one night stand :(
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Shelve napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Shelve, zakaj se ženska, ki je imela že n-fantov pred eno resno zvezo, po vašem mnenju, ne more spremeniti? Zakaj naj ji po dolgem času ONS-ov ne bi zapašala resna zveza? Tukaj ne vidim ovir.
Ne, saj nisem govorila o tem, da nekomu po ONS-jih ne bi pasala veza in da npr. ne morejo imeti resne zveze. Govorila sem o tem, da ima partner take osebe lahko vedno v glavi "bla je z 20-imi.." bla bla.. Uglaunem, punca ni več tako "čista" v njegovih očeh. Let's face it, večina moških ima rada "pridne, ne toliko dotaknjene, ne izrabljene" punce
aja?
no, zaenkrat sm sam od enga dobila kompliment (da me spoštuje) glede tega da ustrajam pr tem da ostajam devica, vseh ostalih 37572 tipou mi je pa reklo da kateri "normaln tip zdrave pameti" bo hotu sprejet devico pr +/-25ih (mogoče sm zabita al nvem, sam js ne razumem kaj bi blo narobe s tem?), da sm zmešana, da noben ne mara neizkušenih.. uglavnem same pohvale na ta račun

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
^^^ hja, logično, da vsak fant raje vidi, če njemu daš, prej bi blo pa najbolš, da ne bi nobenmu. sicer nisem mnenja, da si zategnjen, če si do npr. 25 leta še nedolžen in čakaš na poroko, samo pač normalno, redko ker fant bi to zrdžu. roko na srce, še redko katere ženska bi zdržala npr. 5 let v resni vezi brez sexa. si ne predstavljam, res ne!
lelija napisal/-a:Kje sem pa napisala,kako jaz živim? Samo 25 ONS je številka pri kateri se lahko zamisliš, kaj je s takim človekom narobe.
Je bolj normalna ena, ki je bila 10 let samska in 10 let ni seksala? Ne bi rekla. Taka ima skoraj zagotovo probleme s svojim telesom in s seksom nasploh.
red_rose napisal/-a:claire ni res. nekomu se mogoce zdi normalno pa tega pac ne pocne. ne obsoja pa nikogar ki to pocne.razume tiste ki lahko to pocnejo in zakaj to pocnejo, njemu pa to pac ne ustreza...
Plus to, da jaz tega nisem počela, ker nisem imela kdaj, saj sem bila večinoma v zvezi.
lelija napisal/-a:Veš koliko bolezni ima lahko oseba ki je bila s 25, fuj! Že ena oseba je preveč, kaj šele 25.Zato ni čudno, da je toliko raka na materničnem vratu, ko pa so nekateri vsake par mesecev z drugim in proti tem ti kondom ne pomaga prav dosti.
Res fuj! Umam, da bo nekoč medicina tako napredovala, da se bomo lahko testirali, do takrat nimamo kaj.
Kolko folka kadi, se baše s svionjarijami, pije preveč kave, alkohol in gazirane pijače, ne športa, se ukvarja z raznimi nevarnimi športi in še in še… Nikjer pa ni takega zgražanja kot do človeka, ki poseksa par ljudi. Ampak to ni zaradi tega, ker imate oprane možgane, to je zato, ker je seks umazana stvar, ki ga sproščeno prakticirajo le umazanci. Fuj, fuj in fuj!
Jaz se spoštujem, zato živim zdravo, sem spada pa tudi seks. K seksu spadajo tveganja, kot predstavlja tveganje še marsikaj v življenju, vendar jaz sem tukaj prav zato, da živim, za druge pa ne vem…
Ps: nismo podobni živalim, smo živali.
claire napisal/-a:^^ oprosti, a to JE dovolj dober razlog za nezaupanje, na čemer bi naj zveza temeljila, ni tako? saj ne rečem. lahko se človek zresni. a kako se mora počutiti partner, ki ve, da ima njegov/a punca/fant za sabo jih že 30? fuj!
Zresnil? Kdo pravi, da nekdo, ki menja partnerje ni resen? Je samo samski in človek s potrebami. Jaz se nimam časa ukvarjat s tem koliko jih je imel ali ni imel moj fant in ali mu zaradi tega lahko zaupam. Mi na kraj pameti ne pride, da bi se ubadala s temi stvarmi, ker spolni partnerji v preteklosti nič ne pomenijo. Če jih stalno menja, ker je samski ali ne najde prave ne pomeni, da ne more brez tega.
