one night stand :(

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 11:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

mah js mam tipa, k NIKOL ne bi meu ONS-ja, sploh, never, full povezuje seks z custvi - taka zenska je pr teh zadevah :D - no, js sm pa mela ene par ONSjev pred njim, pa za vse ve, pa sm mu razlozila in razume. hvalabogu. nikol mi ne mece tega naprej niti mal ga ni zmotlo...v bistvu oba vidima v tem eno OGROMNO prednost - js k sm to dala cez, ene trije so bli se mi zdi, vem kako zgleda seks za eno noc, brez globokih custev, samo gola potreba in privlacnost...in lahko primerjam to z vsem kar mi daje fant. zato ce bi kdaj prisla v skusnjavo za prevarat svojega fanta, se bom dosti lazje uprla kot ce te izkusnje nebi mela :P ker pac vem da ni vredno :D sej ne pravim da se druge ne morejo ampak pac...primer :D

sicer pa vsak pocne kar mu pase. :razz:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

čuden je ta tvoj tip, da ga ne moti :roll:

kaj pa če bo njega primlo se strastno poseksat brez obveznosti kdaj s kako drugo? bi mu dovolila da še on vidi kaj je ons?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

claire napisal/-a:nobena ni kurba če se da dol s parimi tipi. ampak pretiravanje vsak vikend, s fanti iz iste družbe itd. je pa vse prej kot kul. in taka se smatra za lahko. jebi ga.

zakaj? saj je šla z njimi zaradi sebe, ne zaradi njih! kje pa piše, da si moški žensko vzame, zakaj si ne bi mogla/smela ženska vzeti moškega???
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

delusional amm?! mal si narobe razumela, js ga nism prevarala, ampak je blo to PREJ (predn sva se sploh poznala). valda da mu ne bi dovolila da me prevara. ce se bo odlocu da se hoce znoret, bova pac koncala najino zvezo...ampak dvomim. sej niso vsi taki da morjo to dat cez - vidis da ste tut tu na forumu ene punce cisto proti ONS... eni pa pac mormo. js priznam da bi me drugac mikalo kako je to..no zdaj pa ze vem in ne rabim tega :) sm pac bolj zgodi to dozivela :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

seveda si lahko ženska moškega vzame.
če je ona 30 letna izkušena stara kurba, on pa 25letni mlad jebač.

naivna smklja, ki ne ve točno zakaj seksa. pa ne more. dvomim da je sploh doživela orgazem.

red rose, ja sem razumela da ga nisi prevarala. vseeno, čudna veza, imata popolnoma drugačno mentaliteto. ali je pa on še tolk odzadi.
Zadnjič spremenil delusional, dne 21. Jun. 2009 1:00, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

wtf?! :D kaj je tok cudnega?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ta stavek sm zato napisala:

kaj pa če bo njega primlo se strastno poseksat brez obveznosti kdaj s kako drugo? bi mu dovolila da še on vidi kaj je ons?

:wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

buubbbika, kaj če bi se ti tako cenila, in mene dala na ignore? :D
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

delusional napisal/-a:red rose, ja sem razumela da ga nisi prevarala. vseeno, čudna veza, imata popolnoma drugačno mentaliteto. ali je pa on še tolk odzadi.

a zdej pa ker nimata enakih pogledov na one stand, imata čudno zvezo? :lol: potem sva midva s fantom najbolj čuden par na svetu, ker imava različna mnenja :eek:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

delusional, še zdej ne razumem, kaj je tko čudnega v zvezi red_rose in njenega tipa?

js nisem mela ONS-jev pa tudi neresnih zvez zelo malo. medtem ko jih je imel moj OGROMNO (ko mi je povedu številko, sm skor omedlela, ker se mi je zdel res velik). eni so bli ONS, drugi f**k frendice... pa se mi zaradi tega najina zveza ne zdi nč čudna niti se js sama seb ne zdim "tolko odzadi", kot trdiš, da je red_rose-in tip (s katerim sva vbistvu na istem ane?)

seveda ne morem trdit, da sem vesela, da je številka takšna in da me sploh ne moti, ker bi lagala. valda mi ni vseeno, ampak vem, da ni več star 18 in da je v letih pred mano tut neki mogu počet. in kot je že rekla red_rose, tut on mislim da zaradi tega bolj ceni najino zvezo.
Zadnjič spremenil Mju, dne 21. Jun. 2009 15:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Make music, not war
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Mju napisal/-a:... ni več star 18 in da je v letih pred mano tut neki mogu počet...

Tole se mogoče malo smešno sliši, v bistvu je pa popolnoma res. To, da je vsaka cifra, večja od 3, previsoka, lahko trdi 19letna punca, ki je v resni zvezi že celo srednjo šolo.
Pri 25 letih je pa stvar malo drugačna. Če zamenjaš dva spolna partnerja na leto, to za moje pojme ni nobena promiskuiteta, se pa z leti še vseeno nabere.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Jochie napisal/-a:
claire napisal/-a:nobena ni kurba če se da dol s parimi tipi. ampak pretiravanje vsak vikend, s fanti iz iste družbe itd. je pa vse prej kot kul. in taka se smatra za lahko. jebi ga.

zakaj? saj je šla z njimi zaradi sebe, ne zaradi njih! kje pa piše, da si moški žensko vzame, zakaj si ne bi mogla/smela ženska vzeti moškega???

zato ker je takih, ki si vzemajo moške veliko manj, kot tistih, ki moškim podležejo, ko jim ta tri lepe besede naklanfa in mislijo, da bosta skupaj forever2gether.
jst mam lih dve take kolegice, ki dasta noge narazen skoraj vsakemu ki začne z njima ONS in ki jima reče kšno lepo besedo.Drug dan sta obedve navdušene nad tem, da masta nouga fanta, a o tipu ne duha ne sluha nikol več....Naivne sta ko sto matr, nihče jima ne more nč dopovedat...enkrat jih bo pač že izučilo...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Jochie napisal/-a:

ja no saj. kje pa piše da si kdo koga vzame? daj preberi enkrat nekaj. in mi ne polagaj besed kot ti paše.
ne boš mi trdil, da taka ne obvelja za lahko pa konec. osebno mnenje je nekaj drugega, a družba je tako, da se jo tako označi. saj je tak moški v ženski očeh tudi prasec- jebač le v svojih očeh in morda v očeh kakega primitivnega kolega. eno so ons-di. tu pa tam. eno je pa razvrat, gnusno menjavanje partnerjev in fu**** z vsem kar leze.
ja naj kar grejo zaradi sebe- a take to ne delajo. take grejo zaradi črtic, ne zaradi sebe. daj malo pomisli fant. đizs.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

delusional napisal/-a:ali je pa on še tolk odzadi.

on je odzadi, ker je pac tok custven da ne bi poseksal punce za eno noc, hkrati pa mene razume da sm to lahko pocela? ful je odzadi ja. a se more prisilit in to pocet, ker se to pac v danasnjih casih lahko pocne ?! eni pac tega ne morjo..js to cist razumem in nimam nic proti, motijo me samo taki, ki to obsojajo. vsak po svoje kako mu pase!! eni lahko eni ne morjo...ni pa noben zarad cesarkoli slabsi.
Odgovori