matematične naloge
matematične naloge
hej!
mene pa zanima, če kdo pozna kakšno bolj zapleteno zbirko matematičnih nalog ( predvsem za gimnazijce), mogoče kakšno zbirko nalog iz tekmovanj? ali pa spletno stran s podobnimi rečmi.
Lp
mene pa zanima, če kdo pozna kakšno bolj zapleteno zbirko matematičnih nalog ( predvsem za gimnazijce), mogoče kakšno zbirko nalog iz tekmovanj? ali pa spletno stran s podobnimi rečmi.
Lp
pa ti res odlicno gre matematka? ti priporocam da se udelezis solskega-regijskega-drzavnega tekmovanja, ce bos med prvimi 3. na drzavnem gres skoraj zagotovo na enoletne priprave za mednarodno Matematicno olimpijado...
ce te ne zanima tekmovanje, ti lahk pa jst posljem moje naloge s priprav za olimpijado, ce bi res rad. dosti jih je... samo ce te res to zanima
da se ne bos pol ustrasu
delali smo pa snovi tut za 1. in 2.letnik faksa, pa ne ravno takih solskih stvari ampak take dosti tezje logicne naloge
kjer je pac treba znat mal teorije s predavanj/solskih ur. to bi se mogu potem ti sam naucit.
no ampak jst ti res priporocam udelezbo na teh tekmovanjih, ce ti gre. priprave na olimpijado so pa sploh fajn!
mi smo se ful fajn mel =)
ce te ne zanima tekmovanje, ti lahk pa jst posljem moje naloge s priprav za olimpijado, ce bi res rad. dosti jih je... samo ce te res to zanima

no ampak jst ti res priporocam udelezbo na teh tekmovanjih, ce ti gre. priprave na olimpijado so pa sploh fajn!