-
- Cosmopsiho
claire napisal/-a:^^ oprosti, a to JE dovolj dober razlog za nezaupanje, na čemer bi naj zveza temeljila, ni tako? saj ne rečem. lahko se človek zresni. a kako se mora počutiti partner, ki ve, da ima njegov/a punca/fant za sabo jih že 30? fuj!
moj dragi jih ma za sabo krepko čez 20. in glej ga zlomka. zaupam mu 100%. niti se mi ne zdi fuj. ne nič. če te ima človek rad, te ima rad. ne glede na to, koliko jih je pred tabo podrl. vse ostalo je samo plod nezaupanja (ki nima povezave s št. partnerjev) in nesigurnosti vase.
res je, da je tudi star krepko čez dvajset. in ko narediš računico ugotoviš, da se ni neki posebno jebaru naokoli.
-
- Cosmopolitanka
^^ ja in potvoje iz kje izvira nezaupanje in nesigurnost? reči kar češ, sam da daš skozi krepko čez 20 žensk ni lih nizka številka in da bi to nrdu moj tip, bi me zaskrbelo da ma "nizka merila" in mu nbi blo panike kr eno x (važno da ma luknjo in zna pravilno razširit noge) al celo več žensk podret.. js pa seveda ne bi vedla za neč
po drugi strani pa, vsaj tisto divje obdobje je dau skozi

Meni je to veliko. Ker se ne gibljem v takih krogih. Ce pogledam moje prijatelje znance, ki so stari toliko kot jaz(25/26), poznam eno punco k je mela 6 al 7(tm tm) spolnih partnerjev. Najstevilcnejsi so ljudje z enim partnerjem(ja pri 25ih), teh je cirka 15, pol je enih 6 folka z dvema, pa po par komadov z vec, najvec pa kot sm rekel 7.jullia_ napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Teb bi blo kul, če bi spoznala enga v vseh pogledih super fanta, ki bi ti po nekaj mesecih povedal, da se je par let kurbaril okoli in jih je pred tabo podrl že 25?
25 v recimo 6 letih nanese štiri punce na leto. Torej vsake 3 mesece eno. Kakšen razvrat...
Zato se mi 25 zdi ogromno.
No sej to pravim.*srčica* napisal/-a:Čeprav priznam, da mene bi osebno pri tipu odbilo da bi mel že naprimer 50 žensk za sabo. Mam nekak nek predsodek. Ne moti me če to delajo moji kolegi/kolegice, jih še vedno spoštujem, sam pri mojem tipu bi pa bil to minus.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Meni je to veliko. Ker se ne gibljem v takih krogih. Ce pogledam moje prijatelje znance, ki so stari toliko kot jaz(25/26), poznam eno punco k je mela 6 al 7(tm tm) spolnih partnerjev. Najstevilcnejsi so ljudje z enim partnerjem(ja pri 25ih), teh je cirka 15, pol je enih 6 folka z dvema, pa po par komadov z vec, najvec pa kot sm rekel 7.jullia_ napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Teb bi blo kul, če bi spoznala enga v vseh pogledih super fanta, ki bi ti po nekaj mesecih povedal, da se je par let kurbaril okoli in jih je pred tabo podrl že 25?
25 v recimo 6 letih nanese štiri punce na leto. Torej vsake 3 mesece eno. Kakšen razvrat...
Zato se mi 25 zdi ogromno.
