Zame se sploh ni zmenila
Zame se sploh ni zmenila
Z eno punco sem se enkrat dobil na kavici v mestu. Pa potem sva se kar fajn ujela, tak da sva ratala prijatelja. Začela sva na zabave hodit, pa v kino, večrat na teden sma se vidla. Te pa enkrat v mestu srečava enega tipa. Bil je tak, kak bi rekel. Pravi ded. Ona ga je že od prej poznala. Te pa je on se fsedel zraven nje tam na pijači pa se je ona v glavnem z njim menila. Z mano skoraj nič. Kar pozabila je name. On jo je nekajkrat se celo dotaknil. Mene so preplavili grozljivi občutki. No in od takrat naprej je čisto hladna do mene. Ne vem ali ima karkoli s tistim dedom. Ampak to ni več tisto med nama kar je bilo. Kot sem že napisal. tam na kavi jo je tisti ded nekajkrat otipaval malo, kar jaz nisem nič počel. No, zai pa jaz vas prašam. Zakaj ste ženske takšne. Pa jaz sem bil zelo vrei do nje, on pa sploh nič se mi ni zdelo.
Re: Zopet
Mr.Ož napisal/-a:Zakaj ste ženske takšne.
Ne bom nesramna, ker si že itak bogi.
Praviš, da sta se več tednov dobivala, se ujela ... Koliko časa bi pa to še trajalo? Bi se eno leto fino imela? A si sploh kdaj mislil narest korak naprej? Ne vem, a je res večina tipov takih pussyjev, da niti zapecat več ne znajo? Vidva bi pristala skupaj izključno samo, če bi ona tebe napadla. Bodi moški, vzemi stvari v svoje roke.
Kot so ti že vse napisale, punce ljubijo barabe. Ona se je ogrela za tistega deda zato, ker ima jajca.Mr.Ož napisal/-a:Z eno punco sem se enkrat dobil na kavici v mestu. Pa potem sva se kar fajn ujela, tak da sva ratala prijatelja. Začela sva na zabave hodit, pa v kino, večrat na teden sma se vidla. Te pa enkrat v mestu srečava enega tipa. Bil je tak, kak bi rekel. Pravi ded. Ona ga je že od prej poznala. Te pa je on se fsedel zraven nje tam na pijači pa se je ona v glavnem z njim menila. Z mano skoraj nič. Kar pozabila je name. On jo je nekajkrat se celo dotaknil. Mene so preplavili grozljivi občutki. No in od takrat naprej je čisto hladna do mene. Ne vem ali ima karkoli s tistim dedom. Ampak to ni več tisto med nama kar je bilo. Kot sem že napisal. tam na kavi jo je tisti ded nekajkrat otipaval malo, kar jaz nisem nič počel. No, zai pa jaz vas prašam. Zakaj ste ženske takšne. Pa jaz sem bil zelo vrei do nje, on pa sploh nič se mi ni zdelo.
Tako sva postala par z mojo, je ona mene prva zalizala.*skokica* napisal/-a:Vidva bi pristala skupaj izključno samo, če bi ona tebe napadla.

Kot so ti že vse napisale, punce ljubijo barabe. Ona se je ogrela za tistega deda zato, ker ima jajca.Mr.Ož napisal/-a:Z eno punco sem se enkrat dobil na kavici v mestu. Pa potem sva se kar fajn ujela, tak da sva ratala prijatelja. Začela sva na zabave hodit, pa v kino, večrat na teden sma se vidla. Te pa enkrat v mestu srečava enega tipa. Bil je tak, kak bi rekel. Pravi ded. Ona ga je že od prej poznala. Te pa je on se fsedel zraven nje tam na pijači pa se je ona v glavnem z njim menila. Z mano skoraj nič. Kar pozabila je name. On jo je nekajkrat se celo dotaknil. Mene so preplavili grozljivi občutki. No in od takrat naprej je čisto hladna do mene. Ne vem ali ima karkoli s tistim dedom. Ampak to ni več tisto med nama kar je bilo. Kot sem že napisal. tam na kavi jo je tisti ded nekajkrat otipaval malo, kar jaz nisem nič počel. No, zai pa jaz vas prašam. Zakaj ste ženske takšne. Pa jaz sem bil zelo vrei do nje, on pa sploh nič se mi ni zdelo.
Tako sva postala par z mojo, je ona mene prva zalizala.*skokica* napisal/-a:Vidva bi pristala skupaj izključno samo, če bi ona tebe napadla.

