one night stand :(

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

lelija napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Teb bi blo kul, če bi spoznala enga v vseh pogledih super fanta, ki bi ti po nekaj mesecih povedal, da se je par let kurbaril okoli in jih je pred tabo podrl že 25?

25 v recimo 6 letih nanese štiri punce na leto. Torej vsake 3 mesece eno. Kakšen razvrat...

Veš koliko bolezni ima lahko oseba ki je bila s 25, fuj! Že ena oseba je preveč, kaj šele 25. :roll: Zato ni čudno, da je toliko raka na materničnem vratu, ko pa so nekateri vsake par mesecev z drugim in proti tem ti kondom ne pomaga prav dosti.
Takšno spoštovanje kot imaš to telesa, takšno imaš tudi do sebe. Nekdo, ki izrablja svoje telo naj si prizna, da je v njegovi notranjosti nekaj hudo narobe in rabi potešitev te svojega primanjkljaja v tem, da išče to na napačen način. Človek naj bi bil bitje razuma in ne samo bitje nagona, kdor to prakticira je bolj podoben živali.

dej mi prosim konkretno argumentiraj zakaj je tebi drugačen način napačen.

že ena oseba je preveč? torej je potrebno obdržat in obstat v svoji prvi zvezi. se ga po poroki mogoče usmilit in razširit noge, ravno toliko da ti zaplodi otroka? ali preprosto živet v celibatu in se vpisat med nune.

i just don't get it.
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Če je tvoje telo tempelj, ga najbolje neguješ prav s seksom - krepiš srce, proizvajaš hormone sreče, imaš sijočo kožo, kuriš kalorije ipd.

Če se oseba z več spolnimi partnerji zaradi tega ne počuti slabo in v tem uživa, poleg tega pa se ne nahaja pod nobenim pritiskom, ko se spušča v bežne spolne stike z drugimi, je to njena stvar. Cilj je itak sreča posameznika, poti pa so različne - in seks je legitimna zadeva :wink:
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

Lelija, obstajajo tudi kondomi, katere bo vsaka normalna oseba uporabla pri ONS. Če izrabljanje svojega telesa pomeni užitek, potem ga prav rada izrabljam :)

Sej sem že prej povedala, da niso problem številke, ampak vzrok.
Čeprav priznam, da mene bi osebno pri tipu odbilo da bi mel že naprimer 50 žensk za sabo. Mam nekak nek predsodek. Ne moti me če to delajo moji kolegi/kolegice, jih še vedno spoštujem, sam pri mojem tipu bi pa bil to minus. sej če bi se res poštekla ga nebi samo zarad tega skenslala, bi pa vseeno rajše vidla da bi jih mel manj za sabo...nekak dvojna merila, sam jbg.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

no angel napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:
no angel napisal/-a:Pomoje bi tud ti vsake 3 mesce z veseljem eno, če bi le lahk ...:D

A ti maš kake probleme sama s sabo? Če jih maš, jih ni treba zdravit na meni... V gozdu je zadosti bukev.... :lol:

:lach:

Ti lelija pa sploh take ven mečeš da glava peče. To s spoštovanjem al pa nespoštovanjem telesa je itak največja bedarija kar sm jih slišala.

Bedarja ti je zato, ker se sama najdeš v mojih besedah. :wink:
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Waw, kak zaključek si ji stisnila. Pa ti si frajerka, vsi bi se lahko kaj naučili od tvojega (po)polnega načina življenja ;)
I laugh at gilded butterflies.
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

:roll:
Zadnjič spremenil lelija, dne 22. Jun. 2009 2:17, skupaj popravljeno 1 krat.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Pa kaj je s tabo. :roll: Sicer nobenga ne briga kakšno je moje spolno življenje, ampak za sabo mam natakno 1 ONS in še to z enim, ki mi je bil prej že neki časa všeč in sm ga poznala, pa mi niti slučajno ni žal, ker je blo vrhunsko, sicer pa to ni za mene. Drugač sm pa trenutno itak v resni zvezi že kr dolg časa, tk da verjemi, da niti slučajno nimam takih problemov, kot jih ti opisuješ. ;) Če mogoč nisi poštudirala, obstajamo tud taki, ki tega ne prakticiramo, hkrati pa niti slučajno nimamo nč proti tistim, ki pa. ;)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ no že. imaš pač fanta.
in torej te nebi motilo, če bi ti priznal, da jih je pa že 30 pred tabo obdelal? (pa ku** pa leta). eno je govoriti o tem, kako vsi vse spoštujejo, drugo pa je potem praksa. torej se dat dol s takim tipom/žensko. lahko sprejemaš da to drugi počnejo- ok. ampak, če sam nisi pripravljen to storiti, pomeni na nek način da imaš predsodek o tem, oz. da se ti pa vseeno ne zdi nekako normalno. ker normalne reči vsi počnemo...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

MilkyWay napisal/-a:Shelve, zakaj se ženska, ki je imela že n-fantov pred eno resno zvezo, po vašem mnenju, ne more spremeniti? Zakaj naj ji po dolgem času ONS-ov ne bi zapašala resna zveza? Tukaj ne vidim ovir.

Ne, saj nisem govorila o tem, da nekomu po ONS-jih ne bi pasala veza in da npr. ne morejo imeti resne zveze. Govorila sem o tem, da ima partner take osebe lahko vedno v glavi "bla je z 20-imi.." bla bla.. Uglaunem, punca ni več tako "čista" v njegovih očeh. Let's face it, večina moških ima rada "pridne, ne toliko dotaknjene, ne izrabljene" punce :D
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

2x..
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

claire ni res. nekomu se mogoce zdi normalno pa tega pac ne pocne. ne obsoja pa nikogar ki to pocne. :) razume tiste ki lahko to pocnejo in zakaj to pocnejo, njemu pa to pac ne ustreza...

letenje z letalom je normalno? je. nekateri se bojijo
nositi petke je normalno? je. nekatere jih pac ne...

vidis vzorec? (ne spomnim se kakih pametnih primerov... :D )
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

jst se strinjam s claire...

očitno ima tvoj tip neke blokade v glavi in pač si ne upa tega probat... očitno pa nima nič proti, in prej ali slej bo....
to da tip ne more ker je preveč čustven pa.... :rofl:

in da se ženska hvali kako je ona že mel par ONS in hodi s pridkanim fantkom, ki tega sploh ne mislil probat, njene "kurbarije" pa odobrava, je smešno za crknit :rofl:
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Amandine »

lelija napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:^^Waw, kak zaključek si ji stisnila. Pa ti si frajerka, vsi bi se lahko kaj naučili od tvojega (po)polnega načina življenja ;)

Kje sem pa napisala,kako jaz živim? Samo 25 ONS je številka pri kateri se lahko zamisliš, kaj je s takim človekom narobe.

pa saj številka 25 ni bila zdaj tok poudarjena zgolj kot ONS. rečeno je blo bolj koliko spolnih partnerjev si imel ti ali tvoj partner...to še ne pomeni, da so vsi ONS.

in lelija, sicer sploh nisem ekspert, ampak nevem koliko ima HPV virus karkoli opravit z menjavo spolnih partnerjev. je to dejansko povezano? ker prvič slišim.
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Amandine »

delusional napisal/-a:
in da se ženska hvali kako je ona že mel par ONS in hodi s pridkanim fantkom, ki tega sploh ne mislil probat, njene "kurbarije" pa odobrava, je smešno za crknit :rofl:

to so bile RES njene ekzaktne besede! da ne bo kdo crknil od smešnosti.... :roll:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Shelve napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:Shelve, zakaj se ženska, ki je imela že n-fantov pred eno resno zvezo, po vašem mnenju, ne more spremeniti? Zakaj naj ji po dolgem času ONS-ov ne bi zapašala resna zveza? Tukaj ne vidim ovir.

Ne, saj nisem govorila o tem, da nekomu po ONS-jih ne bi pasala veza in da npr. ne morejo imeti resne zveze. Govorila sem o tem, da ima partner take osebe lahko vedno v glavi "bla je z 20-imi.." bla bla.. Uglaunem, punca ni več tako "čista" v njegovih očeh. Let's face it, večina moških ima rada "pridne, ne toliko dotaknjene, ne izrabljene" punce :D

Ja, to je verjetno že res, da fant/punca drugače gleda na partnerja, če je le-ta podrl že 30+ ljudi... Nekateri se tej misli ne morejo izognit in jih žre skozi celotno zvezo. To je meni bolano. Preboli, preteklost je preteklost, če pa te to tako moti, pa prekini. Čeprav se mi zdi bedno, da čeprav ima nekdo partnerja zelo rad in se z njim pošteka, ravno zaradi tega razloga prekine.
Odgovori