Huh, ravno glede teh operacij sem si ogledal filmček, naslov je "The perfect vagina". Imdb:http://www.imdb.com/title/tt1295011/
Meni osebno so všeč malo večje male sramne ustnice. Lahko tudi male gledajo ven... nima toliko veze, samo da ne zgleda čisto otroško. Tisto mi pa res ni všeč

Samo glede na to da se operirajo večinoma "prevelike" male sramne ustnice. Hja poglejte filmček kako se to "operira". Kirurg enostavno odreže stran in zašije. In to je to. Podobno kot da bi se tip obrezal.
Samo da je ena velika razlika, sramne ustnice so imo precej večja erogena cona kot pa tisti košček kože (čeprav tudi tega ne dam dokler vse funkcionira).
Ste pa ženske seveda dost nore, da se pripravljene vse za neke ideale lepote. Ki niti niso nujno to kar mislite da so

Navsezadnje, tip ki vas bo zavrnil na podlagi izgleda spolovila, hočete bit z njim? Ostale ki še vedno hočejo rezat same sebe pa očitno nimajo v glavi poštimano.
Moje mnenje pač, sicer je pa telo vaše in počnite z njim kar hočete.
So mi pa tudi umetne prsi, ustnice, botoks its ogabni vsi po vrsti. Botoks = toksin ki ti omrtvi mišice. Silikon joške so se sicer zadnje čase popravile, menda celo obstaja organska terapija ko vbrizgajo vašo lastno maščobo+zarodne celice v prsi (draga sicer grozno).... Vglavnem izgled silikonskih delov telesa je tudi večinoma grozen. Jebiga.
Dovolj sem nabijal offtopic, mogoče sem katero prepričal da se ne bo uničila. Čeprav itak 95% žensk ki želijo na operacijo ne bo šlo zaradi finančnih razlogov heh.