Tunizija [ZT]

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
SunYgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a SunYgirl »

jaz grem pa 1.7., sem gledala posnetke ja, so zanimivi.. baje je ful dobro si pripravit kake mini šampončke, mila, kulice, pa kak drobiž, to imajo ful radi, da jim nastaviš na postlo, saj so potem ful prijazni in ustrežljivi. Njihova plača je cca. 100 €...
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

^^ jaz grem pa 15.julija tja :D sva se s fantom kljub vsemu le odločila...
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Inčaa napisal/-a:^^ jaz grem pa 15.julija tja :D sva se s fantom kljub vsemu le odločila...

Jaz tudi :D
Buddy_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Buddy_girl »

A je bil kdo mogoče od 10. do 17. 6 na Djerbi (hotel menzel)? jst sem bla in je blo norooo:) bi šla še :)drgač me pa zanima zato, ker sem fotoaparat pozabila doma in nimam nobenih slik pa bi jih ful rada mela (sploh od animatorjev :) tko, da tut če kdo še gre tja, se priporočam za kakšne slikce. vsem, ki se odpravljate na djerbo pa želim lepe počitnice.

lp
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Po lanskoletni Tuniziji sva se tudi midva letos odločila za Djerbo. Nama je ostala Tunizija v lepem spominu, pa grema spet v tiste konce. Tokrat ne na celino, da ne bo popolnoma isto.
*Principessa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Principessa* »

Midve s sestro se odločava med hotelom El Mouradi Djerba Menzel 4* in hotelom Vincci Alkantare Thalassa 5* na Djerbi, ter hotelom Tia Heights hotel 5* v Hurgadi (Egipt). Je bil že kdo v katerem izmed teh hotelov? Je res, da je v Egiptu večina plaž s koralnimi grebeni in je otežen dostop do morja (ponekod baje preko pomola)? :?
Dajte malo povedat o tem, da se bova lažje odločili. :wink:
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

Razlagalka napisal/-a:
Inčaa napisal/-a:^^ jaz grem pa 15.julija tja :D sva se s fantom kljub vsemu le odločila...

Jaz tudi :D

uuuu...no fajn, mogoče se kje srečamo :D
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: vse pomalo

Neprebrana objava Napisal/-a ancurna »

*Principessa* napisal/-a:Midve s sestro se odločava med hotelom El Mouradi Djerba Menzel 4* in hotelom Vincci Alkantare Thalassa 5* na Djerbi, ter hotelom Tia Heights hotel 5* v Hurgadi (Egipt). Je bil že kdo v katerem izmed teh hotelov? Je res, da je v Egiptu večina plaž s koralnimi grebeni in je otežen dostop do morja (ponekod baje preko pomola)? :?
Dajte malo povedat o tem, da se bova lažje odločili. :wink:

nikejr nism še bla sm pa slišala za hurgado... je bla frendica mi odsvetuje na polni črtni in frend z egipta mi je tudi reku nej ne grem tja .. da nej grem raj u sharm,... je fulll bolše :) je pa res ima vsak svoje želje in pričakovanja... js grem u tunizijo u port el kantaoui... el mouradi palm marina 5*....... komi čakam zdej je bla frendica in je rekkla da je blo fenomenalno:)
*Principessa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Principessa* »

Ja sam jaz bi rabla konkretno vedet zakaj ni blo ok. :wink: Meni je važno, da plaža ni 7 dni v tednu polna morske trave, ker se sicer niti kopat ne bom mogla v morju in na morje ne grem ležat ob bazenu. To, kar pa nekdo reče da mu ni blo nikakvo... to je relativno a ne. :)
Uporabniški avatar
SunYgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a SunYgirl »

Glede te morske trave ti ne more nihče garantirati, da je ne bo veš. Drugače je El Mouradi ful dobra veriga hotelov, ti pa bolj priporočam celino kot pa Djerbo. Na celini imaš več možnosti za izlete, bližje Tunisu, glavnemu mestu, da vidiš tisto njihovo tipično kulturo, ki je na Djerbi ne moreš tako doživeti.

Drugače pa so hoteli v Hurghadi tud ful lepi, če ne še lepši kot v Tuniziji. V Hurghadi imaš čudovit podvodni svet, je pa res, da ne moreš vsepovsod v vodo, saj so korale. No, če greš v Hurghado moraš obiskati Naama bay, tam lahko doživiš njihovo tipično kulturo... sta pa obe destinaciji zanimivi...
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natashaa »

*Principessa*
V Egiptu ni trave v morju, če pa že je pa jo vsako jutro počistijo ,tako da je morje čisto. Res je, da je tam veliko koralnih grebenov, kjer se potrebuje obutev, saj se lahko urežeš na kakšni korali..ampak da bi pa bil dostop do morja otežen zaradi koral pa še nisem slišala...Vsak hotel ima po večini svojo plažo, ki jo tudi ureja..tako da je dostop do morja normalno speljan...Je pa res da ni povsod mivke, še posebaj v naselju Makadi Bay, ki je znan po koralnih grebenih...ampak kot pravim je dostop v morje povečini normalno urejen.
Za hotel na Djerbi, ki si ga napisala Vinci Alkantara vem da je odličen...sem že od marsikoga slišala da je bil zadovoljen. Za hotel Tia Heights imajo zdaj ugodno ponudbo pri Sončeku, sem tudi sama gledala...ampak sem malo neprepričana ker lahko da ne živiš v hotelu, ampak stanuješ v nekakšnih bungalovih :? ---slikca spodaj
Slika
Drugače sam hotel zgleda odličen...ampak tile bungalovi...kaj pa vem...nebi ravno tam not stanovala :eek:
Buddy_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Živjo,
jst sem bila v h.menzel in je bilo super.hrana je odlična, osebje in animatorji ful prijazni in gostoljubni, morje čisto.Jst ga priporočam:)
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

El Mouradi Djerba Menzel 4 super hotel. mas bungalovcke (kjer mas app sama zase z spalnico, kopalnico in mini teraso v zgornjem stuku, ce mas sreco pa se pogled na morje! :D ). ogromn hotelski kompleks, dve restavraciji, ogromno mini barov, namizni tenis, wellness, tenis igrisce, kosarkarsko igrisce itd. obala takoj poleg. ogromn bazenov in mini barov. lastna sprehajalna pot ob morju znotraj hotela. ob sprehajalni poti je tud mini zalivcek z vodnimi sporti (skuterji, itd.). super hotel, prijazno osebje. ga več kot priporočam. js sm bla nad njim navdusena!! je pa res, da morje rado travo prinasa. sam isto je tud na celini. sma bla in v hammametu in tle na djerbi, kjer je ta menzel.
Buddy_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

anoyel,kdaj si pa bla v menzlu? maš kake slikce?

lp
Odgovori