Tunizija [ZT]
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
-
- Sramežljivka
A je bil kdo mogoče od 10. do 17. 6 na Djerbi (hotel menzel)? jst sem bla in je blo norooo:) bi šla še
drgač me pa zanima zato, ker sem fotoaparat pozabila doma in nimam nobenih slik pa bi jih ful rada mela (sploh od animatorjev
tko, da tut če kdo še gre tja, se priporočam za kakšne slikce. vsem, ki se odpravljate na djerbo pa želim lepe počitnice.
lp

lp
-
- Sramežljivka
Midve s sestro se odločava med hotelom El Mouradi Djerba Menzel 4* in hotelom Vincci Alkantare Thalassa 5* na Djerbi, ter hotelom Tia Heights hotel 5* v Hurgadi (Egipt). Je bil že kdo v katerem izmed teh hotelov? Je res, da je v Egiptu večina plaž s koralnimi grebeni in je otežen dostop do morja (ponekod baje preko pomola)?
Dajte malo povedat o tem, da se bova lažje odločili.

*Principessa* napisal/-a:Midve s sestro se odločava med hotelom El Mouradi Djerba Menzel 4* in hotelom Vincci Alkantare Thalassa 5* na Djerbi, ter hotelom Tia Heights hotel 5* v Hurgadi (Egipt). Je bil že kdo v katerem izmed teh hotelov? Je res, da je v Egiptu večina plaž s koralnimi grebeni in je otežen dostop do morja (ponekod baje preko pomola)?![]()
nikejr nism še bla sm pa slišala za hurgado... je bla frendica mi odsvetuje na polni črtni in frend z egipta mi je tudi reku nej ne grem tja .. da nej grem raj u sharm,... je fulll bolše

-
- Sramežljivka
Glede te morske trave ti ne more nihče garantirati, da je ne bo veš. Drugače je El Mouradi ful dobra veriga hotelov, ti pa bolj priporočam celino kot pa Djerbo. Na celini imaš več možnosti za izlete, bližje Tunisu, glavnemu mestu, da vidiš tisto njihovo tipično kulturo, ki je na Djerbi ne moreš tako doživeti.
Drugače pa so hoteli v Hurghadi tud ful lepi, če ne še lepši kot v Tuniziji. V Hurghadi imaš čudovit podvodni svet, je pa res, da ne moreš vsepovsod v vodo, saj so korale. No, če greš v Hurghado moraš obiskati Naama bay, tam lahko doživiš njihovo tipično kulturo... sta pa obe destinaciji zanimivi...
Drugače pa so hoteli v Hurghadi tud ful lepi, če ne še lepši kot v Tuniziji. V Hurghadi imaš čudovit podvodni svet, je pa res, da ne moreš vsepovsod v vodo, saj so korale. No, če greš v Hurghado moraš obiskati Naama bay, tam lahko doživiš njihovo tipično kulturo... sta pa obe destinaciji zanimivi...
*Principessa*
V Egiptu ni trave v morju, če pa že je pa jo vsako jutro počistijo ,tako da je morje čisto. Res je, da je tam veliko koralnih grebenov, kjer se potrebuje obutev, saj se lahko urežeš na kakšni korali..ampak da bi pa bil dostop do morja otežen zaradi koral pa še nisem slišala...Vsak hotel ima po večini svojo plažo, ki jo tudi ureja..tako da je dostop do morja normalno speljan...Je pa res da ni povsod mivke, še posebaj v naselju Makadi Bay, ki je znan po koralnih grebenih...ampak kot pravim je dostop v morje povečini normalno urejen.
Za hotel na Djerbi, ki si ga napisala Vinci Alkantara vem da je odličen...sem že od marsikoga slišala da je bil zadovoljen. Za hotel Tia Heights imajo zdaj ugodno ponudbo pri Sončeku, sem tudi sama gledala...ampak sem malo neprepričana ker lahko da ne živiš v hotelu, ampak stanuješ v nekakšnih bungalovih
---slikca spodaj
Drugače sam hotel zgleda odličen...ampak tile bungalovi...kaj pa vem...nebi ravno tam not stanovala
V Egiptu ni trave v morju, če pa že je pa jo vsako jutro počistijo ,tako da je morje čisto. Res je, da je tam veliko koralnih grebenov, kjer se potrebuje obutev, saj se lahko urežeš na kakšni korali..ampak da bi pa bil dostop do morja otežen zaradi koral pa še nisem slišala...Vsak hotel ima po večini svojo plažo, ki jo tudi ureja..tako da je dostop do morja normalno speljan...Je pa res da ni povsod mivke, še posebaj v naselju Makadi Bay, ki je znan po koralnih grebenih...ampak kot pravim je dostop v morje povečini normalno urejen.
Za hotel na Djerbi, ki si ga napisala Vinci Alkantara vem da je odličen...sem že od marsikoga slišala da je bil zadovoljen. Za hotel Tia Heights imajo zdaj ugodno ponudbo pri Sončeku, sem tudi sama gledala...ampak sem malo neprepričana ker lahko da ne živiš v hotelu, ampak stanuješ v nekakšnih bungalovih

Drugače sam hotel zgleda odličen...ampak tile bungalovi...kaj pa vem...nebi ravno tam not stanovala

-
- Sramežljivka
El Mouradi Djerba Menzel 4 super hotel. mas bungalovcke (kjer mas app sama zase z spalnico, kopalnico in mini teraso v zgornjem stuku, ce mas sreco pa se pogled na morje!
). ogromn hotelski kompleks, dve restavraciji, ogromno mini barov, namizni tenis, wellness, tenis igrisce, kosarkarsko igrisce itd. obala takoj poleg. ogromn bazenov in mini barov. lastna sprehajalna pot ob morju znotraj hotela. ob sprehajalni poti je tud mini zalivcek z vodnimi sporti (skuterji, itd.). super hotel, prijazno osebje. ga več kot priporočam. js sm bla nad njim navdusena!! je pa res, da morje rado travo prinasa. sam isto je tud na celini. sma bla in v hammametu in tle na djerbi, kjer je ta menzel.

-
- Sramežljivka