študent_p napisal/-a:Tako sva postala par z mojo, je ona mene prva zalizala.*skokica* napisal/-a:Vidva bi pristala skupaj izključno samo, če bi ona tebe napadla.![]()
Verjamem in podpiram.

študent_p napisal/-a:Kot so ti že vse napisale, punce ljubijo barabe. Ona se je ogrela za tistega deda zato, ker ima jajca.
A pa vi res mislite, da samo jajca naredijo barabo? Tip, ki ima jajca, ni baraba. On je MOŠKI. Ženske ljubijo barabe je samo slaba tolažba za fantke, ki ne upajo narediti prvega koraka.

Vem, da niso vse take. No, imel sem srečo. Če pa pogledamo primer Mroža, tista njegova očitno ni taka, da bi izvajala "napade."*skokica* napisal/-a:Verjamem in podpiram.Ampak niso pa vse punce take, da vzamejo stvari v svoje roke. Lahko seveda čakaš, da bo punci dovolj in te napadla ali pa te skenslala.
Ne rečem, da jajca naredijo barabo. Vendar tukaj je problem v Mrožu, da nima poguma kaj naredit. Če nima poguma niti se dotaknit punce, potem mu lahko edino svetujem, naj obišče psihologa, ki mu bo pomagal ugotovit, kje vzrok za ta strah.študent_p napisal/-a:A pa vi res mislite, da samo jajca naredijo barabo? Tip, ki ima jajca, ni baraba. On je MOŠKI. Ženske ljubijo barabe je samo slaba tolažba za fantke, ki ne upajo narediti prvega koraka.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
mjaaa, če bi biu pa tip grd bi nam blo še uredu da je tak "pussy" in če bi biu pogumn bi nrdile že celo tragedijo iz tega in si še 5 ur brisale usta in ga preklinjale da ku si je sploh drznu karkoli nrdit.. iz istega razloga so "pussy" ku ženske (pač tiste k so)..
niso vsi tko pogumni, niso vsi tko samozavestni in ne vidimo vsi pointa v tem da zaližemo človeka al ga v sekundi ceuga prešlatamo.. eni si radi uzamemo čas da bomo 100% ko bo treba "napast".. in pač taki ljudje nimamo sreče če naletimo na take k se jim pa preprosto preveč mudi
niso vsi tko pogumni, niso vsi tko samozavestni in ne vidimo vsi pointa v tem da zaližemo človeka al ga v sekundi ceuga prešlatamo.. eni si radi uzamemo čas da bomo 100% ko bo treba "napast".. in pač taki ljudje nimamo sreče če naletimo na take k se jim pa preprosto preveč mudi
-
- Sramežljivka
Morda je odvisno tudi od tega, če si ji sploh kej nakazal, da ti je všeč. Verjetno je razmišljala, da bi pa ja že kej naredu, če bi jo imel za več kot prijteljico. In ker nisi, je začela dvomiti v to kaj čutiš do nje. Noče izgubljati časa pri človeku, ki ga sicer ima rada, ampak jo on "očitno" nima. Zakaj bi trpela bolj kot ji je treba? Tok nekako. Seveda v primeru, da si siguren, da si ji všeč. Mogoče samo noče biti prizadeta. Zato nared uslugo njej in sebi in postavi karte na mizo. Lahko boš izvedel, da si si vse skupaj napačno predstavljal, da te je res imela samo za fuuul dobrega prijatelja ali pa bo konec bolj srečen. Lahko pa tudi nič ne narediš in se sprijazniš s tem, da jo bo objemal nekdo drug. In se bosta čez par let gledala "kaj če bi bilo".
Jst bi te kr v rit brcnla,
ker si svoji ljubezni pustil oditi brez boja. :box:

Jst bi te kr v rit brcnla,

Ne, zakaj smo ženske takšne, ampak zakaj ti nimaš poguma povedat punci, da ti je všeč? Problem je v tebi, ne v njej. Če pa misliš, da nikakor ne moreš zbrat pogum, pa poišči psihologa oz. psihiatra, lahko tudi greš v knjižnico in prebereš kaj o tem, pa kako si dvognit samozavest. Brez poguma in tveganja za morebitno zavrnitev ne boš ničesar dosegel.Mr.Ož napisal/-a:Zakaj ste ženske takšne.