No sej to pravim.*srčica* napisal/-a:Čeprav priznam, da mene bi osebno pri tipu odbilo da bi mel že naprimer 50 žensk za sabo. Mam nekak nek predsodek. Ne moti me če to delajo moji kolegi/kolegice, jih še vedno spoštujem, sam pri mojem tipu bi pa bil to minus.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Cosmopsiho
[vanessa] napisal/-a:^^ ja in potvoje iz kje izvira nezaupanje in nesigurnost? reči kar češ, sam da daš skozi krepko čez 20 žensk ni lih nizka številka in da bi to nrdu moj tip, bi me zaskrbelo da ma "nizka merila" in mu nbi blo panike kr eno x (važno da ma luknjo in zna pravilno razširit noge) al celo več žensk podret.. js pa seveda ne bi vedla za neč
ma meni se v več kot 10ih letih spolne aktivnosti 20 ljudi ne zdi neka pretirana številka. ni majhna, ampak nič takega kar bi nakazovalo na to, da ima moj tip nizke standarde al pa da je v svoji preteklosti podru vse kar leze in kar gre.in pri meni ne zbuja niti trohice nezaupanja in nesigurnosti. prav tako nimam nobenih problemov z njegovimi bivšimi puncami in simpatijami. trenutno je z mano, zanj obstajam samo jaz in meni je to dovolj (česar pa ne bi mogla reči za svojo prvo zvezvo v najstniških letih, ko sem bla ljubusumna na vse kar leze in kar gre, ampak ugotovila, da itak nima smisla, da v zvezo s tem prineseš samo napetost)
Zadnjič spremenil floribunda, dne 21. Jun. 2009 20:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij, ti vseeno pretiravaš. nevem v kakšni družbi se giblješ, ampak js poznam zelo malo ljudi ki bi pri 20+ meli samo 1. To bi pomenilo, da s prvim ostaneš, kar je pa res redko. kaj pa tisti ki majo do 25ga leta 3 resne veze? pa tut če ne, a če si samski ne smeš seksat? to je očitno tvoja teorija. tut sama nisem lih zagovornik prevelikega števila, ko jim je to neke vrste hobi, amapk ni ti treba it pa v čist drugo skrajnost. Js sem seksala s štirimi, se pravi sem že bol rablena al kako? ker meni se ta številka zdi mala.
-
- Cosmopolitanka
floribunda napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:^^ ja in potvoje iz kje izvira nezaupanje in nesigurnost? reči kar češ, sam da daš skozi krepko čez 20 žensk ni lih nizka številka in da bi to nrdu moj tip, bi me zaskrbelo da ma "nizka merila" in mu nbi blo panike kr eno x (važno da ma luknjo in zna pravilno razširit noge) al celo več žensk podret.. js pa seveda ne bi vedla za neč
ma meni se v več kot 10ih letih spolne aktivnosti 20 ljudi ne zdi neka pretirana številka. ni majhna, ampak nič takega kar bi nakazovalo na to, da ima moj tip nizke standarde al pa da je v svoji preteklosti podru vse kar leze in kar gre.in pri meni ne zbuja niti trohice nezaupanja in nesigurnosti. prav tako nimam nobenih problemov z njegovimi bivšimi puncami in simpatijami. trenutno je z mano, zanj obstajam samo jaz in meni je to dovolj (česar pa ne bi mogla reči za svojo prvo zvezvo v najstniških letih, ko sem bla ljubusumna na vse kar leze in kar gre, ampak ugotovila, da itak nima smisla, da v zvezo s tem prineseš samo napetost)
20 al KREPKO čez 20? no ja sej nima veze, če je 10 let spolno aktivn to pa res ni dosti
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
floribunda napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:^^ ja in potvoje iz kje izvira nezaupanje in nesigurnost? reči kar češ, sam da daš skozi krepko čez 20 žensk ni lih nizka številka in da bi to nrdu moj tip, bi me zaskrbelo da ma "nizka merila" in mu nbi blo panike kr eno x (važno da ma luknjo in zna pravilno razširit noge) al celo več žensk podret.. js pa seveda ne bi vedla za neč
^^ se strinjam.
in nevem od kje se sklepa, da če si jih imel v 10letih 20, da to pomeni varanje. mislim-od kje je povod za nezaupanje, posploševanje, da fu*a vse kar leze in gre? saj veliko spolnih partnerjev ne pomeni, da jih imaš naenkrat toliko in da varaš. pač si pol leta z nekom, spoznaš koga drugega in se tri mesece s tistim, pa malo sam, potem pa eno leto z nekom in spet sam s kakim ONS,...
meni ni toliko pomembna številka ljudi, s katerimi je moj partner spal pred mano. ker je zdaj z mano. in ni z drugimi.
delusional napisal/-a:jst se strinjam s claire...
očitno ima tvoj tip neke blokade v glavi in pač si ne upa tega probat... očitno pa nima nič proti, in prej ali slej bo....
to da tip ne more ker je preveč čustven pa....
in da se ženska hvali kako je ona že mel par ONS in hodi s pridkanim fantkom, ki tega sploh ne mislil probat, njene "kurbarije" pa odobrava, je smešno za crknit
hahahah

in niti slucajno se nisem s tem hvalila, ampak sem napisala svoj primer.
đizs kere kokoske