one night stand :(

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ups 2x...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

*srčica* napisal/-a:Mahagonij, ti vseeno pretiravaš. nevem v kakšni družbi se giblješ, ampak js poznam zelo malo ljudi ki bi pri 20+ meli samo 1. To bi pomenilo, da s prvim ostaneš, kar je pa res redko. kaj pa tisti ki majo do 25ga leta 3 resne veze? pa tut če ne, a če si samski ne smeš seksat? to je očitno tvoja teorija. tut sama nisem lih zagovornik prevelikega števila, ko jim je to neke vrste hobi, amapk ni ti treba it pa v čist drugo skrajnost. Js sem seksala s štirimi, se pravi sem že bol rablena al kako? ker meni se ta številka zdi mala.
Tko govoris kot da sm kej rekel o tem, da je 4 prevec al pa neki. A sem podajal kaksne cifre kok je primerno? Samo povedal sem koliko imajo ljudje okoli mene, ko pojasnilo zakaj mi je 25 prevec.

LOL in pol kr uvalis z nekimi izjavami, kot da bi rekel, da moras met enga al pa 2. Kr neki kako se mi 3 resne zveze lahko zdijo prevec pa take. Dej mi nakaz kje sm rekel karkoli, kar bi bila podlaga za tvoje prijave.

Mam poln k***c funkcionalno nepismenega folka na tem forumu, k mi polaga besede v usta.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

:nixweiss:
Zadnjič spremenil lelija, dne 22. Jun. 2009 2:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Amandine »

lelija napisal/-a:Kako se vam lahko zdi normalno, da nekdo 25x skoči v posteljo po par urah poljubljanja?

par urah poljubljanja?! to so zame že epske razsežnosti....

Odgovor na vprašanje od ene uporabnice: da, hpv se širi z menjavanjem partnerjev

ok, recimo, da to ni OT, ker naj bi se zdaj štelo pod to, koliko ONS smo mel... potem virus pride na moškega in ga ta da ženski, s tem, da njemu ni nič?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

lelija napisal/-a:Nekdo, ki ima 25 partnerjev ima velike probleme sam s seboj, sam ni sposoben zgraditi in vzdrževati zdravega odnosa s sočlovekom. Predvidevam, da so tudi njegova prijateljstva zgolj bežna in prehodne narave, saj tak človek ni sposoben obdržati odnosov. Mislim, da se takšni ljudje v sebi zelo bojijo intime in globine odnosov.

dej razloži mi na čem so osnovane te tvoje teorije.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 14:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

ena pač napisal/-a:hehe...da bi jaz imela vsake pol leta novega fanta in to 6 let zaporedoma... pa da ne najdeš enega izmed 25 tipov/punc tapravega za resno vezo...to se pa more človek že mal zamislit nad seboj :?

visoka merila?
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

sploh pa- saj ne spiš z nekom, da bi imel resno zvezo. ravno to je, da se dojema seks "pravilen" in dovoljen le, če bazira na nekih globokih, razsvetljenih čustvih, z nekom, s katerim bomo srečni do konca svojih dni...
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ena pač napisal/-a:hehe...da bi jaz imela vsake pol leta novega fanta in to 6 let zaporedoma... pa da ne najdeš enega izmed 25 tipov/punc tapravega za resno vezo...to se pa more človek že mal zamislit nad seboj :?

point je ravno v tem, da NE furaš resne zveze :)

bolj zaskrbljujoče se bi mi zdelo to, da ima nekdo v desetih letih 10 kao resnih zvez, kot pa 20 spolnih partnerjev.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mahagonij napisal/-a:Meni je to veliko. Ker se ne gibljem v takih krogih. Ce pogledam moje prijatelje znance, ki so stari toliko kot jaz(25/26), poznam eno punco k je mela 6 al 7(tm tm) spolnih partnerjev. Najstevilcnejsi so ljudje z enim partnerjem(ja pri 25ih), teh je cirka 15, pol je enih 6 folka z dvema, pa po par komadov z vec, najvec pa kot sm rekel 7.

Zato se mi 25 zdi ogromno.

Lahko da, jaz še nisem toliko stara in tudi moji prijatelji so stari cca. 20. Ampak lahko pa recimo rečem, da se mi cifra 10 trenutno ne zdi nič groznega.

