Punce, fuuul vam hvala za vse nasvete! Sem jih res z zanimanjem prebrala, res ste super, da tako odgovarjate tule...
tancica2:
-----> Mislim, da sva si res zelo podobni, vse bolj se mi zdi, da me tale tvoja zgodbica čaka, ampak me je fuul strah, kot si ti napisala, že misel, da bi bla sama, koga poklicati zvečer, preden zaspiš, kaj pa če potem spoznavam same za one-night stand...
vanessa -
(sicer pa, sm samska, sam vem da če bi bla v tko popolni zvezi kot je opisana v prvem postu nbi nikoli obračala glave z nekim namenom.. samo tko pač btw bi pogledla kakega (čednega) tipa k bi čez 5 sekund tudi šou v pozabo.):
-----> ko sem bila samska, sem tudi tako razmišljala, zdaj pa ne več:(
buubbika-
(Mogoče pa gre zgolj za občutek, da se maš za punco, ki je pametna, sexy, zna zapeljevat, skratka zaje**na, sam to je neka vrsta "fantazije", realnost je pa drugo, pa naj te to ne zavede, ker se zna zgodit, da ti bo še žal. V glavi mej non-stop, da maš nekaj, kar je najlepšega.)
-----> Mislim, da se res imam za tako punco:( Ampak sem očitno še premalo dala skozi, da bi cenila to, kar imam:(
sončk-
(To ni rutina, to je dejstvo, da očitno že ni zate. Če maš zdej pomisleke, kakšne pomisleke boš potem mela čez 20 let? In za božjo voljo, ne ostajat s fantom sam zato, ker se ti bo to enkrat vrnl in se bojiš bit sama. Ja mogoče se ti bo, mogoče ne, mogoče boš že naslednji mesec spoznala enga, s katerim boš cel lajf, mogoče še 10 let ne. In tut če vsi pravjo da je to to, da sta za skupi, kaj pa oni vejo? Mislm kot da so bli skupni hobiji in kompatibilnost kdaj podlaga za ljubezen.)
(pa poglej si film revolutionary road)
-----> Se mi zdi, da imaš še kako prav... Si bom pogledala film, hvala;)