red_rose napisal/-a:ni pa noben zarad cesarkoli slabsi.
kar ne drži ravno...
v postlo ja, resna veza z žensko ki je znana po tem da ne dela selekcije pa marsikomu nebi prišla v poštev.Jochie napisal/-a:poglej claire, kurba je tista, ki drugim da, meni pa noče!
verjemi, da če bi imel moški, ki je žensko okarakeriziral za kurbo, priložnosti iti v posteljo z njo, bi priložnost zagrabil z obema rokama!
v postlo ja, resna veza z žensko ki je znana po tem da ne dela selekcije pa marsikomu nebi prišla v poštev.Jochie napisal/-a:poglej claire, kurba je tista, ki drugim da, meni pa noče!
verjemi, da če bi imel moški, ki je žensko okarakeriziral za kurbo, priložnosti iti v posteljo z njo, bi priložnost zagrabil z obema rokama!
*srčica* napisal/-a:se strinjam s claire. Da se res "goniš" z vsem kar leze in gre, je neki v ozadju. Osebe ki majo razćiščeno v glavi tega ne počnejo. Eno so občasni ONS, proti katerim nimam čisto nič (ne boš valda v npr. dveh letih samskosti se čist odpovedal seksu) drugo je pa seks z vsakim. Če je privlačnost, če se mata oba lepo in sta sposobna čustvene distance, se mi ne zdi nič narobe, pa sama tega ne prakticiram.
jullia_ napisal/-a:To, da je vsaka cifra, večja od 3, previsoka, lahko trdi 19letna punca, ki je v resni zvezi že celo srednjo šolo.
Pri 25 letih je pa stvar malo drugačna. Če zamenjaš dva spolna partnerja na leto, to za moje pojme ni nobena promiskuiteta, se pa z leti še vseeno nabere.
Mju napisal/-a:1.) tiste, ki dobijo priložnost 1X na dve leti in jo takoj zagrabijo, dobijo naslednjo spet čez dolg časa in jo takoj zagrabijo. na koncu se pri 25letih poseksajo s tremi. po tvojem se niso dal dol z vsem kar leze in gre, čeprav so zgrabli vsakega, ki jim je namignu?
2.) tiste, ki do že več let samski in imajo v enem letu recimo 3 spolne partnerje. to nanese v v osmih letih 24 (recimo od 18 - 25) ONS-jev. to je pa potem že kr grozno al?