Verjetno bi malo debelo pogledala, ker je večina mojih prijateljev ne dosega (vsaj kolikor jaz vem, lahko da mi prikrivajo cel kup ONS-jev, ker se bojijo reakcije, kakršno bi očitno doživeli od večine), ni pa to nekaj, kar bi me že a priori od človeka odbilo.
Druge stvari bi me precej bolj. Lahko, da je imel tip pred menoj samo dve, ampak če je do te številke prišel tako, da je prvo prevaral z drugo, bi to precej bolj vplivalo na moje mnenje o njem.

Saj se strinjam, številke so velike, če pogledam, da ima večina ljudi, za katere imam podatke ( :) ) za seboj enega ali dva. Torej je vse, kar je več, nadpovprečno veliko.
Hočem samo povedat, da se mi ta cifra ne zdi podatek, zaradi katerega bi človeka obsojala, ker se mi to samo po sebi ne zdi nemoralno. Drugo vprašanje je pa, kako je do te številke prišel. Če gre tu za pijana fukarjenja na skretu v Globalu, je to samo po sebi minus, tudi če je bilo samo enkrat :)
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ prevelika številka te ne moti in pr tem podatku ni za dajat pluse in minuse, kraj pa ja? nvem če ma kej veze kje se to zgodi.. in tudi če bi se na wcju.. potreba je potreba (tko ku pr ogromni številki na "pravem" mestu) in mogoče drugega kraja nimata na razpolago tko da..
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

lelija napisal/-a:Nekdo, ki ima 25 partnerjev ima velike probleme sam s seboj, sam ni sposoben zgraditi in vzdrževati zdravega odnosa s sočlovekom. Predvidevam, da so tudi njegova prijateljstva zgolj bežna in prehodne narave, saj tak človek ni sposoben obdržati odnosov. Mislim, da se takšni ljudje v sebi zelo bojijo intime in globine odnosov.

Kako se vam lahko zdi normalno, da nekdo 25x skoči v posteljo po par urah poljubljanja? Jaz takšnega človeka ne morem spoštovati, če pa ta že sam sebe ne spoštuje.

Odgovor na vprašanje od ene uporabnice: da, hpv se širi z menjavanjem partnerjev.

:roll: :rofl: :rofl: Kake maš!!! Pa ti si šolan psiholog, sploh ne rabiš diplome :respekt:
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Horus napisal/-a:
Amandine napisal/-a:

visoka merila?

Nope. Prenizka merila. Sicer bi ze med prvimi petimi en bil za obdrzat :P

Sicer pa sekundiram Mahagonija. Tudi v moji druzbi (smo 20-26 folk) je zelo malo ljudi, ki bi spali z vec kot tremi razlicnimi ljudmi.

ni mi jasno... zakaj pa? ker meni se zdi, da če imaš nizka merila, se hitro zadovoljiš z nečim in ne iščeš naprej.

no, jaz s svojega stališča to vidim kot visoka merila. noben ti ne izpolni dovolj pričakovanj, in greš naprej. če bi ti bil kdo super fajn, bi seveda ostal. plus ljubezen.

v moji družbi, pa smo od 25 do 35 prbl, se gibljejo cifre od 1 do 20...in to ni sorazmerno z leti. dva kolega, oba 30, en 16črtic, drugi 2. prijateljica je do zdaj bila samo s svojih dečkom in bo tako pomoje tudi ostalo, njena sovrstnica pa z 12imi. pač smo si različni in noben nikogar ne obsoja. in nihče ni nič bolj kul, ker je "čistun", niti bolj kul, ker nabira črtice.

in jaz ne pravim, da ni normalno bit samo z enim ali dvema človekoma, zagovarjam pa to, da če si z več kot 5imi, 10imi,... nisi nek zablojen, nemoralen, prepotreben in obupan človek.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

[vanessa] napisal/-a:^^ prevelika številka te ne moti in pr tem podatku ni za dajat pluse in minuse, kraj pa ja? nvem če ma kej veze kje se to zgodi.. in tudi če bi se na wcju.. potreba je potreba (tko ku pr ogromni številki na "pravem" mestu) in mogoče drugega kraja nimata na razpolago tko da..

Ja.

Niti ne gre toliko za lokacijo, kot za način.
Čisto priznam, nimam najboljšega mnenja o tem, da človek stolče pol flaše viskija in zagrabi prvo, ki pride mimo. To se mi zdi popolnoma drugačen način pridobitve "nove črtice", kot pa da npr. s kolegom gledaš skupaj film, se presedaš vedno bližje skupaj,... ;)
Odgovori