one night stand :(

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

McLarnovc napisal/-a:Teb bi blo kul, če bi spoznala enga v vseh pogledih super fanta, ki bi ti po nekaj mesecih povedal, da se je par let kurbaril okoli in jih je pred tabo podrl že 25?

Sorry ampak takmu tipu lahko jst u fris rečem, da je navaden kurbir, prav tako ženski, ki se je dala dol s 25 tipi, da je navadna kurbica...

:lol: kera izjava. sej sčasoma boš tudi ti dobil kakšno izkušnjo in odrasel :D

aja, pa sam za opombo: mislim, da je bila cifra pri enem mojih bivših (precej?) višja od tele tvoje, pa ga po njej enostavno nisem spraševala, ker me ni zanimala in se mi sploh ni zdela relevantna :)

(drgač se pa men ne zdi, da se kregamo, ampak da se je tema razvila v prav zanimivo debato)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Kaj potem, če ne nekdo še ni imel ONS-ja ali več njih, je bolan?

Svašta tu prebereš...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

McLarnovc napisal/-a:Kaj potem, če ne nekdo še ni imel ONS-ja ali več njih, je bolan?

ne bolan...neprivlačen, asocialen ali pa z opranimi možgani... :D

razen tistih, ki so v začetku pubertete našli partnerja svojih sanj in tako sta živela do konca svojih dni... :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

sončnica napisal/-a:Js se v trenutku spomnim najmanj 10 tipov s katerimi ne bi mela nč, pa če bi bli zadnji na svetu. Prav tako se v trenutku spomnim najmanj 10 deklet v našem malem kraju, ki so se dale dol s tolikimi tipi, da jih nihče več niti za f** noče.
In ja eni/ene pretiravajo in tako osebo ne cenim. Razumem da se poseksaš z nekom k ti je fajn, te privlači in pač je neka kemija (tud js nisem izjema), ampak nekdo, ki se vsak drug vikend poseksa z nekom drugim in jih v letu dni zbere 15(tako kot jih je moja znanka) je pa zame preveč. Najbolj mi pa ni jasno, kako je sploh možno spoznat takšno količino tipov in da vsak od njih v tebi vzbudi poželenje,strast, željo da se z njim/njo poseksaš četudi ga/jo poznaš 3urce..pri meni redko kateri, zato verjetno ne razumem kako lahko nekdo pride v kratkem času do tako visoke številke spolnih partnerjev.

^alkohol in potrebnost punc? :) simple as that...ene hitr zamede, da se jim zamajejo noge pod koleni, da ratajo u trenutku potrebne...mogoče kej tazga :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

McLarnovc napisal/-a:Teb bi blo kul, če bi spoznala enga v vseh pogledih super fanta, ki bi ti po nekaj mesecih povedal, da se je par let kurbaril okoli in jih je pred tabo podrl že 25?

25 v recimo 6 letih nanese štiri punce na leto. Torej vsake 3 mesece eno. Kakšen razvrat...
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Zanimiva debata :)

Mahagonij je dobro rekel.. Tudi jaz načeloma nimam nič proti ljudem, ki so imeli že "n" ONS-jev, poznam ljudi, ki to prakticirajo in se mi to ne zdi nič takega, a vseeno ne bi bila s fantom, ki jih je imel že ogromno pred mano. In verjamem, da je veliko fantov tam zunaj, ki isto tako menijo..enostavno tisti, ki iščejo punco za resno vezo, raje vidijo, da je punca imela pred njim 2-3 resne zveze, torej je bila samo s 3-mi pred njim in to še nekak prejmejo oz. je v njihovih očeh punca še nekako "nedolžna" :D Če pa punca vsa vesela oznani, da je bila že z 10+ tipi, takrat pa mislim, da se tip kar zamisli malo..
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Oooo kako eni dramatizirate.
Jaz osebno se strinjam z jullio:

jullia_ napisal/-a:Tole se mogoče malo smešno sliši, v bistvu je pa popolnoma res. To, da je vsaka cifra, večja od 3, previsoka, lahko trdi 19letna punca, ki je v resni zvezi že celo srednjo šolo.
Pri 25 letih je pa stvar malo drugačna. Če zamenjaš dva spolna partnerja na leto, to za moje pojme ni nobena promiskuiteta, se pa z leti še vseeno nabere.

Tisti, ki pa ste tako ful šokirani nad "visokimi" številkami pa če ste pripravljeni zaradi tega zavrnt zvezo z nekom, ker je mel preveč partnerjev, pa pač je*iga, kaj naj rečem :D
I laugh at gilded butterflies.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Shelve, zakaj se ženska, ki je imela že n-fantov pred eno resno zvezo, po vašem mnenju, ne more spremeniti? Zakaj naj ji po dolgem času ONS-ov ne bi zapašala resna zveza? Tukaj ne vidim ovir.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Jochie napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Kaj potem, če ne nekdo še ni imel ONS-ja ali več njih, je bolan?

ne bolan...neprivlačen, asocialen ali pa z opranimi možgani... :D

Človek na temu forumu dobi občutek, da je tak folk resno bolan... Svašta kam je danes prišel ta svet... Po drugi strani se pa ta isti folk čudi, da se mularija že pr 14ih daja dol in vlači okoli.....

IMO je vsake 3 mesece eno, razvrat...

No ja....vsakemu svoje...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Pomoje bi tud ti vsake 3 mesce z veseljem eno, če bi le lahk ...:D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Kika napisal/-a:če se bejba daje dol z vsem, kar leze in gre, bi jst tut rekla, da je za tem neki udzadi... mogoče pumpanje ega, pomanjkanje samospoštovanja. ampak zaradi tega, ni slabša kot oseba, ampak ima pač nekaj stvari, ki jih more še v življenju razrešiti :)

s tem se pa full strinjam! :) :gut:
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

:roll:
Zadnjič spremenil lelija, dne 22. Jun. 2009 2:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

no angel napisal/-a:Pomoje bi tud ti vsake 3 mesce z veseljem eno, če bi le lahk ...:D

A ti maš kake probleme sama s sabo? Če jih maš, jih ni treba zdravit na meni... V gozdu je zadosti bukev.... :lol:
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

lelija napisal/-a:Takšno spoštovanje kot imaš to telesa, takšno imaš tudi do sebe.

Kako pa veš, da nekdo, ki je imel v 6ih letih 25 spolnih partnerjev, ne spoštuje sebe in svojega telesa? Ne rečem, lahko se najde nekdo, ampak prosim lepo, ni pa to splošno pravilo. :!:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

McLarnovc napisal/-a:
no angel napisal/-a:Pomoje bi tud ti vsake 3 mesce z veseljem eno, če bi le lahk ...:D

A ti maš kake probleme sama s sabo? Če jih maš, jih ni treba zdravit na meni... V gozdu je zadosti bukev.... :lol:

:lach:

Ti lelija pa sploh take ven mečeš da glava peče. To s spoštovanjem al pa nespoštovanjem telesa je itak največja bedarija kar sm jih slišala.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Odgovori