla mazat še njega :)
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Svašta,... med menstruacijo sexat
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Tole mislim, da ni možno ker je štrikec premajhen. Pa ne se hecat no, da bi šel to kdo delat no.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objava Napisal/-a Zvezdica007 »

Midva sva tudi že med mojo menstruacijo, ampak mi ni tok ql, ker je useeno malo popackano na okoli. Pride kakšno obdobje k se ne more nobedn od naju zadržati.
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a **ReD*cHerRy** »

jaz sem tud že sexala med menstruacijo :!: ..ampak ponavadi ko jo imam že bl proti koncu!ampak definitivno pod tušom :gut: samo me ponavadi če sexa med menstro full buli :cry: ...tko da ponavadi umes prekineva :nixweiss:
*Živi in pusti Živeti*
Odgovori