dvomim da bi komu prišlo vsake pol minute sam od nabijanja v rit..

fun napisal/-a:^^ pomojem je fejkala ekstazo in se zanalašč tresla![]()
dvomim da bi komu prišlo vsake pol minute sam od nabijanja v rit..
haley napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:p!ka napisal/-a:Jz sm nekje brala, da baje sploh ni tolko dost bakterij v ritki oz. črevu. Baje, da je clo več bakterij, ko ma punca gljivice al pa kkšno drugo unetje kot pa v ritki. Ampak ne me jemat za besedo, ker se ne spounem kje sm prebrala.
Tudi jaz sem neki takega slišala, ampak si tega, napisanega, vseeno ne bi upala narediti... Ne, hvala, boš oralca dobiš kdaj drugič
Uf se strinjam...neb ga nikol takrat v usta dala![]()
tancica2 napisal/-a:preveč alkohola in zgodi se tud analni sex, in zdej sm naslednji dan čist napsihirana. lih zarad menjavanja lukenj... kok je loh to neverno? kakšne mate res izkušnje s tem? med jst sm prej opazla en tak čudn krvav izcedek iz vagine, k da bi bla menstra ampak čist drug vonj (pa ne more bit!). zdej me je pa strah da je kakšna okužba al pa kej in sploh ne vem kaj nej nardim...
tancica2 napisal/-a:preveč alkohola in zgodi se tud analni sex, in zdej sm naslednji dan čist napsihirana. lih zarad menjavanja lukenj... kok je loh to neverno? kakšne mate res izkušnje s tem? med jst sm prej opazla en tak čudn krvav izcedek iz vagine, k da bi bla menstra ampak čist drug vonj (pa ne more bit!). zdej me je pa strah da je kakšna okužba al pa kej in sploh ne vem kaj nej nardim...
powerpuf napisal/-a:liziika napisal/-a:jooj..mene je pa full strah, da bi bolel..pa sploh nism probala..![]()
a on si tega zeli sam k je men e fulll starh
ja meni prvič ni blo niti najmanj všeč:s sčasoma mi je pa ratalo res zelo. probaj, pa ne prvič obupat. edino če ti res nebo